İçeriğe Yönlendir

Megane 1.33 Tce

İlkay Başaran

Recommended Posts

Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

valla ne dersen de, bu haliyle geleceği yok, ha adam gibi olur o zaman bakarız, şuan için liste dışı, benzini basar her türlü geçerim, hiiiç uğraşamam :D

Not: Şuayip aga hatırlamadı seni, çayı içtik motor muhabbeti yaptık, depoları benzinle doldurup basıp gittik :kihkih:

Sen alma zaten Ali.

Şuayip kim?

Babası babamın akranı. Oğlu var onun. Kaldı ki o da hatırlamayabilir, 35-40 sene oldu. 53 Evler dersen belki çıkartır.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Ali Darbaz yazdı:

Abi Diyarbakır petrolü bizede faide sağlarmı, ucuz benzine kavuşurmuyuz 

sağlar ama bize değil... 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Agam seni TSI DSG paklar 1700 u az geçerek bulunabiliyor B SUV lar. 2. Eller 24-25 modeller 1500-1600 e bulunabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Metin Akbal yazdı:

Agam seni TSI DSG paklar 1700 u az geçerek bulunabiliyor B SUV lar. 2. Eller 24-25 modeller 1500-1600 e bulunabiliyor.

Sen Ali için dememişsin ama ben ona sataşcam. Ali'ye araba haram, ihtiyarladı iyice huysuzlaştı da, kesin refleksleri de bitmiştir bunun. Dolmuşa binsin. 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Sen Ali için dememişsin ama ben ona sataşcam. Ali'ye araba haram, ihtiyarladı iyice huysuzlaştı da, kesin refleksleri de bitmiştir bunun. Dolmuşa binsin. 

Binerken düşmesin?

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

Binerken düşmesin?

Vatandaş yardım eder ya. Tamam yeni nesil biraz duyarsız ama hala içimizde yaşlılara hürmet eden insanlar da var elbet. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Mertol Kip yazdı:

Vatandaş yardım eder ya. Tamam yeni nesil biraz duyarsız ama hala içimizde yaşlılara hürmet eden insanlar da var elbet. 

Travmatik bir dolmuşa binerken yardım etme hikayesi vardı annemin dayısının. Eteği dolmuşa binerken bacağını kaldırmasına engel olacak kadar dar olan bir hanıma arkadan destek atmış dolmuşa kaldırmış 🤷‍♂️

hanımefendi de bozuntuya vermemiş -saaoğl, demiş. Yıl 1900 bilmem kaç 😂

Bu da bonus:

über Ali abi kasa Clio sakar’da yanmış

https://www.instagram.com/reel/DcYhBczuYBC/?igsi=bHhiZWxxNW96eGUy

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Öyle deme, çılgın işler yapanlar da var. 

tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...