Çağlar Bayur 8 Aralık 2025 Paylaş 8 Aralık 2025 Önder Özcan yazdı: Nr 45 Eu US çalışıoz eu casio 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2025 Paylaş 10 Aralık 2025 Metin Akbal yazdı: X-Tronic freni kokle diye uyarıyor DSG de denemedim mobilet şanzıman o normaldir, hatta mobilet daha iyi pardon, mobilette motor devri düşünce kavrama ayrılır boşta döner onda 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Aralık 2025 Yazar Paylaş 20 Aralık 2025 Vka gergin. (Vicdansız Kara Aracı) Hep Ali mi hipermil yapacak. 5 derecede hipermil. 95 ile 100 km, 7 8 kırmızı ışıklı birinde yarışlı. Tabiki geçtik eksozu su doldurmuş hatun kişi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Vka gergin. (Vicdansız Kara Aracı) Hep Ali mi hipermil yapacak. 5 derecede hipermil. 95 ile 100 km, 7 8 kırmızı ışıklı birinde yarışlı. Tabiki geçtik eksozu su doldurmuş hatun kişi. Yaz vakti Busrada Cundada araba kullanmasam diyecemki harika değerler. Yaşadığın bölgenin trafiği çok sakin, İstanbulda son 3 yılıda aşırı otomobil sayısında patlama var. Sabahları 5 km yolu 30 dakikada alamıyorum. Hadi geçtik, mahallemdem çıkamıyorum. Trafik yüzünden eşimi metroya bırakıyorum, çünkü Ataşehirdeki iş yeri eve 9 km uzakta olmasına rağmen , evden çıkıp Ataşehire gitmek tam 1 saat 10 dakika sürüyor. İşe geç kalıyor. Bu koşullar altında tüketim değerim İ20 için 6.6 litre. Ben 1.3 tce motorun performansını İstanbulda sabah akşam mesai çıkışlarında görmek isterim. 20 Aralık 2025 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Aralık 2025 Yazar Paylaş 20 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: Yaz vakti Busrada Cundada araba kullanmasam diyecemki harika değerler. Yaşadığın bölgenin trafiği çok sakin, İstanbulda son 3 yılıda aşırı otomobil sayısında patlama var. Sabahları 5 km yolu 30 dakikada alamıyorum. Hadi geçtik, mahallemdem çıkamıyorum. Trafik yüzünden eşimi metroya bırakıyorum, çünkü Ataşehirdeki iş yeri eve 9 km uzakta olmasına rağmen , evden çıkıp Ataşehire gitmek tam 1 saat 10 dakika sürüyor. İşe geç kalıyor. Bu koşullar altında tüketim değerim İ20 için 6.6 litre. Ben 1.3 tce motorun performansını İstanbulda sabah akşam mesai çıkışlarında görmek isterim. Tamam birşey demedik ya Ali yapıyor bende yapacağım dedim sadece. Senden iyi yaptım demedim ki. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Aralık 2025 Paylaş 20 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Tamam birşey demedik ya Ali yapıyor bende yapacağım dedim sadece. Senden iyi yaptım demedim ki. Bu trafik konusunda çok doldum, ister istemez bir yerelere içimi döküyorum. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 21 Aralık 2025 Paylaş 21 Aralık 2025 Trafik dert eyvallah birde park yeri sorunu var.Mahallede komşular arası yaşanan tartışmaların tek nedeni Park Sorunu.Ben o kadar sıkıldımki arabayı gidip Hastane dışındaki park yerine bırakıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2025 Paylaş 21 Aralık 2025 çözüm basit, 2 tekere terfi edin 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 21 Aralık 2025 Paylaş 21 Aralık 2025 Ali Cihangiroğlu yazdı: çözüm basit, 2 tekere terfi edin Park yeri 🙂 ? motosiklette daha büyük dert.Eskiden müstakil evdeydim kapıdan içeri sokar zincir atar birakirdım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2025 Paylaş 21 Aralık 2025 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Park yeri 🙂 ? motosiklette daha büyük dert.Eskiden müstakil evdeydim kapıdan içeri sokar zincir atar birakirdım. gerçi oda var, sağa sola gidince sorun değilde akşam nereye bırakacaksın, çalarlar vs. ben İzmirde yaşasam bir kere araba anında satılmıştı, gerek yoktu çünki, bin toplu taşımaya, motoruda satardım, burada yerim olmasa bunuda almazdım hatta... 21 Aralık 2025 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Aralık 2025 Paylaş 21 Aralık 2025 Ben Çekmeköylü'yüm. Buranın imarı yapılırken ultra geniş yollar ve her eve ait park alanı yapılması şart koşulmuş. Bizim 6 arabalık otoparkımız, en önünde ayrıca 6 arabalık alanımız var. Bence herkes bir gün Çekmeköylü olacak. Ama şu an inanaılmaz bir nufus patlaması yaşanıyor. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 21 Aralık 2025 Paylaş 21 Aralık 2025 Ali Cihangiroğlu yazdı: gerçi oda var, sağa sola gidince sorun değilde akşam nereye bırakacaksın, çalarlar vs. ben İzmirde yaşasam bir kere araba anında satılmıştı, gerek yoktu çünki, bin toplu taşımaya, motoruda satardım, burada yerim olmasa bunuda almazdım hatta... Bornovaya metro ile çok daha hızlı gidiyorum.Scotter sevmem ama bu trafikte ideal. Ali Darbaz yazdı: Ben Çekmeköylü'yüm. Buranın imarı yapılırken ultra geniş yollar ve her eve ait park alanı yapılması şart koşulmuş. Bizim 6 arabalık otoparkımız, en önünde ayrıca 6 arabalık alanımız var. Bence herkes bir gün Çekmeköylü olacak. Ama şu an inanaılmaz bir nufus patlaması yaşanıyor. İzmirdeki yeni yerleşim.alanlarıda aynı durumda. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Aralık 2025 Yazar Paylaş 21 Aralık 2025 Ali Cihangiroğlu yazdı: çözüm basit, 2 tekere terfi edin Valla biz 6 teker gidiyoruz gideceğimiz yere :)) 2 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Aralık 2025 Paylaş 21 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Valla biz 6 teker gidiyoruz gideceğimiz yere :)) bak buda güzel taktik, 2 - 4 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 2025 in son motoru da değişsin. 1 hafta kafa rahat 2 4 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: 2025 in son motoru da değişsin. 1 hafta kafa rahat Daha 2 gün var, ben olsam bu kadar kesin konuşmazdım 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 Ali Cihangiroğlu yazdı: oo yinemi servis Termostatla devirdaim de mi değişmeyah 2 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 (düzenlendi) Arabayı aldım. Termostat, devirdaim, kayış, antifriz değişti. Termostat ve devirdaim revizyonlu parçalar ile değişti, ustabaşı eski ve yeni seri parçaları gösterdi. En bariz fark devirdaim kasnağı dedikleri parçada. 2 yıl bu piyasada gezen su kaçırma vs hararet konusunda güvence altındayız ama zaten ben hiçbir sorun yaşamamıştım. Yıl dolduğundan dolayı değiştirdik hemde revizyonlu parça olmuş oldu. 29 Aralık 2025 tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi İmla 9 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Arabayı aldım. Termostat, devirdaim, kayış, antifriz değişti. Termostat ve devirdaim revizyonlu parçalar ile değişti, ustabaşı eski ve yeni seri parçaları gösterdi. En bariz fark devirdaim kasnağı dedikleri parçada. 2 yıl bu piyasada gezen su kaçırma vs hararet konusunda güvence altındayız ama zaten ben hiçbir sorun yaşamamıştım. Yıl dolduğundan dolayı değiştirdik hemde revizyonlu parça olmuş oldu. Revizyon ne zaman yapılmış tarih bellimi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 Aytac Sakal yazdı: Revizyon ne zaman yapılmış tarih bellimi Bugün öğlen Bu arada tr de parça yoktu maiste. 2 hafta bekledik fransadan geldi. İlginç. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Bugün öğlen Bu arada tr de parça yoktu maiste. 2 hafta bekledik fransadan geldi. İlginç. Belki benim aracta yapılmıştir yirtarız diye umut etmiştim 🙂. Şimdi kafanız rahat gec olsun güç olmasın Ne ka.dar ödediniz sorması ayıp olmazsa 🙂 Şu Yılbaşı geçsin Bende fren balatalarını ön arka değiştireceğim aklıma takılıyor özel servis Bosch olacak dedim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2025 Yazar Paylaş 29 Aralık 2025 Aytac Sakal yazdı: Belki benim aracta yapılmıştir yirtarız diye umut etmiştim 🙂. Şimdi kafanız rahat gec olsun güç olmasın Ne ka.dar ödediniz sorması ayıp olmazsa 🙂 Şu Yılbaşı geçsin Bende fren balatalarını ön arka değiştireceğim aklıma takılıyor özel servis Bosch olacak dedim. Yani hiç aklıma gelmedi, sormadım ne zamandan sonrası revizyonlu diye malesef. Rakamı şimdi söylesem de yarın değişecek.. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Yani hiç aklıma gelmedi, sormadım ne zamandan sonrası revizyonlu diye malesef Bende araştırayım.Servis Check Up yaptı sorun olsa bilgi verirdi diye düşünıyorum. 29 Aralık 2025 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts