Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 16:54 Paylaş Çarşamba 16:54 Metin Mankal yazdı: Tüm çocuk yardımlarının her yıl enflasyona göre artırılması, "İki çocuk" yardım sınırının kaldırılması, Tüm okul çağındaki çocuklara ücretsiz toplu taşıma hakkı tanınması, Düşük gelirli ailelere konut tahsisinde öncelik verilmesi, Devlet okullarında sunulan yemeklerin kalitesinin artırılması. Bunların hangisi var Allah aşkına bizde.. en gelişmiş devletler sanayi devrimini yakalamış devletler. bu devletler bahsettiğiniz hizmetleri sunabilmek için milyonlarca insanı savaşa sürükledi. Sürüklüyor. Sömürdü. Sömürüyor. Başka yerlerde çocuklar bombalarla açlıktan ölüyor diye o devletlerde o yardımlar var. şimdi de başka devletler gelişmesin diye iklimi öne sürüyor. Neden? Çünkü kendi dünyayı kirletti. Gelişti. Şimdi başkaları da gelişecek? Yoooook. Bak sera gazı falan haaaa, seni haraca bağlayacam. Ya da ucuz enerjiyle gelişmene izin vermeyeceğim. istemiyorum o şekilde gelişmek 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 17:28 Paylaş Çarşamba 17:28 Metin Mankal yazdı: Tüm çocuk yardımlarının her yıl enflasyona göre artırılması, "İki çocuk" yardım sınırının kaldırılması, Tüm okul çağındaki çocuklara ücretsiz toplu taşıma hakkı tanınması, Düşük gelirli ailelere konut tahsisinde öncelik verilmesi, Devlet okullarında sunulan yemeklerin kalitesinin artırılması. Bunların hangisi var Allah aşkına bizde.. Bu konuyla ilgili güncel bir örnek vermek istiyorum size. İspanya Türkiye’den hürjet almak istiyor ve 1.3 milyar $ ödeme çıkartmak istiyor. Lakin ülkedeki emekli maaşı ve konut problemi neredeyse Türkiye’de birebir aynı. İspanya kralı hem ülkesinde refah sunmak istiyor fakat aynı zamanda ülkesini savunmak da istiyor. O yüzden uzmanlar bahse konu 1.3 milyar $’ın hürjet satın alınmasında muhtemelen kullanıllamayacağını düşünüyor. Yorum bağlantısı
Metin Mankal Çarşamba 18:06 Paylaş Çarşamba 18:06 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunların hangisi var Allah aşkına bizde.. Soru buydu Tansu. Çok basit. Var mı yok mu. İklim kanunu filan bu konu uzar. Dışarıda bu kanunu dayatan Hanslar içeride Cumhuriyete kanlı darbe diyen hesaplaşma planları kuran Yelizler. Gelişemezsin zaten. Ali Darbaz yazdı: Bu konuyla ilgili güncel bir örnek vermek istiyorum size. Ali ben ne diyorum sen anlatıyosun Allah aşkına. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 18:43 Paylaş Çarşamba 18:43 Metin Mankal yazdı: Soru buydu Tansu. Çok basit. Var mı yok mu. İklim kanunu filan bu konu uzar. Dışarıda bu kanunu dayatan Hanslar içeride Cumhuriyete kanlı darbe diyen hesaplaşma planları kuran Yelizler. Gelişemezsin zaten. Ali ben ne diyorum sen anlatıyosun Allah aşkına. Hans ile yeliz akşam beraber çay içiyor olabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts