İçeriğe Yönlendir

Yağmur Çalmak

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
İlkay Başaran yazdı:

İran bölgesi radarın icadından önce orman mıydı ki? Bilmiyorum araştırmadım. Taa nerelerden su kanalları yapmışlar geçmişte?

Bu arada evet bu bir gerçek. İnsanın bilinçaltında kodlu diyordu belgeselde. Yaşam riski oluşunca türün devamı için çoğalma eğilimi yükseliyor diye. Aynı sulanmayan öleceğim zanneden meyva ağacının meyvaya yüklenmesi gibi.

Mekke bölgesi ormanlıktı keza suriye bi kusmı iran çok ormanlıktı bu agsçların çoğunun insan tarafından kullanılarsk yakıldığı söylenir. Ormanlı döneminde yol yapımı için roma tekniği dinamit yerine koca koca ateşler yakıp taşları kırmak için ormanların kullanıldığı söylenir. Tabi son 1800 lerin mini buzul çağından bu yana sıcaklık da yükseliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bence iran’ın bu radarları vurması bir sonuç. Buna vesile olan tubitak destekli yağmur duası projesi olduğunu düşünüyorum

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bence iran’ın bu radarları vurması bir sonuç. Buna vesile olan tubitak destekli yağmur duası projesi olduğunu düşünüyorum

Yağmur duasını büyü ile karıştıranlar işte.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Amazondaki duayı etseler keşke ya da muson bölgesinde edilen dua. Baya etkili baksanıza..

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Abd’nin arap emirliklerindeki büyük radarları vurulunca bölgede bolluk bereket yaşandı. Tahranı besleyen barajlar artık bitmiş deniyordu. Şehir taşınacaktı. Ama şimdi doldu taştı. Bu bölgede bizim de yağmurlarımız çok arttı. Tesadüf müdür

Bir kaç sene öncesine kadar bende inanmazdım ama artık onlardan her şeyi beklerim. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Emre Şimşek
  • Yeni Oluştur...