Mert Yorgun 29 Mart 2024 Paylaş 29 Mart 2024 kolay gelsin baskı balata değiştirdim ancak iş bitimi şimdi arabanın direksiyonu sertleşti, kütük gibi. hidrolik yağına baktık bir eksilme sorun gözükmüyor. usta direksiyon ile alakalı bir şey yapmadık zamanla düzelir oturur tabla açtık başka bir şey yapmadık tarzı konuştu. sizce sorun ne olabilir ve nasıl olmuş olabilir Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 Nisan 2024 Paylaş 1 Nisan 2024 Fren balatası değişiminde ilk defa tabla ile oynandığını görüyorum. Ama tablaları oynadık diyor ise tabla direksiyon özellikle toparlamasını çok etkiler araç direksiyonu zor toparlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2024 Paylaş 1 Nisan 2024 Talha Bilgi yazdı: Fren balatası değişiminde ilk defa tabla ile oynandığını görüyorum. Ama tablaları oynadık diyor ise tabla direksiyon özellikle toparlamasını çok etkiler araç direksiyonu zor toparlar balata derken debriyaj dır o baskı balata 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 Nisan 2024 Paylaş 2 Nisan 2024 Çağlar Bayur yazdı: balata derken debriyaj dır o baskı balata pardon, ben cahil... balata diyince... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yorgun 3 Nisan 2024 Yazar Paylaş 3 Nisan 2024 Baskı balata, fren balatası değil. Araç 96 model 1.8 ztec motor. Usta hatasını kabul etmiyor. Başka ustaya götürüpde ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Tavsiyeniz nedir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2024 Paylaş 3 Nisan 2024 hata yok eksik var, rot ayarına sokun aracı öncelikle bir tespit yapılsın, bleki de sadece ayaryapılacak Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Nisan 2024 Paylaş 3 Nisan 2024 Hidrolik pompası, tahriği kayışla almıyor mu? Kayışı takmamışlardır. Yorum bağlantısı
Mert Yorgun 3 Nisan 2024 Yazar Paylaş 3 Nisan 2024 Önder Özcan yazdı: Hidrolik pompası, tahriği kayışla almıyor mu? Kayışı takmamışlardır. anlayamadım ne kayışı? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Nisan 2024 Paylaş 3 Nisan 2024 şanzıman üst takozu zor çıktığı için bazıları traversi biraz aşağı indiriyor. direksiyon mafsalı yerinden oynayabiliyor. bunu bi kontrol edin. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Nisan 2024 Paylaş 3 Nisan 2024 Mert Yorgun yazdı: anlayamadım ne kayışı? Hidrolik direksiyon pompası, hareketini kayış sayesinde motordan alır, bunu kastetmiştim. Ama kayışı ayrı mıdır yoksa V kayışı sayesiinde mi bilemedim. V kayışındansa yerine mutlaka takılmıştır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Nisan 2024 Paylaş 4 Nisan 2024 Önder Özcan yazdı: Hidrolik direksiyon pompası, hareketini kayış sayesinde motordan alır, bunu kastetmiştim. Ama kayışı ayrı mıdır yoksa V kayışı sayesiinde mi bilemedim. V kayışındansa yerine mutlaka takılmıştır. focus 2,5 larda ayrı kayış var motorun alt kısmında 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts