Önder Özcan 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Nerden aklıma getirdin şimdi gece gece Üşüyordur şimdi gidip bi sarılayım en iyisi. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Aralık 2024 Yazar Paylaş 18 Aralık 2024 Önder Özcan yazdı: Nerden aklıma getirdin şimdi gece gece Üşüyordur şimdi gidip bi sarılayım en iyisi. Üşümüyorum ya 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat Paylaş 3 Şubat İlkay, sandık motör piyasası ne durumda. Bu hafta aldın mı yenisini? 7 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Şubat Paylaş 3 Şubat İlkay Başaran yazdı: Bu seferki 2 hafta gitti valla Yağ serviste koyulmamış o zaman . Servis koysaydı 1 haftayı geçmezdi. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Şubat Paylaş 3 Şubat İlkay abi o zaman lütfen depo dolusu sandık motorla beraber alayım. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Şubat Paylaş 3 Şubat İlkay Başaran yazdı: Bu seferki 2 hafta gitti valla Eskiyen sandıkları ne yapıyorsunuz? Her erkeğin rüyası güzel çeyizlik olur. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Ü.Emre Kartal yazdı: Eskiyen sandıkları ne yapıyorsunuz? Her erkeğin rüyası güzel çeyizlik olur. bu paletle geliyor, duyumlara göre İlkay bunlardan oturma odası düzmüş, vay uyanık vay 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Yarın pazartesi, yine sandık motor takma günü. 2 hafta gideydi bari ya. Kurban bayramı arefesinde bir daha yıkarım yılı kapatırız Kayınvalidenizin bahçeli evi olsun evliliğin ilk şartı bence 7 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Mart Paylaş 16 Mart İlkay Başaran yazdı: Yarın pazartesi, yine sandık motor takma günü. 2 hafta gideydi bari ya. Kurban bayramı arefesinde bir daha yıkarım yılı kapatırız Kayınvalidenizin bahçeli evi olsun evliliğin ilk şartı bence Allah razı olsun arabama güzel bakıyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart Paylaş 16 Mart Gerginliği biraz gitmiş gibi. sakin görünüyor.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Gerginliği biraz gitmiş gibi. sakin görünüyor.. Motor gitti ya ondandır. Yarın yenisini takınca gerilir. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Servet Aydın yazdı: Noldu ki motöre? Her pazartesi sandık motor takılıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Mart Paylaş 16 Mart Ben alinca sıfır km motor olacak üstünde daha ne olsun. Bir de doğru yağ kondu mu dadindan yinmez. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mart Paylaş 16 Mart İlkay Başaran yazdı: Her pazartesi sandık motor takılıyor. Sandıkları sakla yakarık 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mart Paylaş 17 Mart (düzenlendi) seri üretime geçmiş diyola adam motor iindirip para kazanıyor, über verimli motor her yönden kazandırır ... bendemi servise uğrasam acaba, ilkinde masraf yapıcaz ama sonrası köşe oluruz, bedava palet.... 17 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart Paylaş 17 Mart (düzenlendi) gündelik ev temizlese 2 günde kazanırdı bunca da uğraşmazdı 17 Mart tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Mart Paylaş 17 Mart (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: bendemi servise uğrasam acaba, ilkinde masraf yapıcaz ama sonrası köşe oluruz, bedava palet.... Rn 17 yağ stoklarına girmişmi? 17 Mart tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mart Paylaş 17 Mart (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Rn 17 yağ stoklarına girmişmi? ne gezer, yalandan kayış değişim geldimi hele bakın diye gittiydim, baktımki hala bilgi zayıf kaçtım, zaten habire personel değişiyor 17 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: ne gezer, yalandan kayış değişim geldimi hele bakın diye gittiydim, baktımki hala bilgi zayıf kaçtım, zaten habire personel değişiyor Bence kayışı evde değiş Ali abi. Yanlış kayış takıyorlarmış ona göre 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bence kayışı evde değiş Ali abi. Yanlış kayış takıyorlarmış ona göre öyle yapıcam zaten, ne sandın devirdaimide değişirim, Pierburg şart, kaç nm idi sıkma torku dur bakiim, hah tamam buldum basit iş, al sana örnek, bunda makara değişiyor, bizde o makara yerine devirdaim var, onu değişiyorsun km si geldiyse... 18 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Geçen pazar arabayı ben kullandım ve baktım sağ ön lastikte uğultu var. Pzt hemen açtırdık şanzımanla aks arasında bir rulman varmış ve işi bırakmış. Onu değiştirdik, balatalar da bitmeye yakınmış onlar da değişti. Gerildikçe gerildi cihaz. Keşke daha çok tuzlasalar yolları... 4 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts