Tansu Kalafatoğlu 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Carplay’e apple tv gelecek diyorlar. Ekranda video oynatma gelecekmiş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Yapmaz. Taşıt sürüş güvenliği ihalali. Kazada apple başını ağrıtır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Servet Aydın yazdı: Yapmaz. Taşıt sürüş güvenliği ihalali. Kazada apple başını ağrıtır bence tüm tuşları multimedyaya koymak daha riskli. O yasal ama Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Servet Aydın yazdı: Bakmadan işlem yapılabiliyor mümkün değil Hem bakılacak. Hem algılanacak. Hem nereye basılacağı için el kol koordinasyonu için beyin meşgul edilecek falan. Zaten yavaş yavaş vazgeçiliyor. Kullanması hiç hoş karşılanmadı 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: mümkün değil Hem bakılacak. Hem algılanacak. Hem nereye basılacağı için el kol koordinasyonu için beyin meşgul edilecek falan. Zaten yavaş yavaş vazgeçiliyor. Kullanması hiç hoş karşılanmadı Konuşarak bazı komutlar verilebiliyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Durduğu zaman çalışır. sorun olmaz. Bende öyle Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Durduğu zaman çalışır. sorun olmaz. aynen öyle olacak, carplay park halinde çalışacak şekilde yapacağız demiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Onur Demir yazdı: aynen öyle olacak, carplay park halinde çalışacak şekilde yapacağız demiş. Mirror Link içeren navigasyon ararken çatlamıştım. Bu ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Gerçi mirror linkte hareket halinde de izliyorsun. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Bugün Apple'a gidip yeni Macbook Pro M5 Max'ı gördüm. Aynı kasa olmasına rağmen benim M2 Pro'ya göre kasa kalitesi daha da iyileşmiş gibiydi. Şeytan dürtmüyor değil. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bugün Apple'a gidip yeni Macbook Pro M5 Max'ı gördüm. Aynı kasa olmasına rağmen benim M2 Pro'ya göre kasa kalitesi daha da iyileşmiş gibiydi. Şeytan dürtmüyor değil. m5 max almaya iten durum nedir ? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Gülmez yazdı: m5 max almaya iten durum nedir ? Gradle Build Time. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Çağrı Alaf yazdı: Bugün Apple'a gidip yeni Macbook Pro M5 Max'ı gördüm. Aynı kasa olmasına rağmen benim M2 Pro'ya göre kasa kalitesi daha da iyileşmiş gibiydi. Şeytan dürtmüyor değil. laptop değil de mac mini olarak çıkarsa mükemmel olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts