İçeriğe Yönlendir

Togg Satışları Yavaş mı İlerliyor?

Özgür ÇETİNKAYA

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Az kaldı az. Çok yakında ÇIGARTH YİEEENİM DELEFONUNU diyen dayılar gibi dolanacan ortalıkta.

İnsanlar ucuz araba alsın, ucuza bol bol gezsin dediğin yok anca satışı düşsün zam geldi oh canıma değsin falan. 

Hayır mevcut araç parkı ile karşılaştırmak neyin kafası onu da anlamadım. Ülkedeki arabaların hepsinin bir anda parmak şıklatması ile elektrikliye geçmesini falan mı bekliyon napıyon anlamadımki...

faizleri düşür kredi musluğunu aç, bak anında nasıl geçiyor Millet, sabaha bakmışsın geçmişler, kapıda kuyruk olur birbirini yer, galeriler sıraya girer, sen dışarda fazla kaldın sanırım, bizim Milleti unutmuşsun :) oh canıma değsin nerede dedim?  şaunki haliyle pilli arabanın geleceği sıkıntı, fazla kapılmayın diyorum, izle ve gör.

Onur Demir yazdı:

Üretebiliyoruz abi.

Bugün gaza gelsem evi satıp bir arsa alabiliyor ve üzerine iyi kötü bir ev yapabiliyorum. Arsama kuracağım güneş enerjisi ile aracımı şarj edebiliyorum. fosil yakıtta durum hiç bir zaman bu şekilde olmayacak

https://x.com/modelyturkiye/status/1952993687408902204?t=8gH3LkZgIpO0sITcD_C6sQ&s=19

Dayı çok güzel özetlemiş

o dediğine izin vermeyecekler, şimdilik kurarsın, sonrası yok, bunlarıda göreceğiz ama daha zamanı var, yapacaksan hemen yap...

Mertol Kip yazdı:

Len inverter imal etmeye ne var?

Kışın rüzgar türbini takarız. 

sende alacaksin nasibini, güzel sistem kurmuşsun, tam vergilik ve şebekeye bağlamalık :kihkih:  hala daha yeni düzeni kavrayamadınız, eee yaşlılık işte :tongue: neyse seninde zamanın var, şimdilik yırttın...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

faizleri düşür kredi musluğunu aç, bak anında nasıl geçiyor Millet, sabaha bakmışsın geçmişler, kapıda kuyruk olur birbirini yer, galeriler sıraya girer, sen dışarda fazla kaldın sanırım, bizim Milleti unutmuşsun :) oh canıma değsin nerede dedim?  şaunki haliyle pilli arabanın geleceği sıkıntı, fazla kapılmayın diyorum, izle ve gör.

o dediğine izin vermeyecekler, şimdilik kurarsın, sonrası yok, bunlarıda göreceğiz ama daha zamanı var, yapacaksan hemen yap...

sende alacaksin nasibini, güzel sistem kurmuşsun, tam vergilik ve şebekeye bağlamalık :kihkih:  hala daha yeni düzeni kavrayamadınız, eee yaşlılık işte :tongue: neyse seninde zamanın var, şimdilik yırttın...

Kredi falan kurtarmaz bu noktadan sonra.

Ben aldım kullanıyorum izleme noktasını çoktan geçtim. Ben icraat insanıyım uymaz bana izle gör falan. 

2016 dan beri kurulu o sistem. 9 senede olmamış sen hala olcak dolcak coşcak cak cak cak. :) 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Kredi falan kurtarmaz bu noktadan sonra.

Ben aldım kullanıyorum izleme noktasını çoktan geçtim. Ben icraat insanıyım uymaz bana izle gör falan. 

2016 dan beri kurulu o sistem. 9 senede olmamış sen hala olcak dolcak coşcak cak cak cak. :) 

kredi işi bitti hatta peşin almak bile bitti, saçma sapan fiyatlara yapay şekilde geldi, özellikle yapılıyor bence, sadece arabada değil, aklına gelen her şeyde yapıyorlar...

izle gör tabii, yanlışmı dedim,  sen sistemi kuran şanslı azınlıktansın, keyfini sür çatır çatır kullan, keşke herkes yapabilse ama halimiz ortada... ben pek uzak olmayan gelecekte diyorum zaten, 2016 beriyse çok daha süper yapmışsın, güzel karar.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

bu muhteşem işte, solar panelleri beni sarmadı, 2-3 derece açı değişimi yapılmaz ise yararlanılacak enerji %50 kayboluyor. her an paneller oynak olmalı gece zaten yok. 

vesile ile PErpa da, 1 (bir) adet solar malzeme satıcısı var.. manidar. 888 tane kamera tükkanı mevcut 

Kayıp olsun nolacakki. Kurulu gücü %20 yüksek tutarsın olur biter. Rüzgarın verimi öyle yüksek değil, o kadar rüzgar olmuyor. 

Kamera kolay iş, yer tutmuyor satışı hızlı. Güneş paneli için depoya ihtiyacın var.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Aytac Sakal
    • Mehmet Yeter
  • Yeni Oluştur...