İçeriğe Yönlendir

Megane 1.33 Tce

İlkay Başaran

Recommended Posts

Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

valla ne dersen de, bu haliyle geleceği yok, ha adam gibi olur o zaman bakarız, şuan için liste dışı, benzini basar her türlü geçerim, hiiiç uğraşamam :D

Not: Şuayip aga hatırlamadı seni, çayı içtik motor muhabbeti yaptık, depoları benzinle doldurup basıp gittik :kihkih:

Sen alma zaten Ali.

Şuayip kim?

Babası babamın akranı. Oğlu var onun. Kaldı ki o da hatırlamayabilir, 35-40 sene oldu. 53 Evler dersen belki çıkartır.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Ali Darbaz yazdı:

Abi Diyarbakır petrolü bizede faide sağlarmı, ucuz benzine kavuşurmuyuz 

sağlar ama bize değil... 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Agam seni TSI DSG paklar 1700 u az geçerek bulunabiliyor B SUV lar. 2. Eller 24-25 modeller 1500-1600 e bulunabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Metin Akbal yazdı:

Agam seni TSI DSG paklar 1700 u az geçerek bulunabiliyor B SUV lar. 2. Eller 24-25 modeller 1500-1600 e bulunabiliyor.

Sen Ali için dememişsin ama ben ona sataşcam. Ali'ye araba haram, ihtiyarladı iyice huysuzlaştı da, kesin refleksleri de bitmiştir bunun. Dolmuşa binsin. 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Sen Ali için dememişsin ama ben ona sataşcam. Ali'ye araba haram, ihtiyarladı iyice huysuzlaştı da, kesin refleksleri de bitmiştir bunun. Dolmuşa binsin. 

Binerken düşmesin?

• Mutlu 2
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

Binerken düşmesin?

Vatandaş yardım eder ya. Tamam yeni nesil biraz duyarsız ama hala içimizde yaşlılara hürmet eden insanlar da var elbet. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Mertol Kip yazdı:

Vatandaş yardım eder ya. Tamam yeni nesil biraz duyarsız ama hala içimizde yaşlılara hürmet eden insanlar da var elbet. 

Travmatik bir dolmuşa binerken yardım etme hikayesi vardı annemin dayısının. Eteği dolmuşa binerken bacağını kaldırmasına engel olacak kadar dar olan bir hanıma arkadan destek atmış dolmuşa kaldırmış 🤷‍♂️

hanımefendi de bozuntuya vermemiş -saaoğl, demiş. Yıl 1900 bilmem kaç 😂

Bu da bonus:

über Ali abi kasa Clio sakar’da yanmış

https://www.instagram.com/reel/DcYhBczuYBC/?igsi=bHhiZWxxNW96eGUy

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Öyle deme, çılgın işler yapanlar da var. 

tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Emre Şimşek yazdı:

Travmatik bir dolmuşa binerken yardım etme hikayesi vardı annemin dayısının. Eteği dolmuşa binerken bacağını kaldırmasına engel olacak kadar dar olan bir hanıma arkadan destek atmış dolmuşa kaldırmış 🤷‍♂️

hanımefendi de bozuntuya vermemiş -saaoğl, demiş. Yıl 1900 bilmem kaç 😂

Bu da bonus:

El de atmasınlar yaw o kadar değil :)

Mehmet Yeter yazdı:

Öyle deme, çılgın işler yapanlar da var. 

Ali'ye komaz çılgınca işler :)

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

:D he yaşlandım o yüzden 4 tekeri bıraktım 2 tekere geçtim, hemde benzinli... Çılgınlık kanımda var :kihkih:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Emre Şimşek yazdı:

1.0 tce dir o, üstüne birde haybeye dönen cvt+klima+kullanmayı bilmiyorsa dur kalk diyeceğim ama yine zor, onda başka bir iş vardır bence... ilk defa görüyorum duyuyorum ayrıca... bizim burada seyir tepesi falan var dağın tepesinde, adamlar ne arabalarda fren balatasını yaka yaka iniyor, çıkarkende baskı yakıyorlar, biz frensiz iniyoruz neredeyse, kullanmayı bilmeyene ne olsa dayanmaz....

bende geçtim öyle yerlerden, fan bile açmaz benimki, yol yapıyoruz klima açık, durup stop ettiğimde fanda duruyor çok ender devam eder bende, oda çok sıcaksa, neyse enazından sebebsiz yere yanabilen sürekli kimyasal reaksiyonlu pilli değil bizimkiler :p fırsatıbulmuşkenpilliyeçakanadasamyleysi 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Sakar yolu çok zevklidir, Cruze ve İ10 ile çok geçtim. Egea 1.3 multijet frenleri şişti beyaz duman atmıştı. Henuz i20 ve C3 nasip olmadı. Orda yanan mühtemelen cvt modeldir diye düşünüyorum. Çünkü cvt şanzıman ancak orda yangın çakaracak potansiyele sahip. Çift kavramada yanacak birşey yok. Dişliyi takar kavrama bağlar geçer. Ama cvt aşırı yüklü kasada tork konverter çok fazla kaydırma yapıyor olabilir. Malum normalde ilk hareket sonra damper kitler sonra iş cvt kayışa düşer. cvt kayışta varyatörler üzerinde çok kaymışsa ısı üretebilir. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

Sakar yolu çok zevklidir, Cruze ve İ10 ile çok geçtim. Egea 1.3 multijet frenleri şişti beyaz duman atmıştı. Henuz i20 ve C3 nasip olmadı. Orda yanan mühtemelen cvt modeldir diye düşünüyorum. Çünkü cvt şanzıman ancak orda yangın çakaracak potansiyele sahip. Çift kavramada yanacak birşey yok. Dişliyi takar kavrama bağlar geçer. Ama cvt aşırı yüklü kasada tork konverter çok fazla kaydırma yapıyor olabilir. Malum normalde ilk hareket sonra damper kitler sonra iş cvt kayışa düşer. cvt kayışta varyatörler üzerinde çok kaymışsa ısı üretebilir. 

Yavaş inersen fren şişmez , hızlı inmişsindir, yüksek vites ile. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

Yavaş inersen fren şişmez , hızlı inmişsindir, yüksek vites ile. 

Çok hızlı değildim aslında , videosu varmı diye baktım yokmuş. Başta motor regen yapıyor sandım. Sonra aynu dumanı Misha nurburing videolarında gördüm.  Misha kötü frenleri olan arabalarda balatalarda böyle duman çıkar demişti. Çünkü rampa aşağı motordan regen neden yapsınki varmı başa açıklaması bilemiyorum. Lastiklerden geliyordu

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

Çok hızlı değildim aslında , videosu varmı diye baktım yokmuş. Başta motor regen yapıyor sandım. Sonra aynu dumanı Misha nurburing videolarında gördüm.  Misha kötü frenleri olan arabalarda balatalarda böyle duman çıkar demişti. Çünkü rampa aşağı motordan regen neden yapsınki varmı başa açıklaması bilemiyorum. Lastiklerden geliyordu

Tamam Egea frenleri rakiplere göre zayıf ama frenleri korumak için düşük vitesle inmek lazım zaten.  

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

:D he yaşlandım o yüzden 4 tekeri bıraktım 2 tekere geçtim, hemde benzinli... Çılgınlık kanımda var :kihkih:

Andropoz diyoz biz ona. 

Sakardan defalarca scooterla çıktım hararet bile artmadı. Bu rönolar çok dandik. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...