Servet Aydın 7 Mart Paylaş 7 Mart Çağlar Bayur yazdı: 2005 model focus gibi mi Yan koltukta 45 kg biri olsa da 1885 model ford olsa 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Mart Paylaş 8 Mart Servet Aydın yazdı: Yan koltukta 45 kg biri olsa da 1885 model ford olsa Ah be, 37 kg ile kaçırdım :/ 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart Paylaş 8 Mart İlkay Başaran yazdı: Ah be, 37 kg ile kaçırdım :/ Cinsiyet seçiciyim 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Mart Paylaş 8 Mart Servet Aydın yazdı: Cinsiyet seçiciyim Öyle demeseydin iyiydi şimdi doktor arıyorum derse ne olacak 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Mart Paylaş 8 Mart Servet Aydın yazdı: Cinsiyet seçiciyim Seçince haber verirsin 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 milyar dolar ceza kesilecek deniyor demek ki togg u alacak. hesaptan düşerler. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 milyar dolar ceza kesilecek deniyor Verdikleri zarar kadar işte. Aslında br ceza olmayacak. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 milyar dolar ceza kesilecek deniyor 300milyon dolar vergiden avanta sağlamışlar. Bizde 300 mü sağladin o zaman 1 milyar tl ceza konuşuluyor. Işin tirt tarafi Çin Hükümeti veto vermiş zaten xi ping reyiz hafif gülümsemesiyle 300 verelim konu kapansin da diyebilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan amma 3kağıtçı çıktı bu çinliler böyle değildir pek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Fabrika kurmayacaklarmış. Diğer markaların kapatmak istediği otomobil fabrikalarını satın alacaklarmış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts