İçeriğe Yönlendir

World SuperBike - Haberler, Gelişmeler ve Sonuçlar

Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Aytac Sakal

Topraktan muthis bir hafta sonu 3 Galibiyet farkı iyice kapattı.Son sene Şampiyon gitmek harika olur.Can da dün 3. lük le gelen Podyum bugün Galibiyet ?.

Ayrıca bugün Le Mans haftasiydi Af Corse Ferrarisi Fabrika Ferrarileri ve Porsche yi geride birakıp kazandi.R. Kubica resmen küllerinden doğdu.

indir.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Can Öncu de super sport kategorisinde birinci oldu. Bahattin Sofuoğlu da puan aldı. Bu hafta çok güzel geçti. 

Ancak bariz bir şey var ortada Ducati çok güçlü ilk turda bulega onuncu sıradan ikinciliğe iyi geldi.

Ama Toprakta on saniye fark attı. Üç yarısı da izledim. Toprak harika kullandı. 

Seneye gp de daha çok göreceğiz inşallah.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Yeter
Aytac Sakal yazdı:

WSBK Magny Cours Race 1 Toprak kazandı.

Öyle böyle kazanma değil. Serbest antremanda pist rekoru geldi. Farklı markalarda birincilik rekoru geldi. İkinciye 8 saniye fark attı. 

Bahattin de 10. oldu. Can Öncü kendi kategorisinde ikinci oldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Mehmet Yeter yazdı:

Öyle böyle kazanma değil. Serbest antremanda pist rekoru geldi. Farklı markalarda birincilik rekoru geldi. İkinciye 8 saniye fark attı. 

Bahattin de 10. oldu. Can Öncü kendi kategorisinde ikinci oldu. 

Ss Manzi Can arasındaki mücadele özellikle son tur inanılmazdı çok keyif aldım.

Toprak İnsallah bu kalitesini Moto Gp yansıtır kendi adıma ćok umutluyum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Aytac Sakal yazdı:

Ss Manzi Can arasındaki mücadele özellikle son tur inanılmazdı çok keyif aldım.

Toprak İnsallah bu kalitesini Moto Gp yansıtır kendi adıma ćok umutluyum.

Canın önünde biraz daha yol var. Ancak Toprak içinde biraz sabır lazım. Alışma süresi vesaire. Ancak her geçen gün üstüne koyarak gittiği gp de de yapacaktır inşallah. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Mehmet Yeter yazdı:

Canın önünde biraz daha yol var. Ancak Toprak içinde biraz sabır lazım. Alışma süresi vesaire. Ancak her geçen gün üstüne koyarak gittiği gp de de yapacaktır inşallah. 

Can katıldığı ilk Moto 3 Gp W. C. ile kazanarak Potansiyelini ortaya koymuştu.En genç kazanan olmuştu.

İstikrar Problemi olduğunu düşünüyorum Lider giderken motosikletini yatirınca ben çok üzülüyorum.

Bu sezonda gelişme kaydetti daha iyi olacaktır şu an Puan durumunda 2. sırada.

https://tr.motorsport.com/moto3/news/moto3-valencia-can-oncu-moto3teki-ilk-zaferini-kazandi-tarihi-basariya-imza-atti/3216275/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Öner Kurukuz
  • Yeni Oluştur...