İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ben de bakıyorum. Buralarda sıcaklık çok fena. Ama üzüleceğim nokta tek klima eve yetmeyecek. 24btu basit bir makinenin aylık eve getireceği tüketim maliyeti ne olur acaba? Çok değişken var. Cephe, mantolama kaç saat çalışacak, komşulardan destek alsan yolu yordamı nedir bunun diye 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ben de bakıyorum. Buralarda sıcaklık çok fena. Ama üzüleceğim nokta tek klima eve yetmeyecek. 24btu basit bir makinenin aylık eve getireceği tüketim maliyeti ne olur acaba? klimanın urfa'da çalışması ile istanbuldaki bir değildir tabi ama ben 3 ay çalıştıracağım için açıkçası çok önemsemedim tüketimi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Soğutmada daha verimli oluyorlardı diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Aslında benim için şöyle bir durum var yeni başlayanlar için klima alma süreci nasıl olmalı. Mis gibi video konusu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aslında benim için şöyle bir durum var yeni başlayanlar için klima alma süreci nasıl olmalı. Mis gibi video konusu. klimadan önce keşif önemli. motorun koyulacağı yer, boruların geçeceği yer, asma tavan var mı, klima suyu drenajı, klimanın üfleme yönü falan. bunlar en önemlileri. daha sonra klimanın teknik detayları geliyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aslında benim için şöyle bir durum var yeni başlayanlar için klima alma süreci nasıl olmalı. Mis gibi video konusu. 125 cc ile başla yani 7bin btu 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çok değişken var. Cephe, mantolama kaç saat çalışacak, komşulardan destek alsan yolu yordamı nedir bunun diye tepemizdeki takdırdı 7/24 harhahar çalışıyor Tansu Kalafatoğlu yazdı: klimadan önce keşif önemli. motorun koyulacağı yer, boruların geçeceği yer, asma tavan var mı, klima suyu drenajı, klimanın üfleme yönü falan. bunlar en önemlileri. daha sonra klimanın teknik detayları geliyor. montajda zor zamanlar bekliyor gibi servis gelecek cart diye takıp gidecek 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Klima almadan önce sitede oturanların montajın nereye ve nasıl yapılacağını sorması lazım. Arkadaş klima aldı, klimanın takılacağı yerde kolon var ve delinmesi gerekiyordu, site izin vermeyinde deldiremedi. Diğer arkadaş, site dış ünite koymaya izin vermiyor diye klima bile alamıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erhan Doruk yazdı: Klima almadan önce sitede oturanların montajın nereye ve nasıl yapılacağını sorması lazım. Arkadaş klima aldı, klimanın takılacağı yerde kolon var ve delinmesi gerekiyordu, site izin vermeyinde deldiremedi. Diğer arkadaş, site dış ünite koymaya izin vermiyor diye klima bile alamıyor balkonu yoksa yönetim toplantısında bunu yazılı dile getirecek. yönetim klimaların takılacağı alanı belirler. eğer yönetim yönde karar vermiyorsa ev alma komşu al sözünden yola çıkarak ya ev ya klima deyip değiştirebilir. esas sıkıntı sene olmuş 2025, sitelerde, tek binalarda klima için yer bırakılmaması. mesela şu sitede cephede klima balkonu var ama gözükmüyor. hepsi bu tarz olmalı Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3000'de 1090 m3/h 2000'de 980 m3/h Bu seriler ithal olup yetkili bosh garantili değilmiş. bosh bu serileri getirenler ile mahkemelikmiş. bende alacaktım vaz geçtim. aşağıdaki marka model ile ilgileniyorum şu an. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: 125 cc ile başla yani 7bin btu 1000 cc h2r anca keser buralarda. 24 btulara gözümü diktim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Serhat Işık yazdı: Bu seriler ithal olup yetkili bosh garantili değilmiş. bosh bu serileri getirenler ile mahkemelikmiş. bende alacaktım vaz geçtim. aşağıdaki marka model ile ilgileniyorum şu an. bi yanlışlık olabilir mi? Bosch home kendi web sitesinde satış butonu var. Tıklayınca bosch home trendyol mağazasına yönlendiriyor https://www.bosch-homecomfort.com/tr/tr/residential/nasil-satin-alirim/climate-3000i-online-satis-kanallari/ Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi yanlışlık olabilir mi? Bosch home kendi web sitesinde satış butonu var. Tıklayınca bosch home trendyol mağazasına yönlendiriyor https://www.bosch-homecomfort.com/tr/tr/residential/nasil-satin-alirim/climate-3000i-online-satis-kanallari/ bayii ye gittim almak için. sahibi söyledi bizzat. zaten bayii de o seriler yok. bir bayii gidip sorabilirsin. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Serhat Işık yazdı: bayii ye gittim almak için. sahibi söyledi bizzat. zaten bayii de o seriler yok. bir bayii gidip sorabilirsin. https://www.bosch-home.com.tr/tr/category/klimalar bu sayfada bahsettiğiniz seriler yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Serhat Işık yazdı: bayii ye gittim almak için. sahibi söyledi bizzat. zaten bayii de o seriler yok. bir bayii gidip sorabilirsin. bayilerdeki amcalara pek güvenemiyorum. Yanındaki listeden bakıp hesap makinesine seri basıyor ve fiyat söylüyor ya, ben o sıra dükkandan çıkmış oluyorum yetkili servisi aradım. İsmi Cl yani climate ile başlayan modeller bosch termoteknik ısıtma klima sanayi a.ş garantisi altındaymış. Bu da bosch şirketi bu arada klimanın satıldığı bayiler web sitesinde mevcut Serhat Işık yazdı: https://www.bosch-home.com.tr/tr/category/klimalar bu sayfada bahsettiğiniz seriler yok. bunların hiçbiri stokta yok bu arada Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce mesela 3000i modelin garanti belgesi buymuş Yorum bağlantısı
Serhat Işık 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce bayii tanıdık olduğu için itimat ettim. mahkemelik durumları varmış. sen yine de iyice incele. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Serhat Işık yazdı: bayii tanıdık olduğu için itimat ettim. mahkemelik durumları varmış. sen yine de iyice incele. tabi. servis araştırması yapacağım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Serhat Işık yazdı: https://www.bosch-home.com.tr/tr/category/klimalar bu sayfada bahsettiğiniz seriler yok. gün geçmiyorki gagıldan plan yapılsın hayaller balıkesir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: gün geçmiyorki gagıldan plan yapılsın hayaller balıkesir mitsubishi klima alınca da temsa’ya gitmiyoruz yani Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bayilerdeki amcalara pek güvenemiyorum. Yanındaki listeden bakıp hesap makinesine seri basıyor ve fiyat söylüyor ya, ben o sıra dükkandan çıkmış oluyorum yetkili servisi aradım. İsmi Cl yani climate ile başlayan modeller bosch termoteknik ısıtma klima sanayi a.ş garantisi altındaymış. Bu da bosch şirketi bu arada klimanın satıldığı bayiler web sitesinde mevcut bunların hiçbiri stokta yok bu arada Geçenlerde bir ocak alacağım liste fiyatı 35 bin düzcedeki bayi nakitte 29 verebilirim dedi, hendek 35 ptt avm de kırıkhandaki bir 25,4 bine satıyor nssıl iş vs derken servisi aradım sıkıntı olmaz al montajı biz yapacağız nasıl olsa. Durum aynen bu 25 e satan kar ediyor 29 ve 35 diyene sorsan abi beyaz eşya liste fiyatı üzerinden %3~5 karımız var derler. Belki kadir inanır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: Geçenlerde bir ocak alacağım liste fiyatı 35 bin düzcedeki bayi nakitte 29 verebilirim dedi, hendek 35 ptt avm de kırıkhandaki bir 25,4 bine satıyor nssıl iş vs derken servisi aradım sıkıntı olmaz al montajı biz yapacağız nasıl olsa. Durum aynen bu 25 e satan kar ediyor 29 ve 35 diyene sorsan abi beyaz eşya liste fiyatı üzerinden %3~5 karımız var derler. Belki kadir inanır. abi internette 25’e sattığı ürünü kendi dükkanında 30’a satan var. E dükkandan ver işte. Yok diyor. O internet satışı diyor. Sadece mağaza satışı olan içine dükkan masraflarını koyuyor. Bazı mağazalar hem dükkan hem internetten satıyor ama farklı fiyata Yorum bağlantısı
Recommended Posts