Erdoğan Temur 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce 1.5 Yılda 30 bin km yi geçtik çok şükür. 30 bin bakımı dün yapıldı. Pile alttan üstten bakıp hesabımızı kestiler Bakım öncesi pili sıfırladım sonra fulledim Pil sağlığı %100 devam... İstanbul içi Ekimden sonra menzil 350km yapar oldu. Öncesi tek şarjla 430-450km gidiyordu. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Maşallah.. Alet elektrikli olunca biniliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah.. Alet elektrikli olunca biniliyor.. Abi önceki Kona istanbul içi 12lt yakıyordu bu 12kw yakıyor. Eve akaryakıt istasyonu kurunca kim gezmez Şuan depo 180tl ye doluyor ama ocaktan sonra 5 bin geçtiğim için öpecekler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Erdoğan Temur yazdı: Abi önceki Kona istanbul içi 12lt yakıyordu bu 12kw yakıyor. Eve akaryakıt istasyonu kurunca kim gezmez Şuan depo 180tl ye doluyor ama ocaktan sonra 5 bin geçtiğim için öpecekler. Ben istasyona devam ama şansım şu ki, hemen evin önündeki sokakta istasyon ve kw 10 lira.. Benim 4000 km'lik ortalamam da 12 kw. Uzun yolu da var kısa mesafesi de var.. Genelde günlük Gebzeden E5 e inip Tuzla sahile gidiyor, aynı istikametten geri dönüyor.. E5'e inerken 0 tüketim +%1 şarj ile iniyor. Günlük ortalama en az 40 km yolu var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts