Recep Demirci 1 Ağustos 2024 Paylaş 1 Ağustos 2024 Ali Darbaz yazdı: Kademe 1 sesiz sayılır ama diğer kademelerde uçuyor. Alınırmı alınır bizi epey rahatlattı. https://x.com/historyinmemes/status/1815255451790909765?t=sdb1mNEDzFwoeS8jArXSuA&s=19 https://www.instagram.com/reel/C8K0ATrOXj6/?igsh=YzNsc3EycXFpYzVt Bu yöntemi denemek lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ağustos 2024 Paylaş 1 Ağustos 2024 Recep Demirci yazdı: https://www.instagram.com/reel/C8K0ATrOXj6/?igsh=YzNsc3EycXFpYzVt Bu yöntemi denemek lazım. sulu klima sisteminin ev yapımı hali, nevşehirde işe yarar, istanbulda 15 dak sonra soğuk soğuk ter akar insandan boğar da, bunun tır lar için olanının bayisi idik, hiç satamadık 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2024 Paylaş 1 Ağustos 2024 Recep Demirci yazdı: https://www.instagram.com/reel/C8K0ATrOXj6/?igsh=YzNsc3EycXFpYzVt Bu yöntemi denemek lazım. Teknik olarak içeri nem basacak. 10dk soğutsa, 10dk sonrasında hem ortam ısınacak hem de nem gelecek. Bu tip şeyler işe yarasaydı zaten, klima icat edilmezdi Carrier'ın ruhuna el fatiha 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 Media Markt ta yüzde 15 indirim kampanyası artı bin TL World ya da Maxi puan kampanyası vardı yüzde 15 indirim bitmiş cazip fiyatlar vardı ben Samsung wind free premium aldım 12.000 BTU 27.200 TL dört taksit artı bin TL puan verdi kampanya tekrarlanabilir alacak olanlar için Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: Ali yakında derdimiz kalamayacak gibi ne dersin aslında derdimiz tam tersi olacak.... Kış geri mi geliyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 Tamer Topaç yazdı: Kış geri mi geliyor bir cisim yaklaşıyor ama ne yapar bilemem Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: bir cisim yaklaşıyor ama ne yapar bilemem Onu Logar bilir 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 Klima açarak biyere varamazsınız Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Klima açarak biyere varamazsınız Açmasak aya gidicez de 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Açmasak aya gidicez de Açınca yokuş yukarı çekmiyor galiba Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Temmuz Yazar Paylaş 17 Temmuz Geçen sene sıcaktan eriyip az daha klima alıyorduk. Sonra 3 kademe Raks fan almıştık. Aynı fan bu senede kurtarıyor bizi. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Geçen sene sıcaktan eriyip az daha klima alıyorduk. Sonra 3 kademe Raks fan almıştık. Aynı fan bu senede kurtarıyor bizi. Buralarda kurtarmıyor maalesef seneye klimaya geçeceğiz mecburen. İki tane vantilatör var. Yine de kesmiyor ısıyı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bosch 24000btu klima bakıyorum iki model arasında 10.000 lira fark var. değer mi? bu arada klimayı salona takacağım. salonu soğutacak ama yönü koridora doğru üfleyecek. amacım evin de nemini az bir şey alsın. evi soğutmaz biliyorum ama idare edeceğiz. sizce 10.000 lira fark vermeye değer mi? ısıtma önemli değil burada yazmayan ektra bilgi. nominal hava akışı 3000'de 1090 m3/h 2000'de 980 m3/h Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 10 bin fark olan kaç para, fark % si kaç yani bir de sadece katalog verileri değil çalışma özellikleri arası fark olabilir? uzaktan kumandası vs. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce haa doğru 2000 model 45 bin 3000 model 55 bin lira ikisi de 24.000 btu. bu 3000 model olanın görünüşü falan biraz daha asortik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce malın bir de hissiyatı görseli de önemli salon bu yani her gün göz göze olacaksın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: malın bir de hissiyatı görseli de önemli salon bu yani her gün göz göze olacaksın 2000 olan standart tip 3000 şöyle. bir de ilave özelliği satın alırsan klima wifili oluyor. eve gitmeden açabiliyorsun 3 saat önce tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Daikine de baksan bi? Evde 2 tane var 12 sene falan oldu sanırım alalı. ilk gün neyse hala o ve çalışıyor mu diye kulağını dayarsın dış üniteye. Çok da az tüketiyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Daikine de baksan bi? Evde 2 tane var 12 sene falan oldu sanırım alalı. ilk gün neyse hala o ve çalışıyor mu diye kulağını dayarsın dış üniteye. Çok da az tüketiyor. 22btu 73.000 liradan başlıyor 24btu en pahalısı 110.000 lira yani iki katı. Yoksa mitsubishi ve daikin alırdım tabi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 22btu 73.000 liradan başlıyor 24btu en pahalısı 110.000 lira yani iki katı. Yoksa mitsubishi ve daikin alırdım tabi Çokmuş aradaki rakam. Sadece soğutma içinse değmez ama 12 ay yıllarca kullanılacaksa o zaman ayrı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3000 şöyle. bir de ilave özelliği satın alırsan klima wifili oluyor. şunu baştan yazsan ya Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben de bakıyorum. Buralarda sıcaklık çok fena. Ama üzüleceğim nokta tek klima eve yetmeyecek. 24btu basit bir makinenin aylık eve getireceği tüketim maliyeti ne olur acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts