İlkay Başaran Cumartesi 20:11 Yazar Paylaş Cumartesi 20:11 Çağlar Bayur yazdı: pempe favorim Mercedes rengi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 12:47 Paylaş Pazar 12:47 Senin tatilde bitti, Oteli beğendin mi, Yemekler konusunda soruyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 14:39 Yazar Paylaş Pazar 14:39 Ali Darbaz yazdı: Senin tatilde bitti, Oteli beğendin mi, Yemekler konusunda soruyorum. Ben bugün giriş yaptım. 3.gidişim bu otele. Memnunum koyu özellikle efsane. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazar 15:38 Paylaş Pazar 15:38 İlkay Başaran yazdı: Ben bugün giriş yaptım. 3.gidişim bu otele. Memnunum koyu özellikle efsane. Pina colada 😍 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 15:45 Yazar Paylaş Pazar 15:45 Sinan Akgöl yazdı: Pina colada 😍 Severiz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce 500 km yolu otobanda 130 a sabitleyerek kalan devlet yollarında 110 ile gittik. İzmir içi her zaman ki gibi dur kalktı çevre yolunda bile. Ortalama hız 90 gösteriyor, tüketim de 4.7. 7 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: 500 km yolu otobanda 130 a sabitleyerek kalan devlet yollarında 110 ile gittik. İzmir içi her zaman ki gibi dur kalktı çevre yolunda bile. Ortalama hız 90 gösteriyor, tüketim de 4.7. Sandık motor sonrasıydı sanırım. Gerçekten araç daha ne yapsın, koklamış. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce 100 le 4 yakıyor da uykusu geliyor insanın. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: 100 le 4 yakıyor da uykusu geliyor insanın. Otomatik olsa nasıl olurdu acaba? Çoğu araçta katalog verisi daha az gösteriyor ama reel öyle değil genelde Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Otomatik olsa nasıl olurdu acaba? Çoğu araçta katalog verisi daha az gösteriyor ama reel öyle değil genelde Bunun katalog verisi ne veriyor aslında bilmiyorum ama ekrandaki vites büyüt ya da küçült uyarılarına uyunca daha fazla yakıyor. Ben aslında yokuşlarda 6 ile çok rahat çıkacağı yerde 5 e alıyorum. Fazla devirsiz ve yüksek viteste gidilirse daha fazla yakıyor. 6.vites 100 ile 1900 devir 10 derece eğimi çıkıyor sıkmadan vites düş uyarısı vermiyor ama 5 e alınca daha azalıyor tüketim. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bunun katalog verisi ne veriyor aslında bilmiyorum ama ekrandaki vites büyüt ya da küçült uyarılarına uyunca daha fazla yakıyor. Ben aslında yokuşlarda 6 ile çok rahat çıkacağı yerde 5 e alıyorum. Fazla devirsiz ve yüksek viteste gidilirse daha fazla yakıyor. 6.vites 100 ile 1900 devir 10 derece eğimi çıkıyor sıkmadan vites düş uyarısı vermiyor ama 5 e alınca daha azalıyor tüketim. Vites düşür demesi lazım aslında, düşük vites ile rampada daha az yakar evet. Ama düz yolda hemen her zaman yüksek vites ile daha az yakıyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Vites düşür demesi lazım aslında, düşük vites ile rampada daha az yakar evet. Ama düz yolda hemen her zaman yüksek vites ile daha az yakıyor. Hızlanamayacak konuma gelirse ya da yarım gazdan fazla gaz verirsen düşür artık bence diyor. Hızlanma ihtiyacı yoksa yakmıyor hiç. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Arabanın fabrika verisi okadar düşük değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts