Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: valla ne dersen de, bu haliyle geleceği yok, ha adam gibi olur o zaman bakarız, şuan için liste dışı, benzini basar her türlü geçerim, hiiiç uğraşamam Not: Şuayip aga hatırlamadı seni, çayı içtik motor muhabbeti yaptık, depoları benzinle doldurup basıp gittik Sen alma zaten Ali. Şuayip kim? Babası babamın akranı. Oğlu var onun. Kaldı ki o da hatırlamayabilir, 35-40 sene oldu. 53 Evler dersen belki çıkartır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi Diyarbakır petrolü bizede faide sağlarmı, ucuz benzine kavuşurmuyuz sağlar ama bize değil... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Agam seni TSI DSG paklar 1700 u az geçerek bulunabiliyor B SUV lar. 2. Eller 24-25 modeller 1500-1600 e bulunabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Agam seni TSI DSG paklar 1700 u az geçerek bulunabiliyor B SUV lar. 2. Eller 24-25 modeller 1500-1600 e bulunabiliyor. Sen Ali için dememişsin ama ben ona sataşcam. Ali'ye araba haram, ihtiyarladı iyice huysuzlaştı da, kesin refleksleri de bitmiştir bunun. Dolmuşa binsin. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Sen Ali için dememişsin ama ben ona sataşcam. Ali'ye araba haram, ihtiyarladı iyice huysuzlaştı da, kesin refleksleri de bitmiştir bunun. Dolmuşa binsin. Binerken düşmesin? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Binerken düşmesin? Vatandaş yardım eder ya. Tamam yeni nesil biraz duyarsız ama hala içimizde yaşlılara hürmet eden insanlar da var elbet. Yorum bağlantısı
Recommended Posts