İlkay Başaran Cumartesi 20:11 Yazar Paylaş Cumartesi 20:11 Çağlar Bayur yazdı: pempe favorim Mercedes rengi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 12:47 Paylaş Pazar 12:47 Senin tatilde bitti, Oteli beğendin mi, Yemekler konusunda soruyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 14:39 Yazar Paylaş Pazar 14:39 Ali Darbaz yazdı: Senin tatilde bitti, Oteli beğendin mi, Yemekler konusunda soruyorum. Ben bugün giriş yaptım. 3.gidişim bu otele. Memnunum koyu özellikle efsane. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazar 15:38 Paylaş Pazar 15:38 İlkay Başaran yazdı: Ben bugün giriş yaptım. 3.gidişim bu otele. Memnunum koyu özellikle efsane. Pina colada 😍 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 15:45 Yazar Paylaş Pazar 15:45 Sinan Akgöl yazdı: Pina colada 😍 Severiz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce 500 km yolu otobanda 130 a sabitleyerek kalan devlet yollarında 110 ile gittik. İzmir içi her zaman ki gibi dur kalktı çevre yolunda bile. Ortalama hız 90 gösteriyor, tüketim de 4.7. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts