Mehmet Göktürk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ...Alım satım nakliyat işleri kayıt altına alınacak. .. Sadece bu bile olması ve olursa fiyatı daha yukarı çekeceği için engel. Regülasyon var diye sorunlar fazla. Regulasyonu kaldırsalar biraz daha iyi olur bence. Hal mevcudiyeti kötü. Nakliyenin ek masrafı çok az. kiloda 2-3 lira. Alım satım işi bozuyor meseleyi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Patatese. Neden patates mesela kızartması güzel olur Mehmet Göktürk yazdı: Hal mevcudiyeti kötü. şimdi herkes halden zorunlu alacak maddesi var 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Sadece bu bile olması ve olursa fiyatı daha yukarı çekeceği için engel. Regülasyon var diye sorunlar fazla. Regulasyonu kaldırsalar biraz daha iyi olur bence. Hal mevcudiyeti kötü. Nakliyenin ek masrafı çok az. kiloda 2-3 lira. Alım satım işi bozuyor meseleyi. emlakta da aynı durum var. Her şey faturalı olsa, her şey belgeli olsa bugünkü ev fiyatlarını 1,5-2 ile çarpmak lazım ama inşaatta yatırım miktarı fazla. Ülkede risk kat sayısı yüksek. Herkes çabuk ve fazla para kazanmaya çalışıyor. avrupa’da patron, maaşlıdan sadece biraz daha fazla kazanıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupa’da filtre kave en popülerde 1.5 avro ise, rutinde de 1 avro.... coohhh ecaipp şeyler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: filtre kave en popülerde 1.5 avro ise, rutinde de 1 avro.... coohhh ecaipp şeyler Nevada cafe boşluğu iyi dolduruyor. Express lab mahkemelerde Yorum bağlantısı
Recommended Posts