Servet Aydın 7 Mart Paylaş 7 Mart Çağlar Bayur yazdı: 2005 model focus gibi mi Yan koltukta 45 kg biri olsa da 1885 model ford olsa 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Mart Paylaş 8 Mart Servet Aydın yazdı: Yan koltukta 45 kg biri olsa da 1885 model ford olsa Ah be, 37 kg ile kaçırdım :/ 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart Paylaş 8 Mart İlkay Başaran yazdı: Ah be, 37 kg ile kaçırdım :/ Cinsiyet seçiciyim 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Mart Paylaş 8 Mart Servet Aydın yazdı: Cinsiyet seçiciyim Öyle demeseydin iyiydi şimdi doktor arıyorum derse ne olacak 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Mart Paylaş 8 Mart Servet Aydın yazdı: Cinsiyet seçiciyim Seçince haber verirsin 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 milyar dolar ceza kesilecek deniyor demek ki togg u alacak. hesaptan düşerler. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 milyar dolar ceza kesilecek deniyor Verdikleri zarar kadar işte. Aslında br ceza olmayacak. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1 milyar dolar ceza kesilecek deniyor 300milyon dolar vergiden avanta sağlamışlar. Bizde 300 mü sağladin o zaman 1 milyar tl ceza konuşuluyor. Işin tirt tarafi Çin Hükümeti veto vermiş zaten xi ping reyiz hafif gülümsemesiyle 300 verelim konu kapansin da diyebilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan amma 3kağıtçı çıktı bu çinliler böyle değildir pek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Fabrika kurmayacaklarmış. Diğer markaların kapatmak istediği otomobil fabrikalarını satın alacaklarmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fabrika kurmayacaklarmış. Diğer markaların kapatmak istediği otomobil fabrikalarını satın alacaklarmış. Oh may gad Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: amma 3kağıtçı çıktı bu çinliler böyle değildir pek Ama arabalarının bazıları çok güzel Mesela birisi avrupada 500 bin satmış. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fabrika kurmayacaklarmış. Diğer markaların kapatmak istediği otomobil fabrikalarını satın alacaklarmış. Öantıklı. Kurulu tezgah. Preslerin kalıpları değiştir devam Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bu haftanın haberi çinlilerin olağandan çok hızlı paslanması. Algı mı gerçek mi bilmiyorum ama globalde konuşulan buydu bu hafta Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İngiliterede çin arabalarına ya kasko yapılmıyormuş ya da çok pahalıymış. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: İngiliterede çin arabalarına ya kasko yapılmıyormuş ya da çok pahalıymış. çoğu marka küçülüyor. Üretim bandı kapatıyor. Çoğu yok olacak. Böyle inatlaşmayla olmayacağını bu zekiler nasıl anlamıyor. savaş çıkarmaya da şeyleri yetmiyor. Sıkışıp kaldılar. Ben olsam pılı pırtı toplayıp markayı çin’e taşırdım. Arge üretim vs her şeyi oraya almadıktan sonra mücadele edemezler. Çığ gibi geliyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts