Çağlar Bayur 24 Temmuz 2024 Paylaş 24 Temmuz 2024 Önder Özcan yazdı: Adamı amma gözünüzde büyüttünüz ha. Gepzeden kalkıp İst. Anadolu yakasına gelemeyen adam lakin artık kaldırımlar bile güvenli değil biliyorsun değil mi kaçacak yerin yok 1 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 24 Temmuz 2024 Paylaş 24 Temmuz 2024 Patlıcan közleme var dediler, geldim ama közlenmemiş daha 🙄 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2024 Evet buluştuk ve toplandık. Gelecekleri bekliyoruz Çay olmadan olmaz. 16 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Temmuz 2024 Paylaş 24 Temmuz 2024 Ensemde bi passat var polisi arayın, gerçi şanzımanı bozulur şimdi nasılsa gerek yok. 3 1 9 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Temmuz 2024 Paylaş 24 Temmuz 2024 Herkeşlere selam; Oo mevzu derin , helal olsun valla ayaklarınıza sağlık. 4 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Temmuz 2024 Paylaş 24 Temmuz 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Emmi çalışıyor. Biliyorum, hissediyorum. 10 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2024 Selçuk Bakış yazdı: Ali abi gerçek miymiş? Gayet gerçek. Güncellemesi de yapılmış. 5 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Temmuz 2024 Paylaş 24 Temmuz 2024 Selçuk Bakış yazdı: Ali abi gerçek miymiş? Simson 🛵 🤔 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Temmuz 2024 Paylaş 24 Temmuz 2024 Çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu yani. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Temmuz 2024 Paylaş 24 Temmuz 2024 (düzenlendi) Güzel insanlarla tanıştık. Hoş sohbet oldu. 24 Temmuz 2024 tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2024 Emmi, Servet Abi ve Fatih Başkan’a sürpriz ziyaretleri için teşekkür ederiz, ayaklarına sağlık. Tam evden çıkarken emminin araması şaşırttı beni. Sonrasında buluştuk ve keyifli bir sohbet oldu. Toplantı sonrasını bilemiyorum. 😊 4 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Temmuz 2024 Paylaş 24 Temmuz 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Emmi, Servet Abi ve Fatih Başkan’a sürpriz ziyaretleri için teşekkür ederiz, ayaklarına sağlık. Tam evden çıkarken emminin araması şaşırttı beni. Sonrasında buluştuk ve keyifli bir sohbet oldu. Toplantı sonrasını bilemiyorum. 😊 Size süpriz olmuş olabilir ama benim için süpriz olmadı, gelecekleri çok belli idi. İyi eğlenceler diliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2024 Paylaş 25 Temmuz 2024 İlkay Başaran yazdı: Şu arkadaki mavi tişörtlü sırma saçlı seksi erkek kim? Çağlar Bayur yazdı: nolmuş nolmuş Başkan dediğin şahsı ilk kör kuyuya atmışlar gece Cem Işık yazdı: Çok acayip şeyler olmuş sanırım Biri de tutturdu yol kenarı alışveriş yapacam. Bezdum yeminle Evren Erakçora yazdı: Güzel insanlarla tanıştık. Hoş sohbet oldu. Biz de mutlu olduk hocam H.Cenk Bayrakçı yazdı: Emmi, Servet Abi ve Fatih Başkan’a sürpriz ziyaretleri için teşekkür ederiz, ayaklarına sağlık. Tam evden çıkarken emminin araması şaşırttı beni. Sonrasında buluştuk ve keyifli bir sohbet oldu. Toplantı sonrasını bilemiyorum. 😊 Kaç para ödediniz çaylara 🍆 İlkay Başaran yazdı: Çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu yani. Yoo alakası yok yoo hiçte iyi olmadı. Aç kaldık açıkta kaldık 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2024 Paylaş 25 Temmuz 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Hiç yakıştıramadım bu cümleyi, onuda geçtim hemde forumun yıldızlı hamili kart sahibine. Yıldız mıldız nesi varsa var işte sevmiyorum kiskiniyorum kendisinden. Onca işini yaptım insan bi kaç yüz gr altın verir el emeği ama yok. Anca konuşup duruu 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 25 Temmuz 2024 Paylaş 25 Temmuz 2024 (düzenlendi) servet abiye birşeyler olmuş benden genç duruyor maşallah diyelim 41x 25 Temmuz 2024 tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 25 Temmuz 2024 Paylaş 25 Temmuz 2024 Keşke ben de olabilseydim. 5 ağustostan sonra mini toplantı yaparız kalanlarla artık 🙄 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Temmuz 2024 Paylaş 25 Temmuz 2024 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Yıldız mıldız nesi varsa var işte sevmiyorum kiskiniyorum kendisinden. Onca işini yaptım insan bi kaç yüz gr altın verir el emeği ama yok. Anca konuşup duruu İptal edilen organizasyon eğer iptal edilmeseydi sana bayağı el vermiş olacaktı ama vukuu bulandı hayır vardır. Kutu tebessüm ile idare et. İdare mülkün temelidir. 25 Temmuz 2024 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts