Doğan Arşiray 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) çinden bildiriyorum. bazı kredi problemleri varmış. bu arada ucuz modelleri bizim pazarda satmıyorlar artık. neden bilmiyorum. 10 saat önce tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Doğan Arşiray yazdı: çinden bildiriyorum. bazı kredi problemleri varmış. bu arada ucuz modelleri bizim pazarda satmıyorlar artık. neden bilmiyorum. çin den bildirmek için yola çıktım ama pattaya dan bildiriyorum fabrika yerine mandıra kuracaklarmış 2 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fabrika askıya alındı diye bildirim geldi bana da Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce başlık kalıcı olarak değişe bilir, fabrika macaristan da kuruluyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce bye bye byd diyebilirmiyiz? bu saatten sonra tam liste dışı olmuştur artık, tabii plan değişebilir, bir bakmışsınız fabrika kurmaya gerek kalmamış, zaten var! hoop oraya geçilir olursana Toggbey Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: çin den bildirmek için yola çıktım ama pattaya dan bildiriyorum fabrika yerine mandıra kuracaklarmış Abi çok malibu kokan bi mesaj bu 😂 hindistan cevizi sutu seni mandiraya baglatmis Yorum bağlantısı
Recommended Posts