Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Almasınlar zaten. Ne işimiz var araçlarla? Alırız ekipmanları kurarız sistemi Uygundur. Ben çok beğendim. çeşmesi mangalı tuvaleti vb her şeyi var. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Mehmet abi kermes tarzı bir şey de yapabilir miyiz? Helva etkinliğinde yapmıştık. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Almasınlar zaten. Ne işimiz var araçlarla? Alırız ekipmanları kurarız sistemi en son zaten mekana geçiliyor di mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2024 Selim Bilgin yazdı: Neresiydi orası? abanta gidelim daha yakın Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: abanta gidelim daha yakın Bu teklifi çok beğendim.... Gırgın piknik alanı var kaynaşlı da orada çok güzeldir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Mehmet Yeter yazdı: Mehmet abi kermes tarzı bir şey de yapabilir miyiz? Helva etkinliğinde yapmıştık. Olur tabi. Ne isterseniz yaparız. Selim Bilgin yazdı: Neresiydi orası? Gebze. Cumaköy mesire alanı. https://maps.app.goo.gl/f4dz6qfaPerMj1nd8?g_st=iw Çağlar Bayur yazdı: abanta gidelim daha yakın Abantın son durumunu bilmiyorum. Bilen yorumlasın. Uygunsa gideriz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Adapazarının sahil ilçesinde karasuda maden deresi mesire alanı var. Mangal içim Geniş yer. Hem de sular azken 1 saat dere içinde yürüyüp şelaleye gideriz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Okullar açılacak bahaneler çoğalacak. Tarihi yazalım bence önden. Gebze Kartepe Abant Rota farkı 200 400 km olacak şekilde herkes kendini ayarlasin. Yolu asfalt olsun Tarsus a bile giderim ben @Ali Gök Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: Okullar açılacak bahaneler çoğalacak. Tarihi yazalım bence önden. Gebze Karatepe Abant Rota farkı 200 400 km olacak şekilde herkes kendini ayarlasin. Yolu asfalt olsun Tarsus a bile giderim ben @Ali Gök körfezden girip 155 e kitliosun tarsus çamtepe gişelerden çıkıyorsun tek kalem otoban 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Gebze cumaköy mesire alanı veya abant 1 eylül veya 8 eylül Bu senekler ile anket açalım mı ? Yada Abant ve 1 eylül olarak direk ilan edelim mi ? Diğer bölgelerden de gelmek isteyenler olacağı için orta olsun diye abant diyorum. Diğer haftaya okullar açılacağı için 1 eylül diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Gebze. Cumaköy mesire alanı. https://maps.app.goo.gl/f4dz6qfaPerMj1nd8?g_st=iw sarajevo suit çıktı bende? güzel lem Mehmet Ozyurek yazdı: 1 eylül olarak 3 eylül olmasın, çok yağar Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 1 Eylül uygundur, abant ta her hangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum yarın telefon açarım. Alternatif olarak önerdiğim yere de bir bakın derim. Su, wc, mescit vs var, Ücretsiz. https://maps.app.goo.gl/mbS5MYPKW2FmQrpg6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ağustos 2024 Paylaş 25 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: 1 Eylül uygundur, abant ta her hangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum yarın telefon açarım. Alternatif olarak önerdiğim yere de bir bakın derim. Su, wc, mescit vs var, Ücretsiz. https://maps.app.goo.gl/mbS5MYPKW2FmQrpg6 Buraya araba da giriyormuş olabilir. Hızlıca yorumlayıp yarın ilan edelim. bana uyar. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 1 eylül uygundur 8 i zor benim için Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Buraya araba da giriyormuş olabilir. Hızlıca yorumlayıp yarın ilan edelim. bana uyar. Sıcak taze bilgi abant tabiat parkında ve benim bahsettiğim kaynaşlı gırgın mesire alanında mangal yakmak yasakmış. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Sıcak taze bilgi abant tabiat parkında ve benim bahsettiğim kaynaşlı gırgın mesire alanında mangal yakmak yasakmış. bu arada bolu tünelinden dolayı millet isyanda. 1 eylül istanbula dönüşlerde eski yol da kilit olur gibi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arada bolu tünelinden dolayı millet isyanda. 1 eylül istanbula dönüşlerde eski yol da kilit olur gibi Perşembe günü Ankara - İstanbul seyahatim oldu, abant gişelerden dağ yoluna çıkmak 1 saat sürdü, sürekli dur kalk trafik. Dağ yolu yoğun olsa da akıcıydı. Alternatif olarak abanttan bir önceki çıkıştan çıkıp eski yoldan gitmek daha mantıklı. Highway e kadar araçla gidilebiliyor, onun arkasından eski yola çıkan bir yol var. ancak gişeden çıkmamış oluyorsunuz, bu sıkıntı yaratmaz ise kullanılabilir. Bu hafta çarşamba tekrar gideceğim , güncelleme paylaşırım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Erhan Doruk yazdı: Perşembe günü Ankara - İstanbul seyahatim oldu, abant gişelerden dağ yoluna çıkmak 1 saat sürdü, sürekli dur kalk trafik. Dağ yolu yoğun olsa da akıcıydı. Alternatif olarak abanttan bir önceki çıkıştan çıkıp eski yoldan gitmek daha mantıklı. Highway e kadar araçla gidilebiliyor, onun arkasından eski yola çıkan bir yol var. ancak gişeden çıkmamış oluyorsunuz, bu sıkıntı yaratmaz ise kullanılabilir. Bu hafta çarşamba tekrar gideceğim , güncelleme paylaşırım. bu şekilde hiç durmadan geçmiştim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arada bolu tünelinden dolayı millet isyanda. 1 eylül istanbula dönüşlerde eski yol da kilit olur gibi % 100 kilit olur.. Erhan Doruk yazdı: Perşembe günü Ankara - İstanbul seyahatim oldu, abant gişelerden dağ yoluna çıkmak 1 saat sürdü, sürekli dur kalk trafik. Dağ yolu yoğun olsa da akıcıydı. Alternatif olarak abanttan bir önceki çıkıştan çıkıp eski yoldan gitmek daha mantıklı. Highway e kadar araçla gidilebiliyor, onun arkasından eski yola çıkan bir yol var. ancak gişeden çıkmamış oluyorsunuz, bu sıkıntı yaratmaz ise kullanılabilir. Bu hafta çarşamba tekrar gideceğim , güncelleme paylaşırım. Orada giriş gişesi var diye biliyorum.. çıkış yok mu ? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 İst dışından gelecek var mı Ank ne diyor biraz ses lütfen. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: İst dışından gelecek var mı Ank ne diyor biraz ses lütfen. Ben varım İst dışı. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Hüseyin Sönmez yazdı: Ben varım İst dışı. uçmakdereye mi çıksak Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: İst dışından gelecek var mı Ank ne diyor biraz ses lütfen. İğneada, kumsalın sonunda 3-4 tane kamelya var abi. Gitmek zor ama mekan müthiş. Yolu yok diye Kimse de gelmiyor. 4 çeker lazım ama. Kum kısımlar var Yorum bağlantısı
Recommended Posts