H.Cenk Bayrakçı 8 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2024 (düzenlendi) 1 hafta daha kalsaydım gelirdim. Yok 2 hafta... 8 Ağustos 2024 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 Mehmet Yeter yazdı: Bu sefer çakmağın içine bomba yerleştirelim. Sağlıkçı adam, böbreği almasın da 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2024 İnan deri kıyafetini unutma. El bimbo eşliğinde... Sormuştun daha önce... İnan Çınar yazdı: Kırbaç da var mı? 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: Artık takı merasiminde takarsın bi çakmak 😂 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: İnan deri kıyafetini unutma. El bimbo eşliğinde... Sormuştun daha önce... Edremit Novada'ya kadar gittim. Derimod da yokmuş..Sipariş aldı, buluşmaya yetişir herhalde 🤪 İlkay Başaran yazdı: Hiltiyi ben getiririm Satisfaction diyorsun yani. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 deri denmiş bomba denmiş, çilek ve krema da olacak mı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 Uff ondan sonra haberlere bak. Deri kıyafetli, elinde patlıcan, çakmak görünümlü bombası olan bir grup insan üzerlerine krema sıkıp çilek yediler. Vatandaş olanları hayretle izledi. Eylemin bir amaç taşımadığı anlaşılınca kendi hallerine bırakıldılar. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 Mehmet Yeter yazdı: Uff ondan sonra haberlere bak. Deri kıyafetli, elinde patlıcan, çakmak görünümlü bombası olan bir grup insan üzerlerine krema sıkıp çilek yediler. Vatandaş olanları hayretle izledi. Eylemin bir amaç taşımadığı anlaşılınca kendi hallerine bırakıldılar. Ağzından bal damlıyor 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: deri denmiş bomba denmiş, çilek ve krema da olacak mı O başka bir toplantının konusu olsun. Konsepte aykırı Yorum bağlantısı
İnan Çınar 8 Ağustos 2024 Paylaş 8 Ağustos 2024 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: O başka bir toplantının konusu olsun. Konsepte aykırı Ben dönünce yapın onu lütfen çünkü Ben taşradan geliyorum, alışık değilim krema çileğe. Biz krema yerine manda kaymağı,çilek yerine Amasya elması kullanıyoruz Anadolu'nun bağrında Siz timsah derisi pantolon giyersiniz, biz inek derisi pantolona talim 8 Ağustos 2024 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 üffff 1.5 iskender yanına koyacan manda yoğurdunu üstüne de cozzzz tereyağı, elmayı da applepie yaparız... olur gibi bu iş çaylar demli mi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 İnan Çınar yazdı: Ben dönünce yapın onu lütfen çünkü Ben taşradan geliyorum, alışık değilim krema çileğe. Biz krema yerine manda kaymağı,çilek yerine Amasya elması kullanıyoruz Anadolu'nun bağrında Siz timsah derisi pantolon giyersiniz, biz inek derisi pantolona talim Bizdeki mobeseler bile çıplak gösteriyor ki 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Bizdeki mobeseler bile çıplak gösteriyor ki Whatsapp gruplarında senin olduğun iddia edilen motor üzerinde manidar bir baskılı tshirt ile arkadan çekilmiş fotoğraf dolaşıyor benden duymadın 2 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 Emin Önal yazdı: Whatsapp gruplarında senin olduğun iddia edilen motor üzerinde manidar bir baskılı tshirt ile arkadan çekilmiş fotoğraf dolaşıyor benden duymadın Gözüm biryerden ısırıyor kim bu diyordum . 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 Emin Önal yazdı: Whatsapp gruplarında senin olduğun iddia edilen motor üzerinde manidar bir baskılı tshirt ile arkadan çekilmiş fotoğraf dolaşıyor benden duymadın Ben değilim yav 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Bu fotoğraf değil mi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu fotoğraf değil mi? Keşke bu olsa 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu fotoğraf değil mi? Hocam dur şimdi ya hahahaha 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 Sağdaki reklam ike bize bir şey mi anlatılmaya çalışılmış acaba? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2024 Paylaş 9 Ağustos 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu fotoğraf değil mi? yok bu değil daha böyle tişörtlü diyelim, baskılı bir desenli yani , dilim varmıyor 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ağustos 2024 Paylaş 10 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: yok bu değil daha böyle tişörtlü diyelim, baskılı bir desenli yani , dilim varmıyor Kaktüs değilmiydi o 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ağustos 2024 Paylaş 13 Ağustos 2024 İnan Çınar yazdı: Ben dönünce yapın onu lütfen çünkü Ben taşradan geliyorum, alışık değilim krema çileğe. Biz krema yerine manda kaymağı,çilek yerine Amasya elması kullanıyoruz Anadolu'nun bağrında Siz timsah derisi pantolon giyersiniz, biz inek derisi pantolona talim Ne zaman toplanalım? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 13 Ağustos 2024 Paylaş 13 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Gelmem Değişik materyallerin konuşulduğu bir ortamda soyunmaktan korktuğun için mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts