Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2024 Paylaş 18 Temmuz 2024 Karikatür silinmiş. Geliyorum o halde 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Karikatür silinmiş. Geliyorum o halde YazıcıMa göz diktiğin duyumu aldım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz 2024 Paylaş 19 Temmuz 2024 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: en son duyuma göre emmi istanbuldan kaçmış diolaaaa 14 saatrir kayıp Emmi İstanbul'da olmadan nasıl kaçmış, o zaten hiç İstanbullu olmadı ki. (İstanbul Tuzladan başlar, Gebze'den değil) 19 Temmuz 2024 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz 2024 Paylaş 19 Temmuz 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Karikatür silinmiş. Geliyorum o halde lem şimdi de iletişim sistemleri çöktü gel artık Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İstanbul Tuzladan başlar, Gebze'den değil) gebze emlak vergisi yarı fiyatına 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz 2024 Paylaş 19 Temmuz 2024 Çağlar Bayur yazdı: lem şimdi de iletişim sistemleri çöktü gel artık gebze emlak vergisi yarı fiyatına orada kasko ve sigortalarda ucuzmuş öyle diyorlar ama bize pahalı geliyor 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Temmuz 2024 Paylaş 19 Temmuz 2024 Emmi İstanbul' a mı taşındı? Nevşehir değil miydi, yok Kocaeli? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Temmuz 2024 Paylaş 19 Temmuz 2024 Tamer Topaç yazdı: Emmi İstanbul' a mı taşındı? Nevşehir değil miydi, yok Kocaeli? Emmi heryerde . 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Arkadaşlar okulumuza bir proje için yenilikçi sınıf kuruldu. Sınıfın içinde 8 adet masaüstü bilgisayar, 3D yazıcı, Laptop, düzenlenebilir ve tek kişilik masa sandalyeler var. Benim en çok hoşuma giden 3D yazıcı oldu. Öğretmenlerin sınıfı istedikleri şekilde düzenleyerek daha esnek bir eğitim öğretim ortamı oluşturmaları tasarlanmış. Koca okulda 1 tane olacak ama inşallah amacına uygun olarak güzel bir şekilde kullanılır. Daha önce çok az 3D deneyimim vardı. Başladım öğrenmeye ve öğrendikçe gene ne kadar az şey bildiğimi fark ettim. Okulumuza gelen Creality K1C yazıcı ile baskılar almaya ve denemeler yapmaya başladım. Thinkercad ile kendi tasarladığım basit şeyleri de bastım, Thingiverse'den indirdiğim modelleri de bastım. Bir okulun sahip olabileceği en güzel araçlardan bir tanesi bence. Aldığım baskıları dahili kamerası ile Timelapse olarak kaydediyor. Ben de bir video yapıp Youtube'a yükledim. İyi seyirler. 7 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Cuma 07:49 Paylaş Cuma 07:49 Creality K1C ile aldığım baskıların 2. videosu bunlarda daha tecrübeliyim ve daha iyi baskılar aldım. Sorunları çıkmadan önce görüp önlem aldım (yapışma ve destek vb) Yorum bağlantısı
Recommended Posts