Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2024 Paylaş 30 Temmuz 2024 Selim Bilgin yazdı: Benim araba arka yüklü olduğunda daha konforlu oluyor sanki. makas mı var arkalarda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Temmuz 2024 Paylaş 30 Temmuz 2024 Doğan Arşiray yazdı: chiptuning yaptırırsan aşağı yukarı aynı gücü alırsın hocam. ama küçük motorda en belirgin fark araç üst devire çıkınca oluyor. alt devide düşük süratte birşey bekleme. Bunu Çağlar abi ile konuştuk alt devirleri gıdıklayacak bir yazılım aklımda ama fiyatlar ne durumda onu bilmiyorum. Görkem Küçükyılmaz yazdı: alaman düşünmüş demiş ki bunlar insafsızca yükler arabayı, gazlı amortisör koymuş Bir de yük bindikçe tekerler yana doğru yatıyor harika bir şey. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Temmuz 2024 Paylaş 30 Temmuz 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: makas mı var arkalarda Sürmene bıçağı var 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Temmuz 2024 Paylaş 30 Temmuz 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: makas mı var arkalarda düdüklü tencere bile vardı diyorum, makas da vardır çantların birinde. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Temmuz 2024 Paylaş 30 Temmuz 2024 Doğan Arşiray yazdı: düdüklü tencere bile vardı diyorum, makas da vardır çantların birinde. Ben de airfryi götürmüştüm. Aklım götürmediğim vantilatörde kaldı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2024 Paylaş 30 Temmuz 2024 Selim Bilgin yazdı: Sürmene bıçağı var iyi bari. Ben de kaliteli bir şey sanmıştım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Temmuz 2024 Paylaş 30 Temmuz 2024 Hafts sonu Antalyaya geldik en rahat yolculuğumuzdu Kütahya ya kadar hanım ile oğlum sürdü sonrasında ben klima hep açıktı 5,7 lt dizel ortalama ile geldik bagaj boşluksuz dolu. Selim Bilgin yazdı: Ben 3.0 tdi motorda soğuk, sıcak, yüklü, yüksüz, nemli, nemsiz, performans farkı hissediyorum valla. Maşallah diyelim ama biraz da hissetmekle ilgili. Rampada her türlü klima açınca farkı hissediyorum. Selim Bilgin yazdı: 75'te babam dedemleri hacca götürmüş Renault 12 TL ile, dedem durup durup maşallah daha neler göreceğiz, nasıl bir makine bunlar diyormuş. Babamda 76 reno 12 sw ile synı yolu gittiğinde cadillah ve chrvrolet kere hasta olmuştu. Ali Gülmez yazdı: 1.6 dizel 112 hp yarı otomatik psa araç var bende iyi gidiyor ama klima açınca hissettiğim azda olsa performans düşmesi bana garip geliyor araç dizel tork 270 nm klimayı açınca hissettiğim şey yüzünden araçta sorun mu var diye düşünüyorum Aynı motorun 115 liği var, araçta sorun yok sadece klima motoru biraz güçlü toyota gibi araçlara göre çok hp çekiyor. Motoru sıkıştırdığında klimayı kapatıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts