Murat Gedik 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Evren Erakçora yazdı: Hocam ben de bakıyorum bu aralar, Prag'a biletler ucuz nedense, o dikkatimi çekti. Paris falan çok pahalı. Bilmiyorum hocam. Biz 3 gün Berlin 3 gün Prag gezisi yapacağız. Prag gerçekten otel olarak da çok ucuz. Berlin'in yarı fiyatına kalacağız. Evren Erakçora yazdı: Kendi otoparkına park etmiştim geçen sene , fiyatlar artmış ama. Murat Gedik yazdı: 6 Gün için ne kadar öderim acaba? Tansu Kalafatoğlu yazdı: havalimanına çok yakın ispark ve penpark var. Penpark daha ucuzdu sanırım ama ikisi de makul ucuzlukta. Saatte 3-5 kere havalimanı ve otopark arası servisi var ücretsiz. Ben oraya bırakıyorum. yan yana bu iki otopark İyi bir seçenek gibi görünüyor. 6 gün için ne kadar maliyeti olur acaba bilginiz var mı? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Havalimanı yanı parklar 200 lira olmuş. Bu neredeyse şehir içi park fiyatı. Çok zam yapmışlar. Günlük 200 TL ise uygun gibi sanki. Erhan Doruk yazdı: Sabiha ya yakın jetpark var. Günlük 200 TL Teşekkür ederim bunu da değerlendireceğim. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Nisan Paylaş 19 Nisan (düzenlendi) 2bin civarı ödemiştim şimdi 3,4 olmuştur. 19 Nisan tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 19 Nisan Paylaş 19 Nisan (düzenlendi) Havalimanına yakın avrasya otopark var servisleri de mevcut,diğer otoparklar ile aynı hemen hemen bunun güzelliği otopark kapalı avm nin alt katında.Günlük 220tl ymiş .Reklam değil tanımam çalıştıran firmayı ben birkaç sefer kullandım memnun kaldım. https://www.avrasyaotopark.com.tr/ 19 Nisan tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Fatih Uzun yazdı: Havalimanına yakın avrasya otopark var servisleri de mevcut,diğer otoparklar ile aynı hemen hemen bunun güzelliği otopark kapalı avm nin alt katında.Günlük 220tl ymiş .Reklam değil tanımam çalıştıran firmayı ben birkaç sefer kullandım memnun kaldım. https://www.avrasyaotopark.com.tr/ Fatih bey çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Jetparkı bilmem.. Allianzlı olanlarda yol üstü ispark 4 saat ücretsiz.. Bariyerli otoparklarda 2 saat.. Kullanın Emmi bunu için bir kod falan mı var Benim sigorta Allianz mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Fatih Uzun yazdı: Havalimanına yakın avrasya otopark var servisleri de mevcut,diğer otoparklar ile aynı hemen hemen bunun güzelliği otopark kapalı avm nin alt katında.Günlük 220tl ymiş .Reklam değil tanımam çalıştıran firmayı ben birkaç sefer kullandım memnun kaldım. https://www.avrasyaotopark.com.tr/ Bedava. İstanbul’da sıradan bir parka gir çık 150 lira. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Emmi bunu için bir kod falan mı var Benim sigorta Allianz mı Trafiğin Allianz Ancak bunu vermek için Kasko konur sağlık vs bişey isterler heralde Mehmet. Allianz’ım uygulamasını kurup Allianz 365 bölümüne bak. İllaki bişeyler vardır. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Şimdi baktım Allianz miş nasılsın kullancaz bu özelliği detay verir misin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Oradan tüm ayrıcalıkları gör demelisin. Mesela kitap yurdu. Bizim evde herkese geliyor bu. Merve hepsini kullanıyor Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Şimdi baktım Allianz miş nasılsın kullancaz bu özelliği detay verir misin Bu bölümdeki haklar için uygulamadan ilgili bölümden kod alıp ilgiliye kodu söylüyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Çağlar Bayur yazdı: x-trail en sevdiğim offroadda gezmelik X-trail bırakmam da Pejo 206 vardı onu bıraktım. Otobanda gazlamalık Yorum bağlantısı
Recommended Posts