İlkay Başaran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ne alirsan al aldigin araba suankinden genc olsun. Evet mantıken öyle olmalı. Eşim ayda en az 2 kere de ayvalık-balıkesir yapıyor. Yolda beni arayıp bu bozuldu ya da arıza yaktı dememeli bana Şuanki araba ile bir derdimiz yok ama 100 bini geçmeden değer kaybetmeden vermek mantıklı geliyor bilemedim belki de hata mı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Evet mantıken öyle olmalı. Eşim ayda en az 2 kere de ayvalık-balıkesir yapıyor. Yolda beni arayıp bu bozuldu ya da arıza yaktı dememeli bana Şuanki araba ile bir derdimiz yok ama 100 bini geçmeden değer kaybetmeden vermek mantıklı geliyor bilemedim belki de hata mı Yoo imkan sıkmadan darlamadan ise soyledigin mantikli, attigin taş vurduğun kuşa değsin yeter. Sedan kullaniyorsun suan degisiklik ise Crossover tarzi B C suv moduna gecis mantikli gibi. Ha sedan illa diyosan ona gore bulunur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şartlar uygunsa elektrikli araç düşündün mü? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: Şartlar uygunsa elektrikli araç düşündün mü? Elektrikli düşünmüyorum hocam sağol 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Çok güzel Megane lar var Tce. Hatta renew seçeneği ile eski Megane verip yerine yine yeni Megane alınabilir o bütçeye. https://shbd.io/s/CvcbZu6O Seninkini 1 milyon sayarlar 1600 e alirsin böyle bişi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Atmosferik olsa da 140lık hibrit corolla için ne düşünürsün? Benim de ileriki zamanda aklımda olan bir araç. İlkay Başaran yazdı: Elektrikli düşünmüyorum hocam sağol Elektrik alamadın demek ki Yorum bağlantısı
Recommended Posts