İçeriğe Yönlendir

350 bin TL bütçe var. İkinci Araç Olarak Ne Önerirsiniz?

Emrah Altun

Recommended Posts

İbrahim Aslıoğlu
Ali Gök yazdı:

abi bende tarsusluyum burda doğduk büyüdük sonra istanbula gidip 15 sene yaşayınca bura tekrar dönüşte gözümüze hap kadar küçük geldi ondandır belkide görüşüm

E tabi İstanbuldan sonra her yer küçük gelir insana, orası ayrı bir devlet hükmünde.

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Ebrar Tüfek yazdı:

1 hafta sonra fakültenin virajlı rampalarında yanlamaya başlar

Tadını alsa yeter ?

Yorum bağlantısı
Emrah Altun
Oğuzkan Erışık yazdı:

Kayınçoda accent era var. 2006 veya 2008 model select vgt olan modeli. Bol bol hava yastığı var. 350den ilana girmiş. 320ye falan alınır. Ufak tefek masrafla çiçek gibi olur.

Link var mı hocam 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Emrah Altun yazdı:

Link var mı hocam 

https://shbd.io/s/Hff3ZZeC

Bildiğim kadarı ile önden 2 parçası değişik. Pek sohbetimiz yok detaylı bilgi sahibi değilim. 330a düşürmüş ilanı. 300e zorlarsanız verir benden duymadınız :biggrin:

Yorum bağlantısı
Emrah Altun
Oğuzkan Erışık yazdı:

https://shbd.io/s/Hff3ZZeC

Bildiğim kadarı ile önden 2 parçası değişik. Pek sohbetimiz yok detaylı bilgi sahibi değilim. 330a düşürmüş ilanı. 300e zorlarsanız verir benden duymadınız :biggrin:

Araç çok temizmiş ama dizelmiş hocam. Benzin veya LPG bakınıyorum kısa mesafe gel-git yapacağım için.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

bunu yazılım egzoz dp hybrid turbo yapıyorlar, f30 u delip geçiyor ama tam cinayet işleme arabası fren namına hiçbişey yok 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Emrah Altun yazdı:

Araç çok temizmiş ama dizelmiş hocam. Benzin veya LPG bakınıyorum kısa mesafe gel-git yapacağım için.

Okudum ama tavsiye ederken aklıma gelmemiş dizel olduğu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz

bütçenizini yazmışsınız ama kendi aracımız olduğu için yine de paylaşmak istedim, eğer ki bütçe biraz daha artması durumunda biz de yardımcı olmaya çalışırız, şu an da ilanlarda daha uygunu yok, sıkıntısız senelerce binebileceğiniz bir otomobil.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-micra-street-1186801922/detay/

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Üstad aynı durum sebebiyle arkadışımıza clio 2 aldık, şansmıdır bilmem ama çok sorun yaşadık, otomatik şanzıman kart problemi, gösterge paneli problemi, şarj dinamo vs üst üste geldi sattı, Getz nacizane tavsiye eederim, içi dışından geniş bir araç ve nazlı bir araba değil, sadece sunrooflu olanlarında kronik su alması var bildiğim.

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

clio da en fazla  2 sıkıntı yaşarsınız. 1. bobin 2 rolanti sorunu. rolanti işi biraz uğraştırır. bobin işi kolay. bence clio 2 alın 1.4 98 bg lpg li. 

Yorum bağlantısı
Recep Demirci
Barış Özarslan
Emrah Altun yazdı:

Forumdaşlar merhaba.

Malum okul sezonu yavaş yavaş yaklaşıyor. Artık bize de ikinci bir araç lazım oldu. Şimdiden ufak ufak araştırma yapmaya başladım. Ev ile okul arası mesafe kısa (5km) olduğu için benzin veya LPG'li alacağım. Kışın kalorifer hızlı ısınsın çocuklar üşümesin diye :) Araç da az eli yüzü düzgün olsun istiyorum. Üniversiteye gel-git yapıyoruz neticede. Siz olsanız bu bütçe ile ne alırdınız. Benim aklımda:

Böcek kasa Clio

Hyundai Getz

Peugeot 206

Arada Alfa Romeo'lara gözüm kaymıyor da değil. Görüşlerinize ihtiyacım var. 

Micra var verelim :)

Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz

Bende sizin gibi eşim kullansın işe gidip gelsin diye 2. araç olarak 2001 Brava otomatik aldım 184.000 km de , arsa işi çıkınca aralık gibi kendi mondeomu satınca bravaya kaldık ama ben çok memnunum  bütün bakımlarını yaptırdım triger termostat devirdaim bujiler kayışlar gergiler balatalar ne varsa değiştirdim. BYD çıkınca satmayı düşünüyorum.Yada 2. araç olarak kalsın 250-300 bine 250 cc motor satıyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun
Barış Özarslan yazdı:

Micra var verelim :)

Link olur konu olur var mı bir şeyler bakalım :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ferhat Yavuz yazdı:

2001 Brava otomatik aldım

nefis araç, arka stopları yeter uzay mekiği gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Arıkan yazdı:

Liste içinden o paralara bulunabiliyorsa Getz.

ilk depo bitmeden 300 km sonra satan var

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Telefon bozuldu arkadaşlar. Bütçe 300'e düştü. Şahin, doğan, tipo yolları görünüyor sanırım :(

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emrah Altun yazdı:

Telefon bozuldu arkadaşlar. Bütçe 300'e düştü. Şahin, doğan, tipo yolları görünüyor sanırım :(

face market place orada sanki fiyatlar iyi, kaporacıları ayıklayınca tabii

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...