Ersen Tapan 1 Ağustos 2024 Paylaş 1 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Yarı fiyatına mı dedim? O sigortanın 3 aylık olduğunu söylemeyi unutmuşum demekki Unutmamalıydın. 2 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Ağustos 2024 Paylaş 1 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Bagajdan çaldığım 2.gül lokumunun rakamına baktım. 12 tane çakmak alıyor. 10 tane daha çakmağım yürüse hala kardayım Hayırsız torun, Paşa dedenin kemikleri sızlayacak. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Ersen Tapan yazdı: Nasıl yaa İlkay arayıp yarı fiyatına poliçe yapıyorum dediğinde anlamalıydım . Hadiii.. Çok geç gelmişti.. Kesin kendine de iskonto girmiştir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Hadiii.. Çok geç gelmişti.. Kesin kendine de iskonto girmiştir Mehmet abi bundan sonra bütün toplantılarda laptopu ben taşırım siz yorulmayın. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Mehmet Yeter yazdı: Mehmet abi bundan sonra bütün toplantılarda laptopu ben taşırım siz yorulmayın. Password: Password Login: Login 4 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Yolculuk başlasın. 🏊🏼♂️ 🚣🏼♂️ 🏄🏼♂️ 🤽🏼♂️ Oradaki arkadaşların Amasya dan bir isteği var mı diye dün soracaktım ama yukarıdaki mesajlara bakınca tırstım,bişey isterler diye sormadım Zaten yola çıktım ki ben, keşke dün haberim olsaydı 😋 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Allahım bir tane sağlıklı üye nasip et yarabbim 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Allahım bir tane sağlıklı üye nasip et yarabbim Amin Amin Amin 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Allahım bir tane sağlıklı üye nasip et yarabbim Aleyna kirpi ile tanışmak istermisinnn 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Aleyna kirpi ile tanışmak istermisinnn arnold şıvarzegeliler yok mu? 1 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Allahım bir tane sağlıklı üye nasip et yarabbim Sen çok yanlış gelmişsin, ya bir aralar murat dere hocam vardı, akıllı üye deyince aklıma geldi. Nerde acep? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 İnan Çınar yazdı: Sen çok yanlış gelmişsin, ya bir aralar murat dere hocam vardı, akıllı üye deyince aklıma geldi. Nerde acep? Muğla’da devam ediyordu en son bu sene haberleştik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 İnan Çınar yazdı: Sen çok yanlış gelmişsin, ya bir aralar murat dere hocam vardı, akıllı üye deyince aklıma geldi. Nerde acep? Facebookta Anarşik takılıyor 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Aslında forum logolu bir huni uygulaması olsa güzel olur. En azından görünce sopayı saklama olayı olur biliriz yani 😂 5 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 Ağustos 2024 Paylaş 4 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Mekânda onlaynız... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ağustos 2024 Paylaş 5 Ağustos 2024 İnan Çınar yazdı: Mekânda onlaynız... Çakmak orada mı 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: arnold şıvarzegeliler yok mu? Seni soruyordu Jason. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ağustos 2024 Paylaş 5 Ağustos 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Seni soruyordu Jason. Göbekli jason ben 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Göbekli jason ben Tatil de bitti be. Servet abiden şüpheleniyorum ben, galiba lotodan bir şeyler kazandı. Yoksa illa ki “selam” yazardı. Senin çakmağı da satmış olabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos 2024 Paylaş 5 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Hadi buyur ahaa davet var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ağustos 2024 Paylaş 5 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: ahaa davet var Iq seviyesi düşük forum bulmam lazım harbiden bu nedir ya. Her iletimde zararlı çıkıyorum. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts