Selçuk Bakış 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlısı olsun, bütçeyi belirtinde forumdan bir araç denk gelebilir belki Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: otomatik mi Sempatik 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sivas değil istanbuldasın. Zaten sana çok gereksizdi. Senin 1.4 tdci fiesta alman lazımdı. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sivas değil istanbuldasın. Zaten sana çok gereksizdi. Senin 1.4 tdci fiesta alman lazımdı. Niye gereksizdi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ümit Türk yazdı: No. Hayırlısı olsun abi. Ancak ben üzülmedim nedense araba giderken arkasından bile bakmadım diyebilirim. ne kadar gamsız biriyim. değerini sonra anlayacaksın başka araçlar onun hissini arayacaksın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ümit Türk yazdı: Niye gereksizdi ? Sivasda Çiftlik evinmi vardıda 4x4 aldın. Normal binek arabamda yok. Çok gereksiz bir satın almaydı. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali iyi ki yakın değiliz seni günde 4 posta döverdim gerekli veya gereksiz bizi ilgilendirmez canı istedi aldı canı istedi sattı emmi nin bolu da yayla evimi varda 4x4 e biniyor 6 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 4x4 denince nedense akla ilk offroad geliyor, dağ tepe vs. Oysa aynı zamanda güzel bir yol tutuşu da sağlar 4x4 ler. Virajda korkmadan gazlanabilir vs. audi a4-6 quattrolar, mercedes c-e 4 maticler vs dağ tepe mi tırmanıyor acaba? 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Cem Işık yazdı: tırmanıyor acaba? sedicinin girdiği yerleri rüyalarında görmemişlerdir 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sivasda Çiftlik evinmi vardıda 4x4 aldın. Normal binek arabamda yok. Çok gereksiz bir satın almaydı. Bu bakış açın beni irite etti. Sen Captiva alacam dediğinde bir şey diyor muyuz. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sen o arabalara bin. Sonra C3 lere binmek istemezsin. 4x4 dediğin araçlar memleketlere gittiğinde ne kadar işe yarıyor biliyor musun. Boşuna yazıyoruz yaşamadan anlayamazsın. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: değerini sonra anlayacaksın başka araçlar onun hissini arayacaksın. Mutlaka abi. Katılıyorum. Bana 250-350 bandında araba verin haydi pamuk eller malum sitelere Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bu şekilde bir yorumu hak edecek bir şey söylemedim. Çok kalp kırıcı oldu. Şahsım adına Forum defterini kapatıyorum Allah'a ısmarladık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu şekilde bir yorumu hak edecek bir şey söylemedim. Çok kalp kırıcı oldu. Şahsım adına Forum defterini kapatıyorum Allah'a ısmarladık eksik bilgi ile bizim kafayı karışıtıron ama biz napak Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: emmi nin bolu da yayla evimi varda 4x4 e biniyor Vardır belki. Depoya bi baksın, kesin bi şeyler çıkar oradan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sivas değil istanbuldasın. Zaten sana çok gereksizdi. Senin 1.4 tdci fiesta alman lazımdı. Almak için fiyat vermiştin. Yanlış mı hatırlıyorum. Sebep olarak da depremde vs güvenli araç demiştin. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Araba bu yaw alırsın, kullanır satarsın başka alırsın onu da satarsın falan filan. Çok da şeetmeye gerek yok bence. He aileden miras kalma falandır, ona OK. Birbirinizi kırmayın kıytırık mevzudan. Ya da kırın bana ne di mi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Almak için fiyat vermiştin. Yanlış mı hatırlıyorum. Sebep olarak da depremde vs güvenli araç demiştin. Senin şimdi Bolu da yayla evin var mı yok mu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: emmi nin bolu da yayla evimi varda 4x4 e biniyor Valla ben normal şartlarda lastik kirlenecek diye toprağa park bile etmiyorum. Ama biliyorum ki, gerektiğinde her yere girerim. 4x4 bir aracın avantajlarını bu forumda anlatmaya gerek yok. Pişman değilim. Yine olsa yine alırım. Fatih Keskin yazdı: Senin şimdi Bolu da yayla evin var mı yok mu? Yok. Sizin Yaylalardan bi ev alsana bana. 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sizin Yaylalardan bi ev alsana bana. Tekirdağdaki eve de yayla dedi ya lağğ Mertol Kip yazdı: onu da satarsın falan filan S A T M I C A z Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sedici denmiş, pejo 4x4 aracımda yanlarken yazıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: S A T M I C A z Turşusunu kur Yorum bağlantısı
Servet Aydın 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: değerini sonra anlayacaksın başka araçlar onun hissini arayacaksın. Sen niye sattın lem Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Servet Aydın yazdı: Sen niye sattın lem O zaman öyle gerekiyordur diyelim evin borçunu ödemek için gitti güzelim sorentom. Sonra başka serüvenlere atıldım baktım olmuyor kardeşini aldım ama hala olmuyor. Tahminimce onu unutmak için 3.0 crdi almam lazım orada güç yetmiyor kardeşini alırken çok aradım kafama yatan bulamadım Şimdi başka serüvenlere yelken açacağım gibi ikinci araç lazım olmaya başladı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Mertol Kip yazdı: Turşusunu kur haızrı var, kursan daha pahalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts