Çağlar Bayur Dün saat 13:18 Paylaş Dün saat 13:18 Emre Şimşek yazdı: z ama gluteni rahatsız etmeyen italyana sorsana glutene bakarak mı yiyonuz diye acaip merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 13:25 Paylaş Dün saat 13:25 Emre Şimşek yazdı: Gelecek ay Roma'ya görev çıktı 1 haftalığına gideceğim. Şöyle ucuz ama gluteni rahatsız etmeyen makarna dükkanı önerisi varsa alabilirim. Şimdiden teşekkürler. El yapımı olanlar şişkinlik vermez, rahatsız etmez. Armando al Pantheon, Ristorante Roma Sparita aklımda kalan ünlü makarnacılar. Çok ucuz olduğu söylenemez. Ama Roma genelde pahalaı, beni de götürsene Emre, gezdireyim seni. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 14:26 Paylaş Dün saat 14:26 H.Cenk Bayrakçı yazdı: El yapımı olanlar şişkinlik vermez, rahatsız etmez. Armando al Pantheon, Ristorante Roma Sparita aklımda kalan ünlü makarnacılar. Çok ucuz olduğu söylenemez. Ama Roma genelde pahalaı, beni de götürsene Emre, gezdireyim seni. Valla ne güzel olur:) Yalnız gezmeyi pek sevmiyorum ben. Roma’da otoclubturkiye etkinliği yapalım ferrarileri sayma etkinliği😀 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 15:17 Paylaş Dün saat 15:17 Meydanin az aşağısında sağa dönünce iki makarnacı çıkacak karşına bunlar iki kardeş. Zamanında birbirilerine sırf sostan dolayi rakip olmuşlar. Hangisine gitsen memnun kalırsın. Ama sakın gittiginde diger dükkanı eleştirmeye kalkma yoksa hemen birlik oluyorlar. Ne güzel hikaye attım yahu. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts