İçeriğe Yönlendir

Lassa'nın Yeni Lastiği

Muhammed Orak

Recommended Posts

Muhammed Orak

arabanın lastiği ömrünü tamamladı yeni lastik bakıyorum 195/65/15 lassa revola diye bir model çıkartmış etikette iyi görünüyor ama kullanan pek kimse göremedim, deneyimleyen varsa yorum yapabilir mi? ayrıca bu lastiğe yakın makul fiyatlı uzun ömürlü lastik tavsiyesi de alabilirim.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Driveways serisi kötü sonuçlar alıyordu testlerde büyük ihitmalle onun yerine gelmiştir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Erhan Doruk yazdı:

Hankook alma da başka markalara bakabilirsin. 

Fiestada fabrikasyon 195/50 r15  vardı 7 yıl 60k km kışlıklarla kullandım gayet iyiydi.

Yorum bağlantısı
Muhammed Orak
Erhan Doruk yazdı:

Hankook alma da başka markalara bakabilirsin. 

abi hankook ventus bakıyordum bi yandan niye öyle dedin ki :) merak ettim açıkcası

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Muhammed Orak yazdı:

abi hankook ventus bakıyordum bi yandan niye öyle dedin ki :) merak ettim açıkcası

Passat a bu kış goodyear almaya gittim , stok yoktu, hankook stoktu ,daha pahalı ve test sonuçları daha iyi diye tercih ettim. Lastiklerden biri ilk ayında yanaktan gitti. İnternette de yanaktan yarılmayla ilgili çok şikayet var. 

Metin Uzunoğlu yazdı:

Fiestada fabrikasyon 195/50 r15  vardı 7 yıl 60k km kışlıklarla kullandım gayet iyiydi.

Bana kötüsü denk geldi demek ki. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

revola yeni özel serisi

Tüm binek içten yanmalı

elektrik ve hibrit araçları destekliyor 

Elektrikli araç lastiklerinde olması gereken ev+ simgesi var

Almera için gereksiz pahalı bir lastik olabilir fiyatını tam bilmiyorum

greenway den daha pahalı ise almaya gerek yok

fiyatlar yakın ise düşünülebilir

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Muhammed Orak yazdı:

5 sezon (40 ay) 49 bin km ventus prime 3 kullandım hiç pişman etmedi, sesi hariç. Onu da bilerek almıştım, rakiplerinden tek geri kaldığı yani sesdi ama fiyat avantajı ağır basmıştı.

Geçen sene sessiz diye Goodyear egp2 aldım ses çok da fark etmedi o ayrı:)

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ben arazi aracında hankook kışlıklardan acaip memnun kalmıştım yaz kış gezdim. parçalanınca attım.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Fiestada ki lastiği hankook Ventüs 3 gibi hatırlıyorum. Nokiandan daha sesliydi ama 60k km de ve tabanı yamulmamıştı. Sanki fabrikasyon takılan lastiklere özel hamur yapıyorlar ana Goodyear ef performans aklıma gelince vaz geçtim bu düşünceden. 

Muhammed Orak yazdı:

Metin Uzunoğlu yazdı:

Erhan Doruk yazdı:

Bana kötüsü denk geldi demek ki. 

Ahmet İhsan Akşen yazdı:

5 sezon (40 ay) 49 bin km ventus prime 3 kullandım hiç pişman etmedi, sesi hariç. Onu da bilerek almıştım, rakiplerinden tek geri kaldığı yani sesdi ama fiyat avantajı ağır basmıştı.

Doğan Arşiray yazdı:

ben arazi aracında hankook kışlıklardan acaip memnun kalmıştım yaz kış gezdim. parçalanınca attım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

lastik yakma sporu mu var

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

lastik yakma sporu mu var

kesinlikle yok ama aracın ağırlığı lasitklerin köşelerinin ezilip kopmasına neden oluyor yazın. özellikle dönüşlerde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Geçen sene sessiz diye Goodyear egp2 aldım ses çok da fark etmedi o ayrı:)

Ses konusu çok ucu açık mevzu. Çoğunlukla yol kalitesi ile alakalı. 68 den 72 desibele kadar olan lastikler kullandım, mucurlu yolda uğuldamayana daha dek gelmedim. Aracın yalıtımı da önemli. Zaten sesi biraz fazla alan araçlarda lastiğin ses konusunda performansı hiç hissedilmiyor. 

Yorum bağlantısı
Alparslan Coban
(düzenlendi)

Bugün Leon aracıma 205 55 16 Riken yazlık lastik aldım ortlama bir fiyat c sınıfı yakıt yine c yağışlı hava için etiket değerleri 2 bin lira adet fiyatı bir kaç saat kullandım tabi yorum için deneyim yeterli değil fakat bir aksilik de farketmedim 71 de ses değeri bu arada

tarihinde Alparslan Coban tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

lassa ya bu paraları verene kadar bir tık daha fazla verir pirelli conti michelin goodyear dan birisini tercih ederim . Çok para vermeyeyim ama işimi de görsün diyorsanız Riken dunlop falken  tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Murat Öngür yazdı:

lassa ya bu paraları verene kadar bir tık daha fazla verir pirelli conti michelin goodyear dan birisini tercih ederim . Çok para vermeyeyim ama işimi de görsün diyorsanız Riken dunlop falken  tercih edilebilir.

Biraz da yerli olsun diye alıyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Michelin, Continental gibi Hankook' da premium bir lastik markasıdır. Markadan ziyade model önemli faktördür ve lastiğin üretim amacı iyi bilinerek alınması taraftarıyım.  Örneğin, Continenlal TS870 iyi bir kış lastiği iken, TS870P pek de memnun etmeyecek dinamiklere sahiptir.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Evren Erakçora yazdı:

eyw ona laf yok  

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Murat Öngür yazdı:

markalarında bazı modelleri aşırı kötü mesela

goodyear eagle sport alıp memnun kalan var mıdır bilmem 

Goddyear es yerine lassa daha iyi iş yapar sanırım

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:

ben de. falken de türkiye de üretiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed Orak

aldım bakalım kargo bekliyorum, 1000 km sonra iyi kötü yorum yapacağım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ah ah nerde Lassa Impetus Revo lar. Islak kuru bana mısın dememişti 35 bin km kullandım 2 senede 5 mm nin altına düşmemişti.

Hankookta en çok balans problemi çıkıyor. En iyi lastik Nokian :p

Yorum bağlantısı
Alp Turgay

Her ne kadar markadan çok kesinlikle %200 lastigi modeli önemli olsa bile en kötü kullanacagım şahsi lastik Kumho'dur. Piyasada en iyi lastikler ne ise onu takma taraftatıyım, Eagle F1 Asymm 6 tarzı malum bu bir otomobil ve lastikler üzerinde giden bir şey. Hayatınızı emanet ettiginiz. Ucuza kaçmam lastikte hiç bi şekil.

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Alp Turgay yazdı:

Her ne kadar markadan çok kesinlikle %200 lastigi modeli önemli olsa bile en kötü kullanacagım şahsi lastik Kumho'dur. Piyasada en iyi lastikler ne ise onu takma taraftatıyım, Eagle F1 Asymm 6 tarzı malum bu bir otomobil ve lastikler üzerinde giden bir şey. Hayatınızı emanet ettiginiz. Ucuza kaçmam lastikte hiç bi şekil.

kumho için biraz bireysel bir yorum olmuş

polo da 175 65 15 te kumho ecowing 2 kullandım 2 set olarak zaten fabrika çıkışı bu lastik vardı ve değerleri c c idi

Çok memnun kalmıştım mesela

hiç sorun çıkarmadı

yol tutuş ve yumuşaklık olarak başarılıydı

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Lassa kullanıyorum daha önce bir çok marka kullandım sert denen good year dan bile sert... Falken ve Hankook güzel..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...