İçeriğe Yönlendir

Ankara Trabzon tavsiye?

Murat Sahın

Recommended Posts

Murat Sahın

Yarın sabaha karşı yola çıkacağım, gugıl iskilip üzeri götürüp samsundan sahil yoluna atıyor, öneri tavsiye var mı yol konusunda?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

samsun tarafında işim yoksa ben o yoldan gelmem ışıktan geçilmiyor samsun ordu illallah ettiriyor bana :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

İskilip yolu eski iskilip yoku ise çıkışında egeanın birkaç parçası eksik olabilir :biggrin:

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Oğuzkan Erışık yazdı:

İskilip yolu eski iskilip yoku ise çıkışında egeanın birkaç parçası eksik olabilir :biggrin:

Geçen sene golfün z rotunu bıraktım :D 

Mehmet Cihat yazdı:

samsun tarafında işim yoksa ben o yoldan gelmem ışıktan geçilmiyor samsun ordu illallah ettiriyor bana :D

Alternatif var mı?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bu yol bellidir abi. kırıkkale sungurlu merzifon samsun trabzon. diğerleri heyecan veya gezi amaçlı olur. 

ben de geldim trabzondayım. Samsun trabzon arasını 00.00-05.00 arası geçtim. Sıfır ışık, sıfır radar. Sadece eds tabelalarına dikkat ettim. Zaten yavaş geldim yağmurluydu. 

gündüz samsun trabzon arası yoğun oluyor. Samsun çıkış, trabzon bölgesi bol ışıklı. Ama çoğu yerde de karadeniz sahil yolunda ışık yok. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Bende geçtiğimiz Cumartesi İzmir Samsun , Pazar Samsun Ünye yaptım. Pazar yol dolu değildi sakin seyrettik.Gece çıkarsan Yollar Bomboş oluyor daha güvenli ve rahat   ilerleyebiliyorsun.Gerçektende Samsun sonrası çok ışık var ve bu güzergahta yan yollardan kavşaklardan ana yola dahil olanlara Extra dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Tansu Beyin dediği gibi güzergah belli aynen katılıyorum bu arada Ankara geçişinde ben artık çevre yoluna girmiyorum.çok dolaşıyor 82 km/h ile içerden devam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu yol bellidir abi. kırıkkale sungurlu merzifon samsun trabzon. diğerleri heyecan veya gezi amaçlı olur. 

ben de geldim trabzondayım. Samsun trabzon arasını 00.00-05.00 arası geçtim. Sıfır ışık, sıfır radar. Sadece eds tabelalarına dikkat ettim. Zaten yavaş geldim yağmurluydu. 

gündüz samsun trabzon arası yoğun oluyor. Samsun çıkış, trabzon bölgesi bol ışıklı. Ama çoğu yerde de karadeniz sahil yolunda ışık yok. 

Tansu Vakfıkebiri geçince menzile ulaşmış olurum. Bak maps bu güzergahı gösteriyor ama emin olamadım. Geçen sene iskilip yolunda çalışma vardı, birde gece gidince baa şenlikli olmuştu image.png.298da882ce5adb8e5977bf136d9efc94.pngBak maps

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Servet Aydın yazdı:

Google navi ne diyorsa onu yap. Yakıt dünya para

5,5 litre yakıt verisi ile geziyorum abi, pompada 6 litre çıkıyor. Azıcık şeyettiğimde 5 litrenin altına iniyor pompa verisi. Amaaan onunla da uğraşmıyorum artık :D 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

Tansu Vakfıkebiri geçince menzile ulaşmış olurum. Bak maps bu güzergahı gösteriyor ama emin olamadım. Geçen sene iskilip yolunda çalışma vardı, birde gece gidince baa şenlikli olmuştu Bak maps

yok abi bu değil :) ankara samsun arası git gel yapan her ticari sungurlu’dan gider. Otobüslerle sayısız gittik geldik. Başka yol görmedim.

Karayolları haritasında da kalın çizgili olan bölünmüş yol, yani anayol olan sungurlu’dan geçen yoldur. google saçmalıyor. Fantezi peşinde. Yandex’e baktım. Yine doğru yolu gösteriyor. 

ha ben yolu uzatır, çankırı ılgaz tosya yaparım dersen, saygımız var :) 

IMG-5424.png

haritanın linki bırakıyorum

https://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionImages/KGMimages/Haritalar/turistik.jpg

..

.

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Murat Sahın yazdı:

5,5 litre yakıt verisi ile geziyorum abi, pompada 6 litre çıkıyor. Azıcık şeyettiğimde 5 litrenin altına iniyor pompa verisi. Amaaan onunla da uğraşmıyorum artık :D 

O zaman sivas üstü git gezmiş olursun😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Şehirler arası otobüs nereden gidiyorsa oradan gidilir.

Bilinmedik, denenmemiş yollar için geçerlidir. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Metin Uzunoğlu yazdı:

Şehirler arası otobüs nereden gidiyorsa oradan gidilir.

Bilinmedik, denenmemiş yollar için geçerlidir. 

Meslek hayatımda ilk şehir dışı servisim izmir idi. Gölcük’ten İzmir’e kadar asya tur’un peşinden gittim mazda 2200 ile. O durdu ben durdum o gitti ben gittim. 

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Kırıkkale-Tokat istikametinden Sivas Suşehri'ne gidilip, oradan Kümbet Yaylası-Dereli-Giresun oradan da Trabzon şeklinde gidilebilir.

Seyahat amaçlı güzergah olur, aksi halde Suşehri-Şebinkarahisar-Dereli arası virajlı dağlık yollar, çok keyifli bir o kadar da acele eden için eziyet.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Radar girmesin aman işte radara girmeyim dersen Kızılırmak Bayat İskilip Çorum ama buradan gündüz gidilir onu soyleyeyim 😅 lakin gerek yok. Kırıkkale Delice Balışeyh EDS, Sungurlu Çorum arası mesafe ölçer.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Eds 32.672 metre ortalama hız tespiti yazıyor. 32 km’de 10 çeşit farklı hız limiti var. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Cihat yazdı:

Yıllardır Samsun şehiriçine girilmiyor, Samsun Ordu arasındaki ilçe ışıkları çok değil de başka yol mu var :D

Celal Aydın yazdı:

Kırıkkale-Tokat istikametinden Sivas Suşehri'ne gidilip, oradan Kümbet Yaylası-Dereli-Giresun oradan da Trabzon şeklinde gidilebilir.

Seyahat amaçlı güzergah olur, aksi halde Suşehri-Şebinkarahisar-Dereli arası virajlı dağlık yollar, çok keyifli bir o kadar da acele eden için eziyet.

Uzun yoldan gelirken çile olur. 

Murat Sahın yazdı:

Tansu Vakfıkebiri geçince menzile ulaşmış olurum. Bak maps bu güzergahı gösteriyor ama emin olamadım. Geçen sene iskilip yolunda çalışma vardı, birde gece gidince baa şenlikli olmuştu image.png.298da882ce5adb8e5977bf136d9efc94.pngBak maps

Merzifondan sonrası en mantıklı yol(İstanbul'dan gittiğim için Ankara tarafına hakim değilim). 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Köksal Yılmaz yazdı:

Uzun yoldan gelirken çile olur. 

Hatay'dan giderken fix güzergahım. Maraş-Sivas-Şebinkarahisar-Dereli-Giresun-Trabzon

Gümüşhane-Zigana üzeri bir kez gittim, tövbe ettim.

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Samsun otogardan sonra çevre yolu inişte hıza dikkat.. Havza dan sonrada dikkat.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Gittim, geldim. Adamın birinin dediği oldu, İskilip yolunda köpeğe çarptım.  Baya fren yaptım, baya yavaşladım ama karşı şerit doluydu, kaçamadım. Köpek kalktı gitti. Şimdi tamponu ve davlumbazı değiştirmek gerekecek... Az daha erken fark etsem dururdum. Yorgunluk...

Celal Aydın yazdı:

Hatay'dan giderken fix güzergahım. Maraş-Sivas-Şebinkarahisar-Dereli-Giresun-Trabzon

Gümüşhane-Zigana üzeri bir kez gittim, tövbe ettim.

Şebinkarahisar yolunu kullanmak için daha iyi bir araç lazım :)

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Geçmiş Olsun...

Köksal Yılmaz yazdı:

Yıllardır Samsun şehiriçine girilmiyor, Samsun Ordu arasındaki ilçe ışıkları çok değil de başka yol mu var :D

Beni esas sinir eden Salihli İzmir arası ışıklar , Çok sık.Yorgunluk sonrası hiç çekilmiyor ayrıca yol olağan dışı yoğun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...