H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Gülmez yazdı: ios 27 yi yüklüyorum bakalım neler olacak Ben biraz bekleyeceğim. Millet bir kursun aksayan bir şey var mı görelim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 saat önce Paylaş 7 saat önce MacOS 27 de çıktı. Yükleyen varsa haber etsin 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sani Gerşon yazdı: MacOS 27 de çıktı. Yükleyen varsa haber etsin yükledikten sonra 1 hafta boyunca sistemi analiz edip ona göre değişiklikleri yapıyormuş 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Valla MacOS’u bilmem en son Tahoe çok hayal kırıklığı yaratmıştı Neural Engine kısmından çip çok yorulup durmadan termalden ve şarjdan yana üzdü beni. (M2 Pro 16CPU - 19 GPU) ama iOS tanıtımında bu optimizasyon işinden çok bahsettiler. Eskisi gibi çıkan sürümler problemsiz olacak demeye getirdiler benim de aklıma tek AI’a OS’u taratıp onunla geliştiriyor oldukları geldi. Henüz yeni kurdum 1-2 saat oldu, Indexleme yaparken yukarıda uyarısını veriyor işte şarjınok gidebilir cart curt gibisine ama henüz anormal bir davranış gözlemlemedim. Son birkaç saattir şarjı olması gerektiği gibi ısınma da yok animasyonlarda da Bug yakalamadım. Bence geçilir bir sürüm ki betasından belliydi bu sürümün iyi olacağı. Yine de Point güncelleme (X.1-2-3 vs) beklemek isteyen bekleyebilir. Gerçi bence gerek de yok. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce https://www.reddit.com/r/MacOS/s/Ex7HXgmCDo MacOS 27’de ufak tefek problemler var gibi. Majör buglar betadaki o kadar güncelleme ile çözülmüştü ama sanırım yetiştiremediklerinden ufakları .1’e saklıyorlar. Yine de kullanıma engel değil. Bu MacOS güncellemesinin Indexlemesi günler sürebilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tahoe'da x.1'i sanırım 1 hafta içinde çıkarmıştı Apple. Sanırım dediğiniz gibi, biraz beklemek faydalı olacaktır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts