Murat Sahın 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Yarın sabaha karşı yola çıkacağım, gugıl iskilip üzeri götürüp samsundan sahil yoluna atıyor, öneri tavsiye var mı yol konusunda? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 samsun tarafında işim yoksa ben o yoldan gelmem ışıktan geçilmiyor samsun ordu illallah ettiriyor bana 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 İskilip yolu eski iskilip yoku ise çıkışında egeanın birkaç parçası eksik olabilir 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: İskilip yolu eski iskilip yoku ise çıkışında egeanın birkaç parçası eksik olabilir Geçen sene golfün z rotunu bıraktım Mehmet Cihat yazdı: samsun tarafında işim yoksa ben o yoldan gelmem ışıktan geçilmiyor samsun ordu illallah ettiriyor bana Alternatif var mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Bu yol bellidir abi. kırıkkale sungurlu merzifon samsun trabzon. diğerleri heyecan veya gezi amaçlı olur. ben de geldim trabzondayım. Samsun trabzon arasını 00.00-05.00 arası geçtim. Sıfır ışık, sıfır radar. Sadece eds tabelalarına dikkat ettim. Zaten yavaş geldim yağmurluydu. gündüz samsun trabzon arası yoğun oluyor. Samsun çıkış, trabzon bölgesi bol ışıklı. Ama çoğu yerde de karadeniz sahil yolunda ışık yok. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Bende geçtiğimiz Cumartesi İzmir Samsun , Pazar Samsun Ünye yaptım. Pazar yol dolu değildi sakin seyrettik.Gece çıkarsan Yollar Bomboş oluyor daha güvenli ve rahat ilerleyebiliyorsun.Gerçektende Samsun sonrası çok ışık var ve bu güzergahta yan yollardan kavşaklardan ana yola dahil olanlara Extra dikkat etmenizi tavsiye ederim. Tansu Beyin dediği gibi güzergah belli aynen katılıyorum bu arada Ankara geçişinde ben artık çevre yoluna girmiyorum.çok dolaşıyor 82 km/h ile içerden devam. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu yol bellidir abi. kırıkkale sungurlu merzifon samsun trabzon. diğerleri heyecan veya gezi amaçlı olur. ben de geldim trabzondayım. Samsun trabzon arasını 00.00-05.00 arası geçtim. Sıfır ışık, sıfır radar. Sadece eds tabelalarına dikkat ettim. Zaten yavaş geldim yağmurluydu. gündüz samsun trabzon arası yoğun oluyor. Samsun çıkış, trabzon bölgesi bol ışıklı. Ama çoğu yerde de karadeniz sahil yolunda ışık yok. Tansu Vakfıkebiri geçince menzile ulaşmış olurum. Bak maps bu güzergahı gösteriyor ama emin olamadım. Geçen sene iskilip yolunda çalışma vardı, birde gece gidince baa şenlikli olmuştu Bak maps Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Google navi ne diyorsa onu yap. Yakıt dünya para Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Google navi ne diyorsa onu yap. Yakıt dünya para 5,5 litre yakıt verisi ile geziyorum abi, pompada 6 litre çıkıyor. Azıcık şeyettiğimde 5 litrenin altına iniyor pompa verisi. Amaaan onunla da uğraşmıyorum artık Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Tansu Vakfıkebiri geçince menzile ulaşmış olurum. Bak maps bu güzergahı gösteriyor ama emin olamadım. Geçen sene iskilip yolunda çalışma vardı, birde gece gidince baa şenlikli olmuştu Bak maps yok abi bu değil ankara samsun arası git gel yapan her ticari sungurlu’dan gider. Otobüslerle sayısız gittik geldik. Başka yol görmedim. Karayolları haritasında da kalın çizgili olan bölünmüş yol, yani anayol olan sungurlu’dan geçen yoldur. google saçmalıyor. Fantezi peşinde. Yandex’e baktım. Yine doğru yolu gösteriyor. ha ben yolu uzatır, çankırı ılgaz tosya yaparım dersen, saygımız var haritanın linki bırakıyorum https://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionImages/KGMimages/Haritalar/turistik.jpg .. . 2 Ağustos 2024 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Murat Sahın yazdı: 5,5 litre yakıt verisi ile geziyorum abi, pompada 6 litre çıkıyor. Azıcık şeyettiğimde 5 litrenin altına iniyor pompa verisi. Amaaan onunla da uğraşmıyorum artık O zaman sivas üstü git gezmiş olursun😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Şehirler arası otobüs nereden gidiyorsa oradan gidilir. Bilinmedik, denenmemiş yollar için geçerlidir. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ağustos 2024 Paylaş 2 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Şehirler arası otobüs nereden gidiyorsa oradan gidilir. Bilinmedik, denenmemiş yollar için geçerlidir. Meslek hayatımda ilk şehir dışı servisim izmir idi. Gölcük’ten İzmir’e kadar asya tur’un peşinden gittim mazda 2200 ile. O durdu ben durdum o gitti ben gittim. 6 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Kırıkkale-Tokat istikametinden Sivas Suşehri'ne gidilip, oradan Kümbet Yaylası-Dereli-Giresun oradan da Trabzon şeklinde gidilebilir. Seyahat amaçlı güzergah olur, aksi halde Suşehri-Şebinkarahisar-Dereli arası virajlı dağlık yollar, çok keyifli bir o kadar da acele eden için eziyet. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Radar girmesin aman işte radara girmeyim dersen Kızılırmak Bayat İskilip Çorum ama buradan gündüz gidilir onu soyleyeyim 😅 lakin gerek yok. Kırıkkale Delice Balışeyh EDS, Sungurlu Çorum arası mesafe ölçer. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Eds 32.672 metre ortalama hız tespiti yazıyor. 32 km’de 10 çeşit farklı hız limiti var. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Mehmet Cihat yazdı: samsun tarafında işim yoksa ben o yoldan gelmem ışıktan geçilmiyor samsun ordu illallah ettiriyor bana Yıllardır Samsun şehiriçine girilmiyor, Samsun Ordu arasındaki ilçe ışıkları çok değil de başka yol mu var Celal Aydın yazdı: Kırıkkale-Tokat istikametinden Sivas Suşehri'ne gidilip, oradan Kümbet Yaylası-Dereli-Giresun oradan da Trabzon şeklinde gidilebilir. Seyahat amaçlı güzergah olur, aksi halde Suşehri-Şebinkarahisar-Dereli arası virajlı dağlık yollar, çok keyifli bir o kadar da acele eden için eziyet. Uzun yoldan gelirken çile olur. Murat Sahın yazdı: Tansu Vakfıkebiri geçince menzile ulaşmış olurum. Bak maps bu güzergahı gösteriyor ama emin olamadım. Geçen sene iskilip yolunda çalışma vardı, birde gece gidince baa şenlikli olmuştu Bak maps Merzifondan sonrası en mantıklı yol(İstanbul'dan gittiğim için Ankara tarafına hakim değilim). 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Köksal Yılmaz yazdı: Uzun yoldan gelirken çile olur. Hatay'dan giderken fix güzergahım. Maraş-Sivas-Şebinkarahisar-Dereli-Giresun-Trabzon Gümüşhane-Zigana üzeri bir kez gittim, tövbe ettim. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 3 Ağustos 2024 Paylaş 3 Ağustos 2024 Samsun otogardan sonra çevre yolu inişte hıza dikkat.. Havza dan sonrada dikkat. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2024 Gittim, geldim. Adamın birinin dediği oldu, İskilip yolunda köpeğe çarptım. Baya fren yaptım, baya yavaşladım ama karşı şerit doluydu, kaçamadım. Köpek kalktı gitti. Şimdi tamponu ve davlumbazı değiştirmek gerekecek... Az daha erken fark etsem dururdum. Yorgunluk... Celal Aydın yazdı: Hatay'dan giderken fix güzergahım. Maraş-Sivas-Şebinkarahisar-Dereli-Giresun-Trabzon Gümüşhane-Zigana üzeri bir kez gittim, tövbe ettim. Şebinkarahisar yolunu kullanmak için daha iyi bir araç lazım 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Ağustos 2024 Paylaş 5 Ağustos 2024 Geçmiş Olsun... Köksal Yılmaz yazdı: Yıllardır Samsun şehiriçine girilmiyor, Samsun Ordu arasındaki ilçe ışıkları çok değil de başka yol mu var Beni esas sinir eden Salihli İzmir arası ışıklar , Çok sık.Yorgunluk sonrası hiç çekilmiyor ayrıca yol olağan dışı yoğun. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 5 Ağustos 2024 Paylaş 5 Ağustos 2024 Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts