Hüseyin Sönmez 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: uçmakdereye mi çıksak Atmosferikler için sıkıntı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: İğneada, kumsalın sonunda 3-4 tane kamelya var abi. Gitmek zor ama mekan müthiş. Yolu yok diye Kimse de gelmiyor. 4 çeker lazım ama. Kum kısımlar var Corolla için harika bir güzergah. Çekme halatı ve vinç de olursa neden olmasın. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Hüseyin Sönmez yazdı: Atmosferikler için sıkıntı. Corolla için harika bir güzergah. Çekme halatı ve vinç de olursa neden olmasın. Niye? Çok çeker abilerimizin çekerlerini denemiş oluruz hem Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Hüseyin Sönmez yazdı: Atmosferikler için sıkıntı. Corolla için harika bir güzergah. Çekme halatı ve vinç de olursa neden olmasın. ben bilmem kompressor kullanıyorum Tansu Kalafatoğlu yazdı: Niye? Çok çeker abilerimizin çekerlerini denemiş oluruz hem mercedes le bile çekerim seni sen gel yeter ki 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Niye? Çok çeker abilerimizin çekerlerini denemiş oluruz hem Hepsi 3x2 . 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Niye? Çok çeker abilerimizin çekerlerini denemiş oluruz hem Çok çeker abilerimizin aslında tek çeker olduğu test edilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Onlar 4 teker 1 çeker, bizim araçlar 4 teker 1 çeker aslında aynıymışız. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: İst dışından gelecek var mı Ank ne diyor biraz ses lütfen. 1 eylül programım var. 8i belli olmaz abi. Tam tarih verebilirseniz foruma girmeye vakti olmayan ağalarla konulup organize etmeye çalışırım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Çok çeker abilerimizin aslında tek çeker olduğu test edilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Onlar 4 teker 1 çeker, bizim araçlar 4 teker 1 çeker aslında aynıymışız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Çok çeker abilerimizin aslında tek çeker olduğu test edilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Onlar 4 teker 1 çeker, bizim araçlar 4 teker 1 çeker aslında aynıymışız. Siz 4 teker 1 çeker.. Biz 4 teker 2 çekeriz aslında Konuyu kaynatmayın.. Yer bulamazsanız Cumaköy'ü ilan edeceğim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: bi benim araba geçmiş vay be Kenara basıp keçti ya. Hepsi de kaldı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: uçmakdereye mi çıksak Kış lastiği olanlar gelmesin Mehmet Ozyurek yazdı: Konuyu kaynatmayın.. Yer bulamazsanız Cumaköy'ü ilan edeceğim. İlan et. Belli olsun adı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Siz 4 teker 1 çeker.. Biz 4 teker 2 çekeriz aslında Konuyu kaynatmayın.. Yer bulamazsanız Cumaköy'ü ilan edeceğim. emmi 1 eylül benim için uygun görünüyor. katılım nasıl olacak ona göre kredi kartının limitlerini ayarlıyayım tek katılım olacak ise arkadaşların dediği gibi abat biraz sıkıntılı bir süreç olabilir. 30 ağustos ile tatil birleştirip 3 gün bir yerlere kaçmak için fırsat değerlendirenlerin dönüş trafiği çok etkili olabilir. İstanbul'dan kaç araç katılacak şehir dışı kaç araç katılacak oda önemli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Uzak mesafe ise birkaç araçta da toplanabiliriz. Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Bence Gebze tarafı daha makul zira tünelden ötürü gidiş geliş vs dert olacaktır. Çoğunluğa uyarız tabiki.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Mesire yerinde üstü kapalı kamelyalar var.. 5 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 1 mi ? Aslında erken oldu biraz 31 inde yazmalıydık. (Afyonda Süvarinin İzinden Sürüşüne katılacağım, ve dün geleceğimi tüm imparatorlara duyurdum. Ben dönemem artık. Hem uzak. Hem günübirlik. Siz yapın) 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Duruma göre ailece bile gelebilirim 1 Eylül iyi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Nereye geliyoruz.. Cumaköy mesire alanı mı.. Sakarya mı, bolu Abant mı ? Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 (düzenlendi) 1 Eylül'de Karamürsel'de derin dalış eğitimim var. 7-8 Eylülde de Bodrum'a dalış turuna çıkacağım. Eğer eğitimi Cumartesiye aldırabilirsem katılmayı çok istiyorum. Kaçtır bi denk gelip organizasyona katılamadım, içimde kaldı resmen. Ya da konum dalış kursuna yakın olursa ve kurs erken saatte olursa kurs çıkışı da gelmeyi düşünürüm. Bu arada sorayım, saat kaç gibi gidiyorsunuz? Sabah erken saatlerde mi toplanıyorsunuz yoksa öğlene doğru falan mı? 26 Ağustos 2024 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Nereye geliyoruz.. Cumaköy mesire alanı mı.. Sakarya mı, bolu Abant mı ? hangi şehir için? bunlar 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ağustos 2024 Paylaş 26 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: hangi şehir için? bunlar Türkiye için... Marmara da şehirmi kaldı Tekirdağdan Sakarya ya kadar tek şehir gibi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts