İçeriğe Yönlendir

BYD Manisa'da Değil Avrupanın Merkezinde Bir Yerde Fabrika Açacakmış

Ali Darbaz

Recommended Posts

İlkay Başaran

Vay babasının düşmanlarını

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)

çinden bildiriyorum. bazı kredi problemleri varmış. bu arada ucuz modelleri bizim pazarda satmıyorlar artık. neden bilmiyorum.

tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Doğan Arşiray yazdı:

çinden bildiriyorum. bazı kredi problemleri varmış. bu arada ucuz modelleri bizim pazarda satmıyorlar artık. neden bilmiyorum.

çin den bildirmek için yola çıktım ama pattaya dan bildiriyorum fabrika yerine mandıra kuracaklarmış

• Mutlu 4
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Fabrika askıya alındı diye bildirim geldi bana da

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

başlık kalıcı olarak değişe bilir, fabrika macaristan da kuruluyor 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bye bye byd diyebilirmiyiz? bu saatten sonra tam liste dışı olmuştur artık, tabii plan değişebilir, bir bakmışsınız fabrika kurmaya gerek kalmamış, zaten var! hoop oraya geçilir olursana Toggbey :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Fatih Keskin yazdı:

çin den bildirmek için yola çıktım ama pattaya dan bildiriyorum fabrika yerine mandıra kuracaklarmış

Abi çok malibu kokan bi mesaj bu 😂 hindistan cevizi sutu seni mandiraya baglatmis

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ne boş insanlar varmış. 6dk’ma yazık oldu

öyle diyorsanız.. hakkınızı helal edin o halde, ben sebep oldum ziyana :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Yurdaer Elay yazdı:

öyle diyorsanız.. hakkınızı helal edin o halde, ben sebep oldum ziyana :) 

sözümü geri alıyorum. Gaflette bulundum. Bu adamlar boş değil. Ekmeğinin peşinde. Para karşılığı balıklar füzeden korkacak tarzı bir şeyler söylemesi lazım. O da söyledi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Toyota da patladı. AB komisyonuna çattı. Eğer türkiye, fas gibi ülkeler made in europa etiketi alamazsa yatırımlarımız çöp olacak dedi. Ama komisyon şimdilik sallamadı. 

AB’nin korku dolu kısıtlamaları çözüm değil, çözülme getirecek muhtemelen. İzliyoruz. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

AI bence harika bir şey. ya batışı hızlandıracak yada çıkışı.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir markanın fabrikasının nerede olduğu beni çok etkilemiyor. 

Ancak, servis ağı ve yeterliliği çok önemli. 

Servis ve yedek parça tedarik sorunları yaşanmaz ise BYD alınabilir bir markadır.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ucuz araba satmıyor artık. o paraya gider ikinci el EQE filan alırsın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir markanın fabrikasının nerede olduğu beni çok etkilemiyor. 

Ancak, servis ağı ve yeterliliği çok önemli. 

Servis ve yedek parça tedarik sorunları yaşanmaz ise BYD alınabilir bir markadır.

Avrupalı üreticiler gibi parçayı birebir tedarik etmek istiyorlar ama Çaynadan o iş olmaz. Almanya'dan 5 günde gelen parça Çin'den 3 ayda zor geliyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

byd alanlar büyük zarar edecek alj yine bildiğiniz gibi bizlik bir şey yok deyip kulağının üzerine yattılar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Avrupalılar böyle bir şema çıkarmış 

image.png.e83fc77420d40a5bb8cba53c20b95acf.png

koca koca şemalar hazırlayıp sonuçtaki şıklara ulaşabilmek büyük başarı kimse düşünemezdi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Bugün sohbet esnasında byd fabrikası için samsun önerilmiş byd orası olmaz Manisa olsun deyince iş olmamış. Ayrıca yazamayacağım arsa mevzuları duydum nutkum tutuldu.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bugün sohbet esnasında byd fabrikası için samsun önerilmiş byd orası olmaz Manisa olsun deyince iş olmamış. Ayrıca yazamayacağım arsa mevzuları duydum nutkum tutuldu.

Avrupa’da yüksek vergili satacaksa, hiçbir çinli türkiye’de fabrika açmaz. Avrupa’da açar. 

yok türkiyeye güvenmedi. Yok mahkemeler tarafsız değilmiş. Yok bilmem ne. Hepsi hava civa. Adamların fabrika açması için tek sebep var. Avrupa’nın getirdiği vergi engellerini aşabilmek. 

Vergi olmasa çin dışında üretim bile yapmaz. Gemileri boşuna mı aldılar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Avrupa’da yüksek vergili satacaksa, hiçbir çinli türkiye’de fabrika açmaz. Avrupa’da açar. 

yok türkiyeye güvenmedi. Yok mahkemeler tarafsız değilmiş. Yok bilmem ne. Hepsi hava civa. Adamların fabrika açması için tek sebep var. Avrupa’nın getirdiği vergi engellerini aşabilmek. 

Vergi olmasa çin dışında üretim bile yapmaz. Gemileri boşuna mı aldılar. 

Gümrük birliğindeyiz öyle birşey yok. Made in europe da yürümez.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Gümrük birliğindeyiz öyle birşey yok. Made in europe da yürümez.

hocam açıkladılar. Türkiye made in eu’da yok. Girmek için diplomatlar temsilciler uğraşıyor.

Bu hafta toyota da itiraz etti saçmalığa. Yarın toyota da kaçar valla

https://www.log.com.tr/toyota-avrupa-baskani-yoshihiro-nakata-birlesik-krallik-japonya-ve-turkiye-made-in-eu-icerisinde-kalmali/

Komple iptal olursa bilemem 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Osman Ünal
  • Yeni Oluştur...