Tansu Kalafatoğlu 4 Eylül 2024 Paylaş 4 Eylül 2024 Mehmet Göktürk yazdı: çok. mekan gayet iyi. ekstra bilgi: https://www.visitprinceton.org/blog/post/princeton-parking-solved/ mekan olarak oldukça iyi. Ha dersen ki manhattan da parket. o da saati 4 dolar. o kadar olsun. Yaşayacağın yerde zaten park yeri ücretli değil. bunlar şehir merkez mekanları. yola kaldırıma sandalye atmış. Ohooooo 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Limon ihracatı yine yasaklanmış. Tarım bakanlığı saçını tarayınca iş ticaret bakanlığına kalıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Limon ihracatı yine yasaklanmış. Ülkenin hızına yetişilmiyor,üç ay önce çiftçiler limon ağaçlarını para etmiyor diye kesiyorlardı şimdi değerli oldu... Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 7 Nisan Paylaş 7 Nisan (düzenlendi) @Ali Gök konunun uzmanına soralım. 7 Nisan tarihinde Serkan Karadağ tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Böyle müdahaleler piyasayı öldürür Kimse birşey üretmeye niyetlenmez. Tam para edeceğinde şak müdahale. Bırak piyasa dengelesin üretim artsın.. yok.. Bizim bölgede zeytinleri köklüyor amarika bize zeytin yerine çam diktirdi diyenler.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Serkan Karadağ yazdı: @Ali Gök konunun uzmanına soralım. kesimciler çok yoğundu bu hafta ancak sıra bize geldi. ben ağaçları bu hafta kestirdim kamyonlara yüklendi gitti odun olmaya . en doğrusunu devletimiz bilir siz varsa yeriniz 1 tane limon ağacı ekin şuan tüm ova böyle sökülüyor 2 3 seneye hiç limon olmayacağından tanesine 100 lira derler Fatih Uzun yazdı: Ülkenin hızına yetişilmiyor,üç ay önce çiftçiler limon ağaçlarını para etmiyor diye kesiyorlardı şimdi değerli oldu... değerli flan değil tarlada. şuan son hızla kesiyor herkes 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Aracılara önlem alınmadıkca bu ülkede gıda enflasyonu falan bitmez. Para kazanma hırsı ile halkın ekmeği ile oynayanlara çok ciddi cezalar vermek lazım. Benim asıl anlamadığım bu boyutta bir ağaç kırımına devletin nasıl izin verdiği. Almanyada kendi bahçenizde olan herhangi bir ağacı bırak kesmek budamaya kalksanız bile eğer zamanlaması doğru değilse cezayı yapıştırıyor herifler. Ki meyve ağacı falanda değil yani. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Aracılara önlem alınmadıkca bu ülkede gıda enflasyonu falan bitmez. Para kazanma hırsı ile halkın ekmeği ile oynayanlara çok ciddi cezalar vermek lazım. Benim asıl anlamadığım bu boyutta bir ağaç kırımına devletin nasıl izin verdiği. Almanyada kendi bahçenizde olan herhangi bir ağacı bırak kesmek budamaya kalksanız bile eğer zamanlaması doğru değilse cezayı yapıştırıyor herifler. Ki meyve ağacı falanda değil yani. gelsinler idam etsinler bizi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Gök yazdı: gelsinler idam etsinler bizi Fahri hemşehrim tersinden alma mevzuyu. Zararını devlet büyük kısmını hibe ile kalanını faizsiz kredi ile telafi eder, sen de ağacı kesmezsin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Pazar net değil. yeni pazarlar çıkıyor. Hoooop herkes oraya satmaya çalışıyor. Fiyat artıyor. mesela abd bir anda yumurta talep etti. Yumurta fiyatı iki katına çıktı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan ingiltere tarım planlama politikasına bakılabilir, plan ve teşvikler uzun yıllar hiç değişmeden trink ilgili yıl içinde nasıl veriliyor, hangi ürünlere nasıl teçvik geliyor incelenebilir, yağ yakan motorda kaportaya cila atmak ile düzelmez. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Aracılara önlem alınmadıkca bu ülkede gıda enflasyonu falan bitmez. Para kazanma hırsı ile halkın ekmeği ile oynayanlara çok ciddi cezalar vermek lazım. Benim asıl anlamadığım bu boyutta bir ağaç kırımına devletin nasıl izin verdiği. Almanyada kendi bahçenizde olan herhangi bir ağacı bırak kesmek budamaya kalksanız bile eğer zamanlaması doğru değilse cezayı yapıştırıyor herifler. Ki meyve ağacı falanda değil yani. Katılıyorum,çiftçi tüm cefasını çekiyor aracı bir telefonla adamın 5yıllık emeğini alıyor,o ağaçların sahipleri çocukları gibi bakmıştır onlara,kesilmesi en çok onları rahatsız eder,üreticiyi korumayınca kimse yapmaz üretim, iş buna gidiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Zararını devlet büyük kısmını hibe ile kalanını faizsiz kredi ile telafi eder, sen de ağacı kesmezsin. Hangi ülkenin devleti.. ? İngiltere yapıyor bildiğim kadarıyla. Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela abd bir anda yumurta talep etti. Yumurta fiyatı iki katına çıktı. Kimse de ne oluyor demedi.. Sorun burada. Haber çıktıktan itibaren her hafta 30 lira koydu üstüne yumurta.. şu an M boy yumurta Bim'de 195 lira indirimde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Fatih Uzun yazdı: Katılıyorum,çiftçi tüm cefasını çekiyor aracı bir telefonla adamın 5yıllık emeğini alıyor,o ağaçların sahipleri çocukları gibi bakmıştır onlara,kesilmesi en çok onları rahatsız eder,üreticiyi korumayınca kimse yapmaz üretim, iş buna gidiyor.. Tarım bir ayrı kötü durumda. 3 ay önce 6 lira olan patates şu an 40 lira. Enflasyon sepetince var mı acaba. Sezon demeyin, her dönemde patates önce depoya gider, oradan pazara gider. Depoda patates her zaman vardır. İzmir biter afyon başlar. afyon biter nevşehir başlar, akabinde sivas başlar. Her ara dönemde depodan satılır. Bazen depodan bile satılmaz dereye dökülür. Ama hiç bir zaman kıtlık olmaz.. Ne oldu da şimdi lira oldu.. 6 liralık patates'e 6 liralık da depo maliyeti eklesen yine 40 etmiyor. Ali Gök yazdı: kesimciler çok yoğundu bu hafta ancak sıra bize geldi. ben ağaçları bu hafta kestirdim kamyonlara yüklendi gitti odun olmaya . en doğrusunu devletimiz bilir siz varsa yeriniz 1 tane limon ağacı ekin şuan tüm ova böyle sökülüyor 2 3 seneye hiç limon olmayacağından tanesine 100 lira derler değerli flan değil tarlada. şuan son hızla kesiyor herkes Yazık.. çok yazık.. ne ekeceksin yerine? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Hangi ülkenin devleti.. ? İngiltere yapıyor bildiğim kadarıyla. Ezan susmaz vatan bölünmez. Mehmet Ozyurek yazdı: Tarım bir ayrı kötü durumda. 3 ay önce 6 lira olan patates şu an 40 lira. Enflasyon sepetince var mı acaba. Sezon demeyin, her dönemde patates önce depoya gider, oradan pazara gider. Depoda patates her zaman vardır. İzmir biter afyon başlar. afyon biter nevşehir başlar, akabinde sivas başlar. Her ara dönemde depodan satılır. Bazen depodan bile satılmaz dereye dökülür. Ama hiç bir zaman kıtlık olmaz.. Ne oldu da şimdi lira oldu.. 6 liralık patates'e 6 liralık da depo maliyeti eklesen yine 40 etmiyor. Dış mihrak mısın olm sen? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Pazar net değil. yeni pazarlar çıkıyor. Hoooop herkes oraya satmaya çalışıyor. Fiyat artıyor. mesela abd bir anda yumurta talep etti. Yumurta fiyatı iki katına çıktı. Bu normal ve bırak çıksın. Müdahale olmaz. Düşman yapmaz bunu Mertol Kip yazdı: Aracılara önlem alınmadıkca bu ülkede gıda enflasyonu falan bitmez. Para kazanma hırsı ile halkın ekmeği ile oynayanlara çok ciddi cezalar vermek lazım. Benim asıl anlamadığım bu boyutta bir ağaç kırımına devletin nasıl izin verdiği. Almanyada kendi bahçenizde olan herhangi bir ağacı bırak kesmek budamaya kalksanız bile eğer zamanlaması doğru değilse cezayı yapıştırıyor herifler. Ki meyve ağacı falanda değil yani. çiftçiyi yolda maliye çevirmesin sorun biter. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Şimşek Avrupa birincisi olduğumuzu söyledi. Eve geldim Babam internetten traktör bakıyor. Baba hayırdır dedim ne iş. 65 yaşında bayramda fidan dikmeye köye götürmeye çalışıyor beni. https://x.com/tarihenstitu/status/1909235676677030229 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Tarım bir ayrı kötü durumda. 3 ay önce 6 lira olan patates şu an 40 lira. Enflasyon sepetince var mı acaba. Sezon demeyin, her dönemde patates önce depoya gider, oradan pazara gider. Depoda patates her zaman vardır. İzmir biter afyon başlar. afyon biter nevşehir başlar, akabinde sivas başlar. Her ara dönemde depodan satılır. Bazen depodan bile satılmaz dereye dökülür. Ama hiç bir zaman kıtlık olmaz.. Ne oldu da şimdi lira oldu.. 6 liralık patates'e 6 liralık da depo maliyeti eklesen yine 40 etmiyor. Yazık.. çok yazık.. ne ekeceksin yerine? Nar ektim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Gök yazdı: kesimciler çok yoğundu bu hafta ancak sıra bize geldi. ben ağaçları bu hafta kestirdim kamyonlara yüklendi gitti odun olmaya . en doğrusunu devletimiz bilir siz varsa yeriniz 1 tane limon ağacı ekin şuan tüm ova böyle sökülüyor 2 3 seneye hiç limon olmayacağından tanesine 100 lira derler değerli flan değil tarlada. şuan son hızla kesiyor herkes 3 sene sen bekleseydin ya? Olmuyor mu arasına bişey diksen ot çöp Ali Darbaz yazdı: Mehmet Şimşek Avrupa birincisi olduğumuzu söyledi. Eve geldim Babam internetten traktör bakıyor. Baba hayırdır dedim ne iş. 65 yaşında bayramda fidan dikmeye köye götürmeye çalışıyor beni. https://x.com/tarihenstitu/status/1909235676677030229 Traktöre hemen gerek yok ücretiyle yaptır Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: 3 sene sen bekleseydin ya? Olmuyor mu arasına bişey diksen ot çöp Traktöre hemen gerek yok ücretiyle yaptır 6. Yaşıydı hocam yeterince bekledi Senelik 250-300 bin masrafı var kazandırdığı 15 bin Tl Beklemeye gerek görmedik Arasına bişe ekince limonu yetiştirme şansı olmuyor ilaçlama yapılamadığından Ali Gök yazdı: 6. Yaşıydı hocam yeterince bekledi Senelik 250-300 bin masrafı var kazandırdığı 15 bin Tl Beklemeye gerek görmedik Arasına bişe ekince limonu yetiştirme şansı olmuyor ilaçlama yapılamadığından İhracat yasağı pandemiden beri kona kona limonun pazarını kaybettik Üstüne hala yasak İhracat yasağı koyunca limon olduğu gibi çöp oluyor dalda kalıyor. Ülke ihtiyacının 20 katı üretim var ihracat dengeliodu bunu onada yasak koyuyorlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts