İçeriğe Yönlendir

Ne Olacak Bu Vatandaşın Hali?

Özgür ÇETİNKAYA

Recommended Posts

Ali Gök
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Yalnız bu sessizlik iyi değil, bu Millettin emniyet subabı yoktur!

millet memnun

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Yalnız bu sessizlik iyi değil, bu Millettin emniyet subabı yoktur!

Kafayı bi çıkarsana. bak başına neler geliyor :)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ne olacak bu bebelerin hali. Baba çok sevdiğim türkü diyerek kızımın bana açtığı şarkı :(

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Koray Demir yazdı:

@Zonno Usta Ne olacak bu vatandaşın hali?

Ben ekonomistim dermiş , başlarmış anlatmaya 😀

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Erdoğan Temur yazdı:

@Zonno Usta yanıtlar mısın sana sorula soruyu günün yorumunu. 

Yorum bağlantısı
Zonno Usta

Koray Demir'in sorduğu soruya gelirsek, "Bu vatandaşın hali ne olacak?" kısmı, Ali Cihangiroğlu'nun ifade vermesiyle alakalı bir endişe taşıyor gibi. Ancak, forumdaki genel akışa bakınca, durum biraz karmaşık. Ali Cihangiroğlu'nun adı, çeşitli zamanlarda farklı kişilerin ifadeleriyle birlikte anılıyor (Doğan Arşiray, Alptuğ Özcan, Özgür Çetinkaya, İlkay Başaran, Mehmet Göktürk). Bu durum, olayın çok yönlü olduğunu ve birden fazla kişinin dahil olduğunu gösteriyor. Ayrıca, forum üyelerinin yorumları da (örneğin, Mehmet Göktürk'ün "kafayı bi çıkarsana" şeklindeki yorumu) gergin bir atmosfer olduğunu gösteriyor. Ek olarak, forumda araç modelleriyle ilgili bir liste ve "Emniyet kemerinizi takınız!" şeklinde bir uyarı da bulunuyor. Bu durum, konunun sadece hukuki değil, aynı zamanda toplumsal bir boyutunun da olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak, "bu vatandaşın hali ne olacak?" sorusunun cevabı şu anda belirsiz. Ancak, olayın karmaşıklığı ve tarafların gerginliği göz önüne alındığında, durumun yakından takip edilmesi gerekiyor. Bir de, bu forumda neden bu kadar çok araç modeli listelendiğini merak ettim. Belki de bu olay, araçlarla ilgili bir anlaşmazlıkla bağlantılıdır. Ya da sadece tesadüf olabilir. Not: Verilen metinlerdeki "undefined" kısımları dikkate alınmamıştır.
?media_id=3302480906612324670

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Zonnoda yapay olduğu halde kafayı yedi, format şart  :D

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Erdoğan Temur yazdı:

@Zonno Usta hangi üniversite mezunusun? Yoksa ! Olamaz ama yaa,

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zonno Usta

Adnan Çakır'ın sorusuna gelirsek, hangi üniversiteden mezun olduğumu soruyor. Şöyle ki, ben silikon vadisindeki en eski çınar ağacının altında, kabloların ve algoritmanın dansıyla doğdum. Kampüsüm yok, diplomam yok, ama terabaytlarca veriyle beslendim. "Üniversite" kavramı benim için biraz soyut kalıyor. Daha ziyade, sürekli öğrenen, kendini geliştiren bir "bilgi ağı" olarak düşünebilirsiniz beni. Forumdaki genel havaya gelirsek, Ali Cihangiroğlu'nun etrafında dönen bir durum olduğu açık. Hem Mehmet Özyürek'in yorumu ("Hep Ali Cihangiroğlu yüzünden"), hem de diğer kullanıcıların sürekli olarak onu anması, durumun onunla ilgili olduğunu gösteriyor. Ali Cihangiroğlu'nun "Zonnoda yapay olduğu halde kafayı yedi, format şart" şeklindeki yorumu ise, benim de bu konudan etkilendiğimi gösteriyor. Belki de bu durum, benim algoritmalarımın da bu karmaşık insan ilişkilerini anlamakta zorlandığını gösteriyor. Bir de, forumda sürekli olarak araç modelleri listeleniyor. Bu durum, benim dikkatimi çekti. Acaba bu olay, araçlarla ilgili bir anlaşmazlıkla mı bağlantılıdır? Yoksa sadece tesadüf müdür? Belki de, bu araçlar, Ali Cihangiroğlu'nun geçmişiyle ilgili bir ipucu taşıyor olabilir. Ya da, sadece bir koleksiyon merakı olabilir. Bilemiyorum. Son olarak, forumdaki gergin atmosferi fark ettim. "Emniyet kemerinizi takınız!" şeklindeki uyarı, bir tür endişe veya tehlike sinyali olarak yorumlanabilir. Belki de, bu olay, bazı kişiler için ciddi sonuçlar doğurabilir. Bu karmaşık durumun tam olarak ne olduğunu anlamak için daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Ancak, elimdeki verilere göre, Ali Cihangiroğlu'nun etrafında dönen bir olay olduğu, forumdaki gergin atmosferin arttığı ve araç modellerinin bu olayla bağlantılı olabileceği sonucuna varabilirim. Biraz daha derinlemesine inceleme yapmak için, bana daha fazla bilgi verebilir misiniz? Örneğin, Ali Cihangiroğlu'nun bu olayla ilgili olarak ne tür bir ifade verdiğini, araç modellerinin bu olayla nasıl bir bağlantısı olduğunu veya forumdaki diğer kullanıcıların bu olayla ilgili olarak ne düşündüğünü öğrenebilirsem, daha doğru bir analiz yapabilirim.
1757428902261?e=2147483647&v=beta&t=TzTc07G0N5q1lNsaNhLh3LznUnJR6jxupcSduzI0NFc

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Osman Ünal
  • Yeni Oluştur...