İçeriğe Yönlendir

Araç Kamerası Açılmıyor

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Metin Akbal
Doğan Arşiray yazdı:

benim a118c de oyle bozuldu. ama ikincisi 5 senedir faal mesela... yani hepsi ayni dandiklikte aslinda. 

Daha doğrusu bataryalı kamera risk. Patlıyor. Benim A118 ile A118C bozulmamisti A118 i 4, A118C yi 3 sene kullandım sonra 129 Duo alınca sattım ikisini de. Duo olan da 3 sene oldu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Emrah Korkmazz yazdı:

Aynı sorunu yakın zamanda amcam a129duo modelinde yaşadı.Aldığımız satıcı teknik destek de sağlıyor,onlara gönderdik.Anakart gitmiş maalesef.

Bu anakartın gitmesinin çözümsüz bir şey gibi olması beni şaşırtıyor. Basit matematik denklemi gibi değil mi ya hangi parçası bozuksa onu lehim marifetiyle değiştirmek sorunu çözmüyor mu?

@Servet Aydın

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Emre Şimşek yazdı:

Bu anakartın gitmesinin çözümsüz bir şey gibi olması beni şaşırtıyor. Basit matematik denklemi gibi değil mi ya hangi parçası bozuksa onu lehim marifetiyle değiştirmek sorunu çözmüyor mu?

@Servet Aydın

Çözümsüz değil,değişiriz dediler ama ellerinde yokmuş,beklerseniz 2-3 haftaya tedarik ederiz veya mağdur olmayın diye size ön kamera olarak kullanılan ana gövdeyi tamir ücretinin bir tık üstünde bir ücretle gönderebiliriz dediler,biz de yenisini almayı kabul ettik.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Emre Şimşek yazdı:

@Servet Aydın

Anakart üzerindeki SMD chip bozuksa değiştirme riskini almak gereksiz geliyor. Chip para ediyor zaten, takarken bozulma riski var ekipman olmayınca 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Emre Şimşek yazdı:

@Servet Aydın

Nerenin bozulduğu önemli. İki tane cpu var geneli. Değiştirme işçiliği 200 usd 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Emre Şimşek yazdı:

Hafıza kartının bozulmuş olma ihtimali?

benim mi? Sd kartı çıkarıp denedim de.ç tık yok

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Hb üstünden garantiye gönderdim. Tamir oldu. İçindeki fişte, onarıldı, güncellendi diye yazmışlar. başka detay vermemişler

sekiz silindir etem geçen sene viafo a139 almıştı. Bozulmuş. Aldığı firma da ortalıkta yokmuş. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...