Azad Mirzade Çarşamba 16:15 Paylaş Çarşamba 16:15 Benim en yakın arkadaşım alacak bu arabadan, fiyatı hala 2milyon küsür. 80km sadece elektrikli menzili var, elektrik bitince de hibrite geçiyormuş. Bir kullanıcı başka arkadaşım batarya sıfırlandığında uzun yolda benzinli motorun çok bağırdığını çünkü hem arabayı ilerletip hem aküyü doldurmaya çalıştığını söyledi, tek şikayeti buydu. Bence bagajı da küçük. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 17:03 Yazar Paylaş Çarşamba 17:03 Azad Mirzade yazdı: Benim en yakın arkadaşım alacak bu arabadan, fiyatı hala 2milyon küsür. 80km sadece elektrikli menzili var, elektrik bitince de hibrite geçiyormuş. Bir kullanıcı başka arkadaşım batarya sıfırlandığında uzun yolda benzinli motorun çok bağırdığını çünkü hem arabayı ilerletip hem aküyü doldurmaya çalıştığını söyledi, tek şikayeti buydu. Bence bagajı da küçük. Vatandaşlarımız ve meşhur youtuberlarımız teknikten uzak olduğu için otomobil yanlış tanıtıldı. Hala daha anlaşılmış değil. Araç sahibi burada tam olarak nasıl kullanılması gerektiğini anlatıyor. Mantığı çok basit. Ama anlamayınca sürüş deneyimi kötü oluyor Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 17:15 Paylaş Çarşamba 17:15 Mertol Kip yazdı: Elektrikli bana uymaz. Hybrid bile eh işte. Açıkcası dizel en kötü benzinli motoru tercih ederim. Boomer lık böyle bir şey galiba. Özeleştiri : Büyük konuşmuşum Tespit : Hala boomer değilmişim. 1 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 17:29 Paylaş Çarşamba 17:29 Mertol Kip yazdı: Özeleştiri : Büyük konuşmuşum Tespit : Hala boomer değilmişim. Bayağı güldüm bu mesaja vallahi, Allah da sizi güldürsün 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 17:59 Paylaş Çarşamba 17:59 Mertol Kip yazdı: Özeleştiri : Büyük konuşmuşum Tespit : Hala boomer değilmişim. Sıkma canını. Ben de yapmam dediğim çok şeyi yapıyorum artık. 😂 En son büyük sözüm. Asla Mercedes almam. Bakalım alacak mıyım. 😂 1 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 18:06 Paylaş Çarşamba 18:06 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gaza basıyor. Motor bağırıyor. Cvt’nin sesi diyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:31 Paylaş Çarşamba 18:31 Mehmet Ozyurek yazdı: En son büyük sözüm. Asla Mercedes almam. ama artık mondeo olmayınca, merso düşünülebilir yani anca ikame eder 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:31 Paylaş Dün saat 08:31 Mehmet Ozyurek yazdı: Sıkma canını. Ben de yapmam dediğim çok şeyi yapıyorum artık. 😂 En son büyük sözüm. Asla Mercedes almam. Bakalım alacak mıyım. 😂 Büyük konuşayım ben de almam Mercedes. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 09:23 Paylaş Dün saat 09:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Sıkma canını. Ben de yapmam dediğim çok şeyi yapıyorum artık. 😂 En son büyük sözüm. Asla Mercedes almam. Bakalım alacak mıyım. 😂 yaa reis, herkes bir gün mercedes alma hayali ile yaşar bu ülkede. ama kendisi bile farkında değildir. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 10:05 Paylaş Dün saat 10:05 bu kadar büyük kütleli bir aracın atmosferik motora mahkum edilmesi çok kötü 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 10:19 Paylaş Dün saat 10:19 Mehmet Ozyurek yazdı: En son büyük sözüm. Asla Mercedes almam. Bakalım alacak mıyım. 😂 Bir arkadaşım vardı. Lise son sınıfta üniversite sınavı öncesi "Bi öğretmenlik okumam, bir de İstanbul'da okumam, ikisini de çekemem." dedi. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesine diye otobüsle ben yolcu ettim. O yüzden aklıma geldikçe "Asla kırmızı üstü açık 10 vites otomatik Mustang GT almam." diyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Dün saat 10:44 Paylaş Dün saat 10:44 Çağlar Bayur yazdı: ama artık mondeo olmayınca, Nası yok. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 11:00 Paylaş Dün saat 11:00 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Nası yok. Biraz önce servisteydim bu kasayı Türkiye ye getirmeyeceklermiş dediler. Dün saat 11:12 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağrı Alaf yazdı: O yüzden aklıma geldikçe "Asla kırmızı üstü açık 10 vites otomatik Mustang GT almam." diyorum. Ben de almam bunu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağrı Alaf yazdı: O yüzden aklıma geldikçe "Asla kırmızı üstü açık 10 vites otomatik Mustang GT almam." diyorum. Zati Mustang dediğin gt500 shelbyden başlar. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Zati Mustang dediğin gt500 shelbyden başlar. Abi geriye bir şey bırakmadın bitişi nerede bu işin GT500’ün üzerine yok zaten. 😁 Şaka bir yana Mazda’dan sonra o var. Şu borçlar bir bitsin Allah imkan verirse hemen bi üstü açık GT. Tercihen 2018. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce BYD'den soğudum ben.. Gitmek için toyota gibi bağıran arabalar bana göre değil.. Şu arabalara 1.0 1.3 falan turbo motor koysalar olmuyor mu.. Neden 50 yıllık motorları koyuyorlar.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: BYD'den soğudum ben.. Gitmek için toyota gibi bağıran arabalar bana göre değil.. Şu arabalara neden 1.0 1.3 falan turbo motor koysalar olmuyor mu.. Neden 50 yıllık motorları koyuyorlar.. basit olsun de 20 bin km sonra elde patlamasın diye. bkz ilk jenerasyon tsi... 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Nası yok. olanı gelmez, geleni de eskisi gibi ucuz olmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Abi geriye bir şey bırakmadın bitişi nerede bu işin GT500’ün üzerine yok zaten. 😁 Şaka bir yana Mazda’dan sonra o var. Şu borçlar bir bitsin Allah imkan verirse hemen bi üstü açık GT. Tercihen 2018. Rabbim herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Ali Gülmez yazdı: bu kadar büyük kütleli bir aracın atmosferik motora mahkum edilmesi çok kötü d-suv araç karma 5 litre yakıyor. Hatta her gün şarj edilirse işe sadece elektrikle gider gelir. turbo yok. Masraf riski yok. Önemli olan budur. Mühendis buna bakar. Aracı kullanma kılavuzunu okuyup kullanınca bağırmıyor. ama hadi bağırıyor diyelim, önemli değil. Gidiyor ve az yakıyor. Asya’daki trafik yoğunluğu da az tüketime odaklanmak istiyor zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama hadi bağırıyor diyelim, Rampalarda bağırmaya başlayınca benzinli motoru kapatıyorlarmış.. Aküyle çıkıyorlarmış. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: turbo yok. Masraf riski yok. teybi de takmasınlar... rönoydu galiba neydi modeli radyosuz araba üretmişti... ben olsam cant kapağı bile takmam, yolda fırlar gider, masraf, egzos borusu mesela çok uzun arkaya kadar gereksiz Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gitmek için toyota gibi bağıran arabalar bana göre değil.. Tansu görmeden sil hemen sil sil 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Rampalarda bağırmaya başlayınca benzinli motoru kapatıyorlarmış.. Aküyle çıkıyorlarmış. en azından çıkıyor. Alçak basınçta çalışmayan 2024 model otomobil konusu da var forumda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts