Kaan ŞIVKIN 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Merhabalar; benim aracımda klima yönlendirme motoru kırılmış. Radyatörcü dedi ki bu motorun monte yerleri de torpido tarafından da kırılmış bunu yaptıramazsın dediler. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Bu sorun giderilebilir mi? Resimleri ekliyorum. Vereceğiniz yanıtlar için şimdiden çok teşekkürler🙏 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 https://www.trendyol.com/dgn/ford-fiesta-klima-yonlendirme-kolu-pimli-1-adet-p-114212332 o parçası kırılan sık oluyor diye duydum Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN 7 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2024 Çağlar Bayur yazdı: https://www.trendyol.com/dgn/ford-fiesta-klima-yonlendirme-kolu-pimli-1-adet-p-114212332 o parçası kırılan sık oluyor diye duydum Evet ama üstadım benim araç içinde monte edilen yerleri de kırılmış dediler. Resimlerde görülüyor mu ben anlamadığım için resimleri attım🥲 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Vidalardan biri orada kalmış görünüyor. Kırılan kısımlar sun fix ile yapışır. Ancak kol çok zor döndüğü için mi yoksa söken kişi hatası mı bu önemli. Zor dönüyorsa bu durum da ayrıca çözülmeli. Beyaz parçayı döndürerek bunu kontrol edersiniz normalde ama şuan ekranda görünen pozisyona göre geri takılması önemli. Sizin sorun pim ile alakalı değil gibi. Bence bunu elektronikçiler daha iyi yapar. Plastik kaynak ile de çözülebilir. 1 Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN 7 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: Vidalardan biri orada kalmış görünüyor. Kırılan kısımlar sun fix ile yapışır. Ancak kol çok zor döndüğü için mi yoksa söken kişi hatası mı bu önemli. Zor dönüyorsa bu durum da ayrıca çözülmeli. Beyaz parçayı döndürerek bunu kontrol edersiniz normalde ama şuan ekranda görünen pozisyona göre geri takılması önemli. Sizin sorun pim ile alakalı değil gibi. Bence bunu elektronikçiler daha iyi yapar. Plastik kaynak ile de çözülebilir. radyotörcünün dediğime göre takarken kırmışlar üstat. Ben yeni motor ve aparatlarını alacağım. Yani bu imkansız hiç yapılmaz diye bir şey yok değil mi? Bi yolunu bulup halledilebilir bir şey mi sizce? Radyatörcü çok zor dedi moralimi bozdu açıkçası. Plastik kaynakla falan uğraşırlar mı angarya geliyor elektrikçilere böyle şeyler🥲 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 imkansız diye birşey olmaz otomotivde bu tip işlerle barış çer beykozlu çok uğramıştı facebookta bir aratın Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Mayıs 2024 Paylaş 7 Mayıs 2024 Kaan ŞIVKIN yazdı: radyotörcünün dediğime göre takarken kırmışlar üstat. Ben yeni motor ve aparatlarını alacağım. Yani bu imkansız hiç yapılmaz diye bir şey yok değil mi? Bi yolunu bulup halledilebilir bir şey mi sizce? Radyatörcü çok zor dedi moralimi bozdu açıkçası. Plastik kaynakla falan uğraşırlar mı angarya geliyor elektrikçilere böyle şeyler🥲 Ayakları dediğim şekilde yapılır ama sökerken veya takarken kırmışlarsa büyük ihtimal bir aletle giriştiler. Elle kırılacak gibi değil Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 10 Mayıs 2024 Paylaş 10 Mayıs 2024 bu konuyla ilgisi yok değil mi ama eğer varsa ben bu şekilde kendim çözdüm sorunu Yorum bağlantısı
Kaan ŞIVKIN 13 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2024 Usta sen nasıl yaptın bunu ya sen istesen uçak bile yaparsın he😂 benim sorun yönlendirme motoru monte edilen parçalar kırılmış hatta telin ordaki beyaz küçük parça bile yok piyasada nasıl yapacağım bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 15 Mayıs 2024 Paylaş 15 Mayıs 2024 Kaan ŞIVKIN yazdı: Usta sen nasıl yaptın bunu ya sen istesen uçak bile yaparsın he😂 benim sorun yönlendirme motoru monte edilen parçalar kırılmış hatta telin ordaki beyaz küçük parça bile yok piyasada nasıl yapacağım bilmiyorum. geçmiş olsun o zaman Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 16 Mayıs 2024 Paylaş 16 Mayıs 2024 Merhabalar Kaan Öncelikle o alıntıladığın konuda ben de aynı durum ile çok uğraştığım için sana cevap yazmak istedim. Senin motorun bacaklardan biri görünüşe göre bendeki gibi kırılmış. Bu tamiri paylaştığımı sanıyordum ama sanırım paylaşmamışım. Ustaların hepsi yeni motor alman lazım diyerek moralimi bozmuşlardı. Motor da zaten pahalı ve sadece bacağı kırıldığı için sağlam motoru çöpe de atmak istememiştim doğrusu. Sun-Fix kullanarak yıllar evvel yaptım. Halen kullanmaya devam ediyorum. Öncelikle ilk fotoğrafta paylaştığım gibi motorun yuvarlak bacaklarından biri kırılmış gibi gözüküyor. Ben çok küçük vidalar bulup kırmızı renkli gösterdiğim gibi vidaları motora diklemesine hafif vidaladım. Maksat Sun-Fix'in tutunabileceği bir yer oluşturmaktı. Fotoğraftaki yeşil renkli gösterim gibi ayağı motora sabitledim. Eskisinden sağlam olmuştu. Motorun yenisini illa ki almana gerek yok bence, bu şekilde tamirini yapabilirsin. Yönlendirme için ise eğer karşılığındaki parçalar eksik ise maalesef klima yönlendirme plastik parçalarını set halinde satıyorlar. Komple alabilirsin (metal çubuk da dahildi diye hatırlıyorum). Şimdiden geçmiş olsun ve başarılar dilerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts