Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Neden benim kart bilgilerim sende? Kim kart bilgilerimi sana verdi? Kasko vakti Emmi bana babalık yaptı demiştin? Demekkiii Öyleysee Fakaaatt? Emmiiieeeeee🔪🔪🔪🔪🔪 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Oo Atletik pabuçlar güzelmiş, benimkide eskidi, ne takıyoruz, conti ne modeli.... Asc 2 abi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Servet Aydın yazdı: benim kart bilgilerim Garanti Bankası bende abi bonus platiyum olan. Bu iş bankasını almış herhalde. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 dakika önce Yazar Paylaş 14 dakika önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Garanti Bankası bende abi bonus platiyum olan. Bu iş bankasını almış herhalde. Sabah evinden aldırırım adamı sabah namazından yarım saat önce. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Servet Aydın yazdı: Kasko vakti Emmi bana bana da dedi, dostum gerek yok dedi poliçe evime gelmişti? İlkay Başaran yazdı: sabah namazından yarım saat önce. longyearbyen e taşındık biz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts