Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: karşılaştırmak için motor aynı, kaşkay ne yakardı Motor tabi aynı gövde olsa da yazılım değişik. Qashqai 160 beygir idi. Megane'ın 4.5 yaktığı yerde muhtemelen 6 litre yakardı. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: 4.5 litre. aşırı güzel. Maşallah Araç yüklü olmasa biraz daha düşerdi Mehmet Bey. İlkay Başaran yazdı: 59 binde değişti geçen yıl. Revizyonlu parça takıldı. 9 Termostat için 40 bin km sonrası diyorlar Şanzıman yağını kaç km yada yıl aralığında değiştireceğiz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Ohoo yine yağ yanlış, gergin olur tabii, 1 sandık motör yedek alaydın arada değişirsin bujimi, stokta yok öylemi, ne varkı yağ filtresi dışında ben geçen sene kendim değiştim, reno görünümlü değil orjinal ngk ile, sor bakayım servise buji pipolarını takarken dielecric gress kullanmışlarmı yoksa benim nc ye 1000 bakımda yanlış yağ kullnıyordı az daha, bastım fırçayı zonda pro 10-30 koyduydum, yağ önemli.... İlkay Başaran yazdı: 100 le 4 yakıyor da uykusu geliyor insanın. pilli al rahat et Ali Darbaz yazdı: Arabanın fabrika verisi okadar düşük değil 3.9 la gittiğim oluyor diyim sen anla, 70 le falanda değil haa, tam senlik übermillik araba aslında.... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 51 dakika önce Yazar Paylaş 51 dakika önce Aytac Sakal yazdı: Termostat için 40 bin km sonrası diyorlar Şanzıman yağını kaç km yada yıl aralığında değiştireceğiz. 5 yıl 60 bin diyordu. Benim araç manuel. Şanzıman yağı değişmem yani. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Motor tabi aynı gövde olsa da yazılım değişik. Qashqai 160 beygir idi. Megane'ın 4.5 yaktığı yerde muhtemelen 6 litre yakardı. Yaklaşık 1 ay önce 2240 km. Şehirler arası yol yaptım 4,4 kadar düştü. Genelde 90 -100 km seyir hızı bazen 110 çıktım rampalarda zorlamadım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Ohoo yine yağ yanlış, gergin olur tabii, 1 sandık motör yedek alaydın arada değişirsin bujimi, stokta yok öylemi, ne varkı yağ filtresi dışında ben geçen sene kendim değiştim, reno görünümlü değil orjinal ngk ile, sor bakayım servise buji pipolarını takarken dielecric gress kullanmışlarmı yoksa benim nc ye 1000 bakımda yanlış yağ kullnıyordı az daha, bastım fırçayı zonda pro 10-30 koyduydum, yağ önemli.... pilli al rahat et Bence sen yanlış yoldasın Ali abi ne bu herkes yanlış yağ vb Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce İlkay Başaran yazdı: 5 yıl 60 bin diyordu. Benim araç manuel. Şanzıman yağı değişmem yani. Benim değişime daha var demekki , Bu yağ değişim işi beni tedirgin ediyor Servise yaptıracağım ama güvenemiyorum. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: benim nc ye 1000 bakımda yanlış yağ kullnıyordı az daha, bastım fırçayı zonda pro 10-30 koyduydum, yağ önemli.... Yav seninde bu dünyadaki sınavın yağ üzerine kurulu, renoya, motora hep yanlış yağ. Eve aldığın yağlardasshte olabilir dikkat et. Seni bir daha ki yıl Edirne yağlı güreşleri yağ komisyon başkanı yapsınlar oradada büyük yağ sahtekarlığı var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts