İçeriğe Yönlendir

Araç Kamerası Açılmıyor

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Arka cama taktığım 70 mai m300 model kameranın çalışmadığını yeni farkettim. Hepsiburada’dan almıştım. 1,5 yıllık cihaz. Garantiye yollayacağım ama sorun ne olabilir? 

ne açılıyor, ne şarj oluyor, ne bi tepki veriyor. Reset düğmesi var. Ona basıyorum, yok. Resetle beraber cihaz üstündeki tek düğmesine basıyorum, yine yok. 

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Çakmaklıktan mı kullanıyorsunuz? Ucunu veya kablosunu değiştirip dener misiniz?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Cihat Küçükay yazdı:

Çakmaklıktan mı kullanıyorsunuz? Ucunu veya kablosunu değiştirip dener misiniz?

araçtan çıkardım abi. Evde başka kablolara adaptörlere taktım ama hiç tepki yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

araçtan çıkardım abi. Evde başka kablolara adaptörlere taktım ama hiç tepki yok. 

geçen gün başka konuda çok memnunum dediniz işte nazar değdi. Garanti sürecini ve sonucunu da paylaşırsanız çok iyi olur. Böyle elektronik ürünlerde garantiden sorunu çözmemek için firmalar çok diretiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

O zaman içi açılacak demektir. İçeride bir şeyler devredışı demektir. Garantisi varsa servise gönderin derim.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Erhan Doruk yazdı:

geçen gün başka konuda çok memnunum dediniz işte nazar değdi. Garanti sürecini ve sonucunu da paylaşırsanız çok iyi olur. Böyle elektronik ürünlerde garantiden sorunu çözmemek için firmalar çok diretiyor.

aa evet. Keşke demeseydim :( 

Cihat Küçükay yazdı:

O zaman içi açılacak demektir. İçeride bir şeyler devredışı demektir. Garantisi varsa servise gönderin derim.

distribütör mü yoksa ithalatçı mı bilmiyorum. Faturada eminönü’nde bi dükkan yazıyor. Olmadı tüketici haklarına veririz abi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

sıcaklar ...

Kaç yüz bin milyon TL lik ölçü aletini torpido üstünde unuttum. Ağzı gözü yamulmus garibim ?

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Kitapçık yada kutusunda distribitörü yazar, olmadı hepsiburada üzerinden servis bilgisi için talep açın, satıcı firma servis bilgilerini gönderir, evofone genpa vs bir çok servisi var ama ithal eden distribitöre bağlı gideceği servis.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selçuk Bakış yazdı:

Kitapçık yada kutusunda distribitörü yazar, olmadı hepsiburada üzerinden servis bilgisi için talep açın, satıcı firma servis bilgilerini gönderir, evofone genpa vs bir çok servisi var ama ithal eden distribitöre bağlı gideceği servis.

Satıcıya ulaştım. Hb’den servis talebi açıp gönderin dedi. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

aa evet. Keşke demeseydim :( 

distribütör mü yoksa ithalatçı mı bilmiyorum. Faturada eminönü’nde bi dükkan yazıyor. Olmadı tüketici haklarına veririz abi. 

Xiaomi Türkiye distrübütörü Evofon değil mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

evofon işini yapıyor ama çok yavaşlar. bozulan bir akıllı bilekliği 3 ayda ancak iade alıp parasını ödettiler.

Erhan Doruk yazdı:

tam m510 modelini alacaktım ben de.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Kamerayı doğru yere bağlamıştın değil mi hani direk bataryaya falan bağlayıp şoklama yap olmazsa ?

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Cihat Küçükay yazdı:

Xiaomi Türkiye distrübütörü Evofon değil mi?

6 yada 7 tane farklı distribitörü olması lazım, servis olarakta genpa ve evofone ilk aklıma gelenler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Akbal yazdı:

Kamerayı doğru yere bağlamıştın değil mi hani direk bataryaya falan bağlayıp şoklama yap olmazsa ?

bence kablonun birini diline değdirip aküde voltaj varmı baksın önce.

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Doğan Arşiray yazdı:

bence kablonun birini diline değdirip aküde voltaj varmı baksın önce.

iki kabloyu diline değdirse daha hızlı öğrenilir enerji :=)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Aşırı sıcak altında mı bıraktınız arabayı ? 

çok sıcağa maaruz kaldı ise onun için bataryası zarar görmüş olabilir.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Boşuna mı pilli aldık. Ya nere bağlayacaadım :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Cihat yazdı:

batarya ölmüştür artık belli seviyenin altına indiyse şarjda almaz.

çok erken öldü o zaman. Ön camda mai 70 pro var. Onun pili 4 senede öldü. Arka camda 2 numara film de var. Ona rağmen 1,5 senede ölmesi ilginç. 

bu arada araç güneş altında yatmıyor hiç. Sadece sürerken kaloyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Babamdaki kapasitörlü A119v2 gps şu an açılıp açılıp kapanıyor kendi kendine.. Kartı formatladım düzelmedi. Buna ne olmuş olabilir?

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Emre Şimşek yazdı:

Babamdaki kapasitörlü A119v2 gps şu an açılıp açılıp kapanıyor kendi kendine.. Kartı formatladım düzelmedi. Buna ne olmuş olabilir?

Aynı sorunu yakın zamanda amcam a129duo modelinde yaşadı.Aldığımız satıcı teknik destek de sağlıyor,onlara gönderdik.Anakart gitmiş maalesef.

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

araç kamerası alırken pilli almamaya dikkat etmek lazım, kapasitörlü kameralar araçlar için daha uygun. sonuçta yazın araç içi 50-60 derecelere çıkabiliyor, yüksek sıcaklık pil için sağlıklı çalışma ortamı yaratmıyor. 

kameranızın pili ölmüş muhtemelen, garanti sorun yaratırsa kendiniz pil değişimi ile sorunu çözersiniz.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Emrah Korkmazz yazdı:

Aynı sorunu yakın zamanda amcam a129duo modelinde yaşadı.Aldığımız satıcı teknik destek de sağlıyor,onlara gönderdik.Anakart gitmiş maalesef.

benim a118c de oyle bozuldu. ama ikincisi 5 senedir faal mesela... yani hepsi ayni dandiklikte aslinda. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...