Metin Uzunoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Metin hocam bu klimayı alırken 12lik seçme sebeniz nedir? Soru çok resmi oldu kusura bakmayın sizin kriterleriniz neydi? Klasikti m² 500 btu, 20 m² salon 10k btu lazımdı 9 yerine 12 k btu aldım. İlkay Başaran yazdı: Neden 5 6 yıldır hocam? Düzeltiyorum 74 ay. 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam aslında mantıksız bir iş yapıyorum. salona klima takıp evi serinletmek diye bir şey yok biliyorum ama bir nebze nemi alsa yeter. azcık da serinlik olsun yeter. gece salonda kimse yatmayacak zaten. ama akşam salonda otururken de üşümemeliyiz. mesela ben 26-27 derece nemsiz ortamda çok rahat keyifle otururum. ama salonda böyle otururken bu klima içeriyi de azcık etkilemeli. brüt 110m2 salona 14-18 btu klima alıp aynı işi görebilirim tabi dediğiniz gibi Benim evin plana yakın. (metrekaremiz baya farklı nette 50m2 fazlayım) Bende klima balkona yakın mutfak tarafındaki duvarda. 25 derecede ayarlı, yatak odası kapalı, ortadaki oda açık şekilde kullanıyorum. bazen mutfak açık oluyor. 18bin inverter rahat rahat iş görüyor. salon serin (üşütmüyor) koridor ve mutfağın havasını kırıyor. yatak odasını açarsam 24'e indirmem gerekiyor bu sefer salon serinliyor. markaya göre değişir mi bilmem ama 24bin fazla geldi bana 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts