Mehmet Kazancıoğlu 26 Mart 2024 Paylaş 26 Mart 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Doğada iftar yapsaydık ve hava bozsaydı bahçeye geçerdik dedim. Açken eko modda mı çalışıyorsun açık davet var işte ne fark ha şimdi ha sonra, davet davettir. katılmak icap eder @Alptuğ Özcan davet gelmiş bir kere 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Mart 2024 Paylaş 26 Mart 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Ben senin arabayı inceleyip kullanacaktım İyi mi yenge bir sıkıntı yoktur inş? Çok şükür iyi abi, bidahakine inşallah diyeceğimde bidahaki buluşmaya kadar 10 kere satarım ben bunu Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Mart 2024 Paylaş 26 Mart 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: açık davet var işte ne fark ha şimdi ha sonra, davet davettir. katılmak icap eder @Alptuğ Özcan davet gelmiş bir kere İcabet ederiz Ebrar Tüfek yazdı: Çok şükür iyi abi, bidahakine inşallah diyeceğimde bidahaki buluşmaya kadar 10 kere satarım ben bunu Allah iyilik versin. Bayrama kadar satmazsan bi ihtimal Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Mart 2024 Paylaş 26 Mart 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Allah iyilik versin. Bayrama kadar satmazsan bi ihtimal Samsuna gelince haberleşelim aynısından iki tane var istediğini sürersin 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Mart 2024 Paylaş 27 Mart 2024 Ebrar Tüfek yazdı: Çok şükür iyi abi, bidahakine inşallah diyeceğimde bidahaki buluşmaya kadar 10 kere satarım ben bunu @Oğuzkan Erışık bak bir dahaki denmiş, ne zaman bir dahaki organizasyon? 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 27 Mart 2024 Paylaş 27 Mart 2024 Murat Sahın yazdı: @Oğuzkan Erışık bak bir dahaki denmiş, ne zaman bir dahaki organizasyon? Bayramdan önceki pazar günü yaparsanız katılırım. @Oğuzkan Erışık Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Mart 2024 Yazar Paylaş 27 Mart 2024 Murat Sahın yazdı: @Oğuzkan Erışık bak bir dahaki denmiş, ne zaman bir dahaki organizasyon? Bahar kampı artık. Eyüp Çetin yazdı: Bayramdan önceki pazar günü yaparsanız katılırım. @Oğuzkan Erışık Bayramdan önceki pazar köye gitmiş olurum muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Mart 2024 Paylaş 27 Mart 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Bahar kampı artık. Bayramdan önceki pazar köye gitmiş olurum muhtemelen Kamp mı? ben vazgeçtim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts