Ali Darbaz 24 Mart Paylaş 24 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hadi gözün aydın nerede yaptırdın. memnun musun benimde yağ değişimi geldi. Galiba henuz esas bakımları yapmamış. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Ali Darbaz yazdı: Galiba henuz esas bakımları yapmamış. Kalanlarımı diyorsun ? Eğer onu diyorsan; Ben günlük 60km araba kullanıyorum bana lazım. Lazım olmayan bir vakitte bırakacağım. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hadi gözün aydın nerede yaptırdın. memnun musun benimde yağ değişimi geldi. Sana bahsetmiştim ya özelden orada. Açıkcası memnun kaldım. Arı gibi müşterisi var. Biri gidiyor biri geliyor. Hafta içi randevulu. Cumartesi sırayla alıyorlar. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mart Paylaş 24 Mart Ümit Türk yazdı: Açıkcası memnun kaldım Dm please. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Mart Paylaş 24 Mart Ümit Türk yazdı: Kalanlarımı diyorsun ? Eğer onu diyorsan; Ben günlük 60km araba kullanıyorum bana lazım. Lazım olmayan bir vakitte bırakacağım. Sana bahsetmiştim ya özelden orada. Açıkcası memnun kaldım. Arı gibi müşterisi var. Biri gidiyor biri geliyor. Hafta içi randevulu. Cumartesi sırayla alıyorlar. oradan fiyat aldım 4500 dedi mazot filtresi hariç (geçen bakımda değişmişti) benim ustayı aradım onlarda 4850 dedi mazot hariç (geçen bakımda değişmişti) bayram sonu bakacağım bakalım belki karşıya giderim ama sen memnunum dedin ya şimdi kafam çelindi neyse ramazan bitsin sakin kafa ile bakarız artık Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Mart Paylaş 24 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sen memnunum dedin ya Ümit Türk yazdı: Buyurunuz. Neresi ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Mart Paylaş 24 Mart Tamer Topaç yazdı: Neresi ? sana uzak ne işin var bu tarafta git işte o tarafta maslakta kardeşler var ah ulan yakın olsa her hafta giderdim 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: oradan fiyat aldım 4500 dedi mazot filtresi hariç (geçen bakımda değişmişti) benim ustayı aradım onlarda 4850 dedi mazot hariç (geçen bakımda değişmişti) bayram sonu bakacağım bakalım belki karşıya giderim ama sen memnunum dedin ya şimdi kafam çelindi neyse ramazan bitsin sakin kafa ile bakarız artık Yani bende karşı çok uzak diye gidemedim zaten. Bildiğin ustan varsa şaşma derim. En azından kafan rahat olur. Ben mazot filtresi dahil 6k almıştım. Balata sonradan tombaladan çıktı. Tamer Topaç yazdı: Neresi ? İstanbul kartal. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Selamlar; 1 yıldır kullandığım Sorento aracım hakkına görüşlerimi iletmek isterim. Araç 2009- X-Force 2.500 motor(Euro 4) ve 170 hp. Tam otomatik tork konvertörlü. 4 Çeker. 3 Mod var. Araç kesinlikle şehir içi aracı değil ve tam bir yakıt düşmanı. İstanbul gibi bir trafikte otomatikte olsa bazen yorduğu zamanlar oluyor. Araç 2 ton. Ağır kalıyor. Bazen bıkıyorum. Bas gitsin diyenler olacaktır. Malum yakıtı su gibi içiyor ve pahalı . Uzun yol ve arazi ,bozuk yol şartlarına uygun bir araç. Uzun yolda keyifli bir yolculuk yapabiliyorsunuz. Hard kullanımda 12-15 litrelere kadar çıkabilmektedir. Sakin kullanımda 10 litrelere kadar inebiliyor. Uzun yolda 7-9 litrelere düşebilirsiniz ki ben denedim oldu. Tamamen kullanıcıya bağlı. İlk kez kullanan biri arabayı zapt etmekte zorlanabilir zira benim alışmam zaman aldı. Ani hareketlere gelen bir araç değil çünkü arkayı çok rahat bir şekilde savurabiliyor. Kaliteli bir lastik ve ESP şart. Hatta kronik olarak devamlı yanma durumu var ama çözümü de var. Çözülmeyecek bir arıza değil. Bende bazen yanıyor bazen yanmıyor. Hatta uzun bir zaman yanmadığı da oluyor. 4 çeker motoru bakım yapılınca düzeliyor. Bagajın genişliğine diyecek yok. 4kişilik valiz ile ıvır vızırları dünyanın yükü taşıyabiliyorsunuz . Motor kısmına gelecek olursak bu araçlarda yağ kaçakları olmazsa olmaz. Ama iyi bir usta ile sorunları halledebiliyorsunuz. Sorentoların genelinde hararet sorunu ile karşılaşabilirsiniz ki suyunu mutlaka kontrol etmelisiniz. Çok şükür şuana kadar su kaçağı ve eksiltme durumu bende oluşmadı. Araç yüksek olduğu için gönül rahatlığı manevra yapabiliyorum. Altını sürttüm şurası yüksek geçemem gibi bir derdim olmadı . Deri koltukların olması nedeniyle yazın pişer terler kışında donarsınız. Neyse ki koltuk ısıtma var . Şoför koltuğunun ileri geri kumandası elektrikli. Multimedya olarak ön koltukların başlarında ekran var. Çocuklar için avantajlı olabiliyor. Teyp orjinal geri görüş kameralı, navigasyon ve TV özellikli ancak malum güncelliğini yitirdi. Bluetooth ile müzik dinlemeye devam, e tabi telefonla da konuşabiliyorsunuz. Aklıma gelenleri yazmaya çalıştım. Sorusu olan olursa seve seve cevaplarız. Araç alınır mı ? Bence alınmaz. Arazi, köy vb gibi. tutkunluğunuz yok ise binek araba tercih ederim. Benimki bir hevesti. Hanımın zoruyla satamıyoruz . Ancak aracı seviyorum keyifle biniyoruz. Bakımları pahalı mı? Tek başına yağ yeter. 8 litre alıyor. Onun dışındakileri söylemiyorum bile. 15 gün önce bakım yaptırdım. Ön balatalar ile birlikte mazot filtresi dahil 7500 TL verdim. Her usta bakmaz ve baktırmayın. Referanslı ustaları tercih edin. Direkt bu araçlara bakan ya da Kia araçları ile bilen Kia ustasına götürmelisiniz. Genelde Kia-Hyundai ustaları bakar. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Nisan Paylaş 4 Nisan güzel özetlemişsin ihtiyaç ve kullanıma bağlı Fiyat / Performans aracı aracım yüksek olsun arada dağ bayır gezerim diyen için ideal arazi performansı lastikle beraber güzel. (niyet önemli hard off road değil ama arazide gezmek için ideal) ben daha önce 140 lık kullandım alırmıyım denk getirirsem alırım gene Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Tam benlik haftasonu arabası emme benim tek atışımı yaptım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Güle güle kullan Bundan sonra az yakanını alırsın Bende öyle oluyor hep. Bi az yakan bi çok yakan şeklinde gidiyorum ben Ali Darbaz yazdı: Tam benlik haftasonu arabası emme benim tek atışımı yaptım. Sen bile 10 litrenin altına inemezsin bununla. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Sen bile 10 litrenin altına inemezsin bununla. Az yaktırmak için abi depremde kullanmak için Ava gitmek için Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Ali Darbaz yazdı: depremde kullanmak için Ava gitmek için ideal bir araç. koltukları yatır 100x200 yatak sığar Mehmet Ozyurek yazdı: Güle güle kullan Bundan sonra az yakanını alırsın Bende öyle oluyor hep. Bi az yakan bi çok yakan şeklinde gidiyorum ben İlk fırsatta abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Ali Darbaz yazdı: Az yaktırmak için abi depremde kullanmak için Ava gitmek için iyice yoldan çıktın sen Mehmet Ozyurek yazdı: Güle güle kullan Bundan sonra az yakanını alırsın Bende öyle oluyor hep. Bi az yakan bi çok yakan şeklinde gidiyorum ben Sen bile 10 litrenin altına inemezsin bununla. şidreler mi çalıındı nedir dün de Tansu hybritte karbon birikiminden bahsetti 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Maalesef yaşadığım maddi imkansızlıklar nedeniyle aracımı acil olarak satışa çıkardım. Aldığım fiyata vereceğim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs bu gün beygiri gördüm ama kısa süreli oldu. Ümit'in zamanı olmadığı için pek inceleme fırsatım olmadı duruşu görünüşü içi iyi görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bu gün beygiri gördüm ama kısa süreli oldu. Ümit'in zamanı olmadığı için pek inceleme fırsatım olmadı duruşu görünüşü içi iyi görünüyor. kirliydi baya keşke temizleyip gelseydim. @Ali Darbaz arabam satılık kulağına küpe olsun. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: C3 üzeri 50 veririm nakit lazım. onu sat benim arabayı al. 13 Mayıs tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ümit Türk yazdı: nakit lazım. onu sat benim arabayı al. Otokoç ikinci el almıyor mu Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Otokoç ikinci el almıyor mu galericilere al satçılara arabamı satılır. adamlar hem alırken öldürüyor hem satarken güzel satıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ümit Türk yazdı: kirliydi baya keşke temizleyip gelseydim. @Ali Darbaz arabam satılık kulağına küpe olsun. kir bu araçlara yakışıyor, hele birde güzel çamurlu olursa oofff offf 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Gitsin zaten deprem arabası fikri ile alıcağım. Deprem fikri geçti mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts