Cem Işık 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Ahmet Kiriş yazdı: Bariyerleri kaldırtmadıysanız gelmem. ? O bariyer kırılmış diye duyduk, daha da yenisini takmaya cesaret edememişler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2024 Yazar Paylaş 15 Mart 2024 Tarihi yazdım başlığa. konumu ilk mesaja ekledim.. 23 Mart Cumartesi günü toplanıyoruz. Toplantı günü saat 15:00'e kadar gelecek olanlar isimlerini yazsın lütfen. Ona göre masa düzenlemesi yaptıralım.. Şimdi liste oluşturalım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 beni yazabilirsin emmi burası geçen yıl gittiğimiz yer değil başka bir yer midir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2024 Yazar Paylaş 15 Mart 2024 1- Mehmet Özyürek 2- Mehmet Kazancığlu 3- Çağlar Bayur 4- Fatih Keskin 5- ? Mehmet Kazancıoğlu yazdı: burası geçen yıl gittiğimiz yer değil başka bir yer midir. Aynı yer Mehmet Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Aynı yer Mehmet yer aynıda ben geçen sene yokmuşum konuya baktım şimdi ben önceki seneyi hatırlıyorum orası değil başka yer 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2024 Yazar Paylaş 15 Mart 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yer aynıda ben geçen sene yokmuşum konuya baktım şimdi ben önceki seneyi hatırlıyorum orası değil başka yer Önceki yıl gittiğimiz ocak başı bu sene 1150 lira 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Bazı kısıtlardan dolayı ben gelemiyorum maalesef, şimdiden afiyet olsun, Allah kabul etsin. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Geleceğim inşallah, ama bu mekanın adanasını yedin mi hiç emmi? Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Konum: Gebze Park sorunu yok Sınırsız Çay Sınırsız Sohbet Menü seçenekleri aşağıdaki gibidir. Hadi arkadaşlar toplanıyoruz. Başka müsait hafta sonu yok. Randevusu olanlar ertelesin. Daveti olanlar eksin. Daha önce katılanlar bilir. Burada bir iftar daha yapmıştık. Tarihi Adana Kebapçısı. (Yenikent Mahallesi, Gebze Kocaeli) Konum : https://maps.app.goo.gl/Kocz17d3thXxjHLfA Bu toplantıların, yedi bölge için organize edilmesi şık olur. Bu sayede daha güzel dostluklar oluşturulur. Aksi halde marmara çalıp oynar, karadeniz kös kös bakar (örnek) ., Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2024 Yazar Paylaş 15 Mart 2024 Mert Yeldan yazdı: Geleceğim inşallah, ama bu mekanın adanasını yedin mi hiç emmi? Yedim.. Hepimiz yedik len.. Sen hariç Müşteba Güneş yazdı: Bu toplantıların, yedi bölge için organize edilmesi şık olur. Bu sayede daha güzel dostluklar oluşturulur. Aksi halde marmara çalıp oynar, karadeniz kös kös bakar (örnek) ., Tabi ki.. çok güzel olur.. Hadi Isparta Sırada siz vardınız.. @H.Cenk Bayrakçı 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Hepiniz beğendiyseniz, demek ki benim adana yememem gerekiyor orada 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Mert Yeldan yazdı: Hepiniz beğendiyseniz, demek ki benim adana yememem gerekiyor orada Sen şimdi Adananın yanında bulgur pilavı olmaz da dersin. Çöp şiş de var menüde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2024 Yazar Paylaş 15 Mart 2024 Mert Yeldan yazdı: Hepiniz beğendiyseniz, demek ki benim adana yememem gerekiyor orada Valla daha iyi bir yer biliyorsan, söyle oraya gidelim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Gelmezsem olmaz. Mehmet Abi' nin Kocaeli' de olduğunu yeni öğrenmişken . 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Ersen Tapan yazdı: Sen şimdi Adananın yanında bulgur pilavı olmaz da dersin. Çöp şiş de var menüde Geçen Adanadan haber vardı haberlerde, kebap yanına bulgur pilavı getiren garsonu vurmuş müşteri. Mehmet Ozyurek yazdı: Valla daha iyi bir yer biliyorsan, söyle oraya gidelim Mekan görsel takıntısı olmazsa var aslında, amma bi konuşmam lazım önceden. Ramazanda kapalı oluyor ful. Açar mı Tamer Topaç yazdı: Gelmezsem olmaz. Mehmet Abi' nin Kocaeli' de olduğunu yeni öğrenmişken . Gebze'de değil miydi ya ne ara gitmiş Kocaeliye 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Mert Yeldan yazdı: Gebze'de değil miydi ya ne ara gitmiş Kocaeliye Çok olmuş. Öğrendiğimde kafama taş attılar acıdı. Yazıyor, çiziyor, yorum yapıyor ama kafamda hep Nevşehir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 bulgursuz adana, patlıcanlı iskendere benzer 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Ben yemedim sevmiiim adana filan Mert Yeldan yazdı: Hepiniz beğendiyseniz, demek ki benim adana yememem gerekiyor orada Yorum bağlantısı
Aydın Sert 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Mehmet abim ben de gelirim kısmetse, aksi bir durum oluşmadıkça. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2024 Yazar Paylaş 15 Mart 2024 1- Mehmet Özyürek 2- Mehmet Kazancığlu 3- Çağlar Bayur 4- Fatih Keskin 5- Mert Yeldan 6- Tamer Topaç 7- Aydın Sert 8- Haşmet Abi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 Çağlar Bayur yazdı: bulgursuz adana, patlıcanlı iskendere benzer tenhada dikkat et şişlenebilirsin ? Mehmet Ozyurek yazdı: 1- Mehmet Özyürek 2- Mehmet Kazancığlu 3- Çağlar Bayur 4- Fatih Keskin 5- Mert Yeldan 6- Tamer Topaç 7- Aydın Sert 8- Haşmet Abi birini unuttun Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 (düzenlendi) cok uzak beya, bi kısmet olup gelemedim kaç senedir iftara böyle bi yer var köfteleri nefis tavsiye ederim https://www.instagram.com/turizmdestek/reel/C0yW-sesTVK/ 15 Mart 2024 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 (düzenlendi) Yeni açılan Kılıç Aspava ile konuştum ben 350'den başlıyor fiyatları, bolca meze ikram tatli, sadece ana yemek ücreti ödeniyor oraya ne dersin Mehmet abi? Konum 15 Mart 2024 tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mart 2024 Paylaş 15 Mart 2024 1- Mehmet Özyürek 2- Mehmet Kazancığlu 3- Çağlar Bayur 4- Fatih Keskin 5- Mert Yeldan 6- Tamer Topaç 7- Aydın Sert 8- Haşmet Abi 9- Önder Özcan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2024 Yazar Paylaş 15 Mart 2024 Oğuzhan Çakır yazdı: Yeni açılan Kılıç Aspava ile konuştum ben 350'den başlıyor fiyatları, bolca meze ikram tatli, sadece ana yemek ücreti ödeniyor oraya ne dersin Mehmet abi? Konum Biraz daha açar mısın Oğuzhan. köfte yiyen kaç lira ödeyecek mesela Otopark müsait mi. Yemek sonrası çay ? Yemek sonrası sohbet ? Benim yazdığım yerde saat 22:30 a kadar kalabileceğiz. Çay sınırsız. Otopark sınırsız. Bu detayları netleştirebilir misin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts