Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce istatistikte rakamlar tek başına doğru sonuca vardırmaz mesela bir okulun kapısındayız ve giren öğrenci sayımı yapıyoruz ve veriler şöyle: bir gün 100 diğer gün1000 öğrenci giriş yapıyor. bu iki rakam tek başına anlamsızdır. 100 olan cumartesi 1000 olan pazartesi ise anlamlıdır zira cumartesi günü sadece kursa gidenler gelmiştir. bayideki arz sayısı bilinmeden yüzde sayıları anlamsızdır ama sohbet içinde iyi gidebilir Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Tesla Model Y - 1.725 adet mesela tesla 17250 adet getirse idi ne olurdu? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mesela tesla 17250 adet getirse idi ne olurdu? Bu güzel bir soru gerçekten. Yine de insanlar aynı paralara başka marka tercih eder miydi acaba... Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Konuya maden suyu lazım. Hazıma iyi gelir. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bu güzel bir soru gerçekten. Yine de insanlar aynı paralara başka marka tercih eder miydi acaba... Ya da ödeme koşulları tamamen aynı olsaydı sayılar nasıl olurdu? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce matematik çok acaip bir şey 5000 sene önce yapılmış piramitten bile pii sayısı çıktı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tesla iyi satmış yine de olmayan araçla. Ekim kasım sanırım pek satışı teslimi olmaz. Komple aralığa yığarlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Konuya maden suyu lazım. Hazıma iyi gelir. Mantıklı. Şimdi hesap yaptım, 2.2milyar liraya 146milyon 600bin den fazla alınabiliyormuş. Alır mısınız bi tane? Hazmedersiniz 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Togg o kadar da gömülmesi gereken bir araba değil bence. Ekran donması ve OBC sorunlarını halletseler gayet iyi. Tipi eskidi sadece. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: istatistikte rakamlar tek başına doğru sonuca vardırmaz mesela bir okulun kapısındayız ve giren öğrenci sayımı yapıyoruz ve veriler şöyle: bir gün 100 diğer gün1000 öğrenci giriş yapıyor. bu iki rakam tek başına anlamsızdır. 100 olan cumartesi 1000 olan pazartesi ise anlamlıdır zira cumartesi günü sadece kursa gidenler gelmiştir. bayideki arz sayısı bilinmeden yüzde sayıları anlamsızdır ama sohbet içinde iyi gidebilir mesela tesla 17250 adet getirse idi ne olurdu? Şair burada diyor ki, Ötv sınırından dolayı araba getiremiyorlar. Tesla yok mesela, Başka markalarda bazı uygun modeller olsa da kredi yok. Resmen yok "0" Ama togg'da sıfır faiz ile istediğin kadar kredi var. Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Konuya maden suyu lazım. Hazıma iyi gelir. Hazımla ne alakası var, bu insanlar vatan haini mi. Yoksa Türkiye'nin otomobil üretmesinden satmasından rahatsız mı oluyor. Sizin insanlara karşı nasıl bir bakış açınız var böyle. En vatansever, en milli sadece siz misiniz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Togg o kadar da gömülmesi gereken bir araba değil bence. Ekran donması ve OBC sorunlarını halletseler gayet iyi. Tipi eskidi sadece. F güzel yürüdü, beğenilmeyecek bir araba değil. Şahsen ben beğeniyorum. X ölçü olarak çok büyük olmasa da bana acayip büyük görünüyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: F güzel yürüdü, beğenilmeyecek bir araba değil. Şahsen ben beğeniyorum. X ölçü olarak çok büyük olmasa da bana acayip büyük görünüyor. Onunda bagajına mı ne su alıyormuş galiba. 10x büyük olmasa da derken? 4.60 boyu var daha ne olacak? Ötesi Gebze Harem dolmuş hattına zaten. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce bir de satışların %99 u otomatilk oalrak tercih ediliyor geyikleri var, yahu satışta manuel var mı ki alabilsinler Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: bir de satışların %99 u otomatilk oalrak tercih ediliyor geyikleri var, yahu satışta manuel var mı ki alabilsinler Marsta su bulunmuş ama kuyu suyuymuş içilmiyormuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Marsta su bulunmuş ama kuyu suyuymuş içilmiyormuş brita var artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts